Γραφείο Τελετών Αγίας Παρασκευής

Το Γραφείο Τελετών Ι.Ν Ευσταθίου αναλαμβάνει Τελετές Κηδείες σε όλες τις περιοχές, πάντα με σεβασμό και συνέπεια.

Γραφείο Τελετών Αγίας Παρασκευής: Η εμπειρία που διαθέτουμε από το 1985 μας βοηθά να πραγματοποιούμε κηδείες στην Αγία Παρασκευή με σεβασμό στον εκλιπόντα και την οικογένειά του.

Γραφείο Τελετών Αγίας Παρασκευής

Γραφείο Τελετών Αγίας Παρασκευής: Σε περιόδους απώλειας και θλίψης, είναι παρήγορο να γνωρίζετε ότι υπάρχει ένας συμπονετικός και αξιόπιστος συνεργάτης που θα σας βοηθήσει να ξεπεράσετε τη δύσκολη διαδικασία του αποχαιρετισμού των αγαπημένων σας προσώπων. Στο Γραφειο κηδειών Ι.Ν. Ευσταθίου, με πολυετή εμπειρία στην παροχή υπηρεσιών κηδείας, έχουμε γίνει πυλώνας υποστήριξης για τις οικογένειες που περνούν δύσκολες στιγμές. Η ομάδα των αφοσιωμένων επαγγελματιών μας δεσμεύεται να σας καθοδηγήσει σε κάθε βήμα, διασφαλίζοντας ότι το αγαπημένο σας πρόσωπο θα λάβει τον αποχαιρετισμό που του αξίζει.

Συμπόνια και κατανόηση: Στο Γραφείο κηδειών, κατανοούμε ότι κάθε οικογένεια και οι ανάγκες της είναι μοναδικές. Προσεγγίζουμε κάθε κατάσταση με ενσυναίσθηση και ευαισθησία, συνεργαζόμενοι στενά μαζί σας για να δημιουργήσουμε μια εξατομικευμένη υπηρεσία που να αντικατοπτρίζει τη ζωή και τις αξίες του αγαπημένου σας προσώπου. Η συμπονετική μας ομάδα είναι πάντα έτοιμη να ακούσει, παρέχοντας έναν παρηγορητικό ώμο για να στηριχτείτε σε αυτό το συναισθηματικό ταξίδι.

Γραφείο Τελετών Αγίας Παρασκευής

Προσεκτικός σχεδιασμός: Ο σχεδιασμός μιας κηδείας μπορεί να είναι συντριπτικός, ειδικά σε περιόδους θλίψης. Οι έμπειροι υπεύθυνοι κηδειών μας θα σας καθοδηγήσουν προσεκτικά σε όλη τη διαδικασία, βοηθώντας σας να λαμβάνετε τεκμηριωμένες αποφάσεις σε κάθε βήμα. Από την επιλογή του κατάλληλου φέρετρου ή τεφροδόχου μέχρι τη διευθέτηση της μεταφοράς και των ανθοστολιστικών αφιερωμάτων, χειριζόμαστε κάθε λεπτομέρεια με σχολαστική φροντίδα, διασφαλίζοντας ότι η τελετή θα είναι μια πραγματική αντανάκλαση της ζωής του αγαπημένου σας προσώπου.

Προσαρμοσμένες υπηρεσίες: Πιστεύουμε ότι κάθε ζωή είναι μοναδική και αξίζει να γιορτάζεται αναλόγως. Στο Γραφείο κηδειών, προσφέρουμε ένα ευρύ φάσμα υπηρεσιών για να ανταποκριθούμε στις ιδιαίτερες ανάγκες και προτιμήσεις σας. Είτε επιθυμείτε μια παραδοσιακή κηδεία, μια επιμνημόσυνη δέηση ς, η ομάδα μας θα συνεργαστεί στενά μαζί σας για να σχεδιάσει μια υπηρεσία που θα τιμά τη μνήμη του αγαπημένου σας προσώπου με ουσιαστικό τρόπο.

Είμαστε στη διάθεσή σας
όλο το 24ώρο

Για να σας εξυπηρετήσουμε τις δύσκολες αυτές ώρες αλλά και να
σας κατευθύνουμε με απόλυτη οργάνωση και συνέπεια.

Οι τιμές καθορίζονται σύμφωνα με τις υπηρεσίες και τα προϊόντα.

Το τελικό κόστος επηρεάζεται από το Κοιμητήριο που θα γίνει η ταφή και αυτό γιατί οι χρεώσεις ποικίλουν ανα Κοιμητήριο και Δήμο.

