Γραφείο Τελετών Νέα Πεντέλη

Το Γραφείο Τελετών Ι.Ν Ευσταθίου αναλαμβάνει Τελετές Κηδείες σε όλες τις περιοχές, πάντα με σεβασμό και συνέπεια.

Γραφείο Τελετών Νέα Πεντέλη: Η εμπειρία που διαθέτουμε από το 1985 μας βοηθά να πραγματοποιούμε κηδείες στην Νέα Πεντέλη με σεβασμό στον εκλιπόντα και την οικογένειά του.

Γραφείο Τελετών Νέα Πεντέλη

Γραφείο Τελετών Νέα Πεντέλη: Η απώλεια ενός αγαπημένου προσώπου είναι μια απίστευτα δύσκολη στιγμή για τον καθένα. Είναι κατά τη διάρκεια αυτών των στιγμών θλίψης που αναζητούμε υποστήριξη, καθοδήγηση και συμπόνια. Στο Γραφείο κηδειών Ι.Ν Ευσταθίου, κατανοούμε τη σημασία του όσων έχουν φύγει από τη ζωή και να προσφέρουμε παρηγοριά στις οικογένειές τους. Με την ακλόνητη δέσμευσή μας για συμπόνια, αξιοπρέπεια και επαγγελματισμό, προσπαθούμε να δημιουργήσουμε ουσιαστικές τελετές αποχαιρετισμού που τιμούν και διατηρούν τις αναμνήσεις των αγαπημένων σας προσώπων.

Ένα στοργικό άγγιγμα: Στο γραφείο κηδειών, πιστεