Γραφείο Τελετών Αγίων Αναργύρων

Το Γραφείο Τελετών Ι.Ν Ευσταθίου αναλαμβάνει Τελετές Κηδείες σε όλες τις περιοχές, πάντα με σεβασμό και συνέπεια.

Γραφείο Τελετών Αγίων Αναργύρων: Η εμπειρία που διαθέτουμε από το 1985 μας βοηθά να πραγματοποιούμε κηδείες στους Αγίους Αναργύρους με σεβασμό στον εκλιπόντα και την οικογένειά του.

Γραφείο Τελετών Αγίων Αναργύρων

Η απώλεια ενός αγαπημένου προσώπου είναι αναμφίβολα μια από τις πιο δύσκολες εμπειρίες που αντιμετωπίζουμε στη ζωή μας. Κατά τη διάρκεια αυτών των δύσκολων στιγμών, το να έχετε έναν συμπονετικό και αξιόπιστο συνεργάτη που θα σας καθοδηγήσει κατά τη διάρκεια της διαδικασίας μπορεί να κάνει όλη τη διαφορά. Το Γραφείο Τελετών Ι.Ν. Ευσταθίου, το αξιόπιστο γραφείο κηδειών , κατανοεί τη σημασία του να τιμήσετε τη ζωή του αγαπημένου σας προσώπου με αξιοπρέπεια και σεβασμό. 

Μια συμπονετική προσέγγιση:  Η ομάδα των αφοσιωμένων επαγγελματιών μας δεσμεύεται να παρέχει ένα περιβάλλον συμπόνιας και κατανόησης, όπου μπορείτε να μοιραστείτε τη θλίψη σας και να βρείτε παρηγοριά. Αφιερώνουμε χρόνο για να ακούσουμε τις ανάγκες σας και να προσαρμόσουμε τις υπηρεσίες μας στις επιθυμίες σας, διασφαλίζοντας ότι κάθε λεπτομέρεια αντιμετωπίζεται με τη μέγιστη δυνατή φροντίδα και ευαισθησία.

Εξατομικευμένες υπηρεσίες κηδείας: Καταλαβαίνουμε ότι κάθε άτομο είναι μοναδικό και η κηδεία του πρέπει να αντικατοπτρίζει την προσωπικότητα, τις πεποιθήσεις και τις αξίες του. Το Γραφείο Τελετών προσφέρει ένα ευρύ φάσμα επιλογών για να δημιουργήσετε μια εξατομικευμένη εμπειρία κηδείας που πραγματικά τιμά και γιορτάζει τη ζωή του αγαπημένου σας προσώπου. Από τις παραδοσιακές υπηρεσίες κηδείας μέχρι τους σύγχρονους εορτασμούς της ζωής, συνεργαζόμαστε στενά μαζί σας για να σχεδιάσουμε μια υπηρεσία που θα αποτυπώνει την ουσία του ταξιδιού τους και θα αφήνει έναν διαρκή φόρο τιμής.

Γραφείο Τελετών Αγίων Αναργύρων

Επαγγελματική καθοδήγηση και υποστήριξη: Ο σχεδιασμός μιας κηδείας μπορεί να είναι συντριπτικός, ειδικά όταν αντιμετωπίζετε τη θλίψη. Η έμπειρη ομάδα μας στο Γραφείο Τελετών κατανοεί τις προκλήσεις που αντιμετωπίζετε κατά τη διάρκεια αυτής της συναισθηματικά ταραγμένης περιόδου. Είμαστε εδώ για να σας καθοδηγήσουμε σε κάθε βήμα της διαδικασίας, προσφέροντας γνώσεις, εμπειρία και υποστήριξη. Από τη διευθέτηση των απαραίτητων νομικών εγγράφων έως το συντονισμό της υλικοτεχνικής υποδομής της υπηρεσίας, χειριζόμαστε τις λεπτομέρειες με επαγγελματισμό και αποτελεσματικότητα, ανακουφίζοντας μερικούς από τους ώμους σας.

 

Είμαστε στη διάθεσή σας
όλο το 24ώρο

Για να σας εξυπηρετήσουμε τις δύσκολες αυτές ώρες αλλά και να
σας κατευθύνουμε με απόλυτη οργάνωση και συνέπεια.

Οι τιμές καθορίζονται σύμφωνα με τις υπηρεσίες και τα προϊόντα.

Το τελικό κόστος επηρεάζεται από το Κοιμητήριο που θα γίνει η ταφή και αυτό γιατί οι χρεώσεις ποικίλουν ανα Κοιμητήριο και Δήμο.

Τηλέφωνο Επικοινωνίας:
2109958691

Επικοινωνήστε μαζί μας

Στοιχεία
Επικοινωνίας

Δωδεκανήσου 6, Άλιμος 174 56
2109958691
6948556166
info@teleteseustathiou.gr

Φόρμα
Επικοινωνίας

Faq Γραφείο Τελετών

Σε περίπτωση θανάτου, υπάρχουν διάφορα σημαντικά μέτρα που πρέπει να ληφθούν για να διασφαλιστεί μια ομαλή και με σεβασμό διαδικασία για όλους τους εμπλεκόμενους. Τα μέτρα αυτά μπορεί να ποικίλλουν ανάλογα με τις συγκεκριμένες περιστάσεις, τις πολιτιστικές πρακτικές και τις νομικές απαιτήσεις. Ακολουθούν ορισμένα γενικά βήματα που συνήθως συνιστώνται:

1. Επικοινωνήστε με ένα γραφείο τελετών: Είναι σημαντικό να επικοινωνήσετε με ένα αξιόπιστο γραφείο τελετών ή νεκροτομείο για να προβείτε σε ρυθμίσεις για τον θανόντα. Τα γραφεία τελετών διαθέτουν την τεχνογνωσία για να χειριστούν όλες τις πτυχές της διαδικασίας της κηδείας, συμπεριλαμβανομένης της προετοιμασίας της σορού, της οργάνωσης της νεκρώσιμης ακολουθίας και του συντονισμού της μεταφοράς και των ρυθμίσεων για την ταφή ή την αποτέφρωση.