Τηλέφωνο Επικοινωνίας:
2109958691

Επικοινωνήστε μαζί μας

Στοιχεία
Επικοινωνίας

Δωδεκανήσου 6, Άλιμος 174 56
2109958691
6948556166
info@teleteseustathiou.gr

Φόρμα
Επικοινωνίας

Faq Γραφείο τελετών

Ναι, υπάρχουν ειδικές απαιτήσεις και κατευθυντήριες γραμμές για τη δημιουργία εκκλησιαστικών διακοσμήσεων για μια κηδεία. Οι οδηγίες αυτές ισχύουν για να διασφαλιστεί ότι ο στολισμός σέβεται την επισημότητα και τη σημασία της περίστασης, ενώ παράλληλα τιμά τον αποθανόντα.

Ακολουθούν μερικές βασικές απαιτήσεις και κατευθυντήριες γραμμές που πρέπει να λάβετε υπόψη:

1. Να σέβεστε τις θρησκευτικές παραδόσεις: Είναι σημαντικό να τηρείτε τις θρησκευτικές παραδόσεις και τα έθιμα της συγκεκριμένης εκκλησίας ή πίστης. Διαφορετικές θρησκείες μπορεί να έχουν συγκεκριμένες οδηγίες σχετικά με τη χρήση ορισμένων συμβόλων, χρωμάτων ή υλικών. Η έρευνα και η διαβούλευση με την εκκλησία ή τον θρησκευτικό ηγέτη μπορεί να σας βοηθήσει να κατανοήσετε και να ενσωματώσετε κατάλληλα αυτές τις παραδόσεις.

2. Επιλέξτε τα κατάλληλα χρώματα: Οι κηδειόχαρτες συχνά χρησιμοποιούν πιο ζοφερά, υποτονικά χρώματα, όπως το λευκό, το κρεμ ή τα ανοιχτά παστέλ. Αυτά τα χρώματα συμβολίζουν το πένθος, την ειρήνη και την αγνότητα. Αποφύγετε τη χρήση φωτεινών ή ζωηρών χρωμάτων που μπορεί να θεωρηθούν ασεβείς ή εορταστικές.

3. Χρησιμοποιήστε σύμβολα με νόημα: Η ενσωμάτωση συμβόλων που έχουν σημασία στο θρησκευτικό πλαίσιο ή για τον αποθανόντα μπορεί να βοηθήσει στη δημιουργία μιας ουσιαστικής ατμόσφαιρας. Για παράδειγμα, σταυροί, άγγελοι, περιστέρια ή άλλα θρησκευτικά σύμβολα μπορούν να συμπεριληφθούν στη διακόσμηση. Ωστόσο, είναι σημαντικό να διασφαλιστεί ότι τα σύμβολα χρησιμοποιούνται με σεβασμό και συνάδουν με τις πεποιθήσεις του αποθανόντος και της οικογένειάς του.

4. Δώστε έμφαση στην απλότητα και την κομψότητα: Η διακόσμηση της κηδείας πρέπει να είναι απλή, κομψή και διακριτική. Αποφύγετε τη χρήση υπερβολικών ή περίτεχνων σχεδίων που μπορεί να αποσπάσουν την προσοχή από τον σκοπό της τελετής. Οι μινιμαλιστικές ανθοσυνθέσεις, τα κεριά ή οι διακριτικές κουρτίνες μπορούν να δημιουργήσουν ένα γαλήνιο και σεβαστό περιβάλλον.

Όσον αφορά τη διακόσμηση εκκλησιών για κηδείες, μπορεί να υπάρχουν ορισμένοι περιορισμοί ανάλογα με την τοποθεσία και τον τύπο της εκκλησίας. Αυτοί οι περιορισμοί ισχύουν συνήθως για να διατηρηθεί η ιερότητα του θρησκευτικού χώρου και να διασφαλιστεί η ομαλή διεξαγωγή της κηδείας.

Οι συγκεκριμένοι περιορισμοί μπορεί να διαφέρουν ανάλογα με το δόγμα της εκκλησίας και τις οδηγίες της κάθε εκκλησίας. Ορισμένες εκκλησίες μπορεί να έχουν αυστηρούς κανόνες σχετικά με τον τύπο και την τοποθέτηση των διακοσμήσεων, ενώ άλλες μπορεί να έχουν πιο επιεικείς πολιτικές.

Όταν πρόκειται για στεφάνια κηδείας, είναι σύνηθες να περιλαμβάνεται ένα μήνυμα ή αφιέρωμα που μεταφέρει τη συμπάθεια, την υποστήριξη και την ανάμνηση για τον εκλιπόντα. Τα λόγια που επιλέγετε να γράψετε σε ένα κηδεία στεφάνι μπορούν να προσφέρουν παρηγοριά στους πενθούντες αγαπημένους και να τιμήσουν τη ζωή του αποθανόντος.

Ακολουθούν μερικά παραδείγματα για το τι μπορείτε να γράψετε σε ένα κηδειόκρεμα:

1. Στη μνήμη της αγάπης

2. Για πάντα στις καρδιές μας

3. Αναπαύσου εν ειρήνη

4. Έφυγε αλλά δεν ξεχάστηκε ποτέ

5. Βαθύτατα συλλυπητήρια

6. Αγαπημένη (όνομα)