2. Ενημερώστε την οικογένεια και τους στενούς φίλους: Είναι ζωτικής σημασίας να ενημερωθούν τα άμεσα μέλη της οικογένειας του θανόντος, οι στενοί φίλοι και κάθε άλλο σχετικό άτομο για τον θάνατο. Αυτό μπορεί να γίνει μέσω προσωπικών τηλεφωνημάτων, μηνυμάτων κειμένου ή προσωπικών ειδοποιήσεων. Η παροχή υποστήριξης και βοήθειας στους πενθούντες οικείους κατά τη διάρκεια αυτής της δύσκολης περιόδου είναι απαραίτητη.

3. Ξεκινήστε τη διαδικασία διαθήκης: Εάν ο θανών είχε περιουσιακά στοιχεία, μπορεί να είναι απαραίτητο να ξεκινήσει η διαδικασία της κληρονομικής διαδοχής. Αυτή περιλαμβάνει τον εντοπισμό και την αποτίμηση των περιουσιακών στοιχείων, την πληρωμή τυχόν εκκρεμών χρεών ή φόρων και τη διανομή των υπόλοιπων περιουσιακών στοιχείων σύμφωνα με τη διαθήκη του θανόντος ή τους νόμους της εξ αδιαθέτου διαδοχής, εάν δεν υπάρχει διαθήκη.

4. Σχεδιάστε την κηδεία ή την επιμνημόσυνη δέηση: Το επόμενο βήμα είναι ο σχεδιασμός της κηδείας ή της επιμνημόσυνης δέησης. Αυτό μπορεί να περιλαμβάνει τη λήψη απόφασης σχετικά με το είδος της τελετής, την επιλογή του χώρου, τη διοργάνωση μουσικής, αναγνώσεων και ομιλιών και τον συντονισμό με το γραφείο τελετών και τυχόν άλλους εμπλεκόμενους παρόχους υπηρεσιών.

5. Διαχειριστείτε τις υποθέσεις του θανόντος: Εκτός από τη διαδικασία διαθήκης, ενδέχεται να υπάρχουν και άλλα διοικητικά καθήκοντα που πρέπει να αντιμετωπιστούν. Αυτό μπορεί να περιλαμβάνει την ακύρωση ή τη μεταφορά υπηρεσιών κοινής ωφέλειας, την ενημέρωση των ιδιοκτητών ή ενοικιαστών, την προώθηση της αλληλογραφίας και την αντιμετώπιση τυχόν εκκρεμών νομικών ή οικονομικών υποθέσεων.

 

Ναι, υπάρχουν ορισμένοι περιορισμοί και κατευθυντήριες γραμμές για τις υπηρεσίες ταφής ή αποτέφρωσης με υπηρεσίες κηδείας. Αυτοί οι περιορισμοί και οι κατευθυντήριες γραμμές ποικίλλουν ανάλογα με τη χώρα, την πολιτεία ή ακόμη και τους τοπικούς κανονισμούς, καθώς και τα συγκεκριμένα έθιμα ή τις θρησκευτικές πεποιθήσεις του αποθανόντος και της οικογένειάς του.

1. Νομικές απαιτήσεις: Οι περισσότερες χώρες έχουν συγκεκριμένους νόμους και κανονισμούς που διέπουν τις υπηρεσίες ταφής και αποτέφρωσης. Αυτοί οι νόμοι μπορεί να περιλαμβάνουν την απόκτηση των απαραίτητων αδειών, την τήρηση συγκεκριμένων διαδικασιών για το χειρισμό και τη διάθεση των ανθρώπινων λειψάνων και την τήρηση των προτύπων υγείας και ασφάλειας.

2. Θρησκευτικά ή πολιτιστικά έθιμα: Διαφορετικές θρησκείες και πολιτισμοί έχουν τις δικές τους παραδόσεις και οδηγίες για τις υπηρεσίες ταφής ή αποτέφρωσης. Τα έθιμα αυτά μπορεί να περιλαμβάνουν συγκεκριμένες τελετουργίες, προσευχές ή τελετές που πρέπει να τηρούνται.

3. Περιβαλλοντικές εκτιμήσεις: Με την αυξανόμενη εστίαση στη βιωσιμότητα και τις περιβαλλοντικές επιπτώσεις, πολλές χώρες και κοινότητες έχουν θεσπίσει κανονισμούς ή κατευθυντήριες γραμμές για πρακτικές ταφής ή αποτέφρωσης φιλικές προς το περιβάλλον.

4. Περιορισμοί χώρου ή νεκροταφείου: Ορισμένα κοιμητήρια ή χώροι ταφής μπορεί να έχουν τις δικές τους ειδικές οδηγίες ή περιορισμούς για τις υπηρεσίες ταφής. Αυτές οι κατευθυντήριες γραμμές μπορεί να περιλαμβάνουν κανόνες σχετικά με τον τύπο του φέρετρου ή του επιτρεπόμενου επιτύμβιου σημείου, τη φύτευση δέντρων ή λουλουδιών ή οποιεσδήποτε άλλες ειδικές απαιτήσεις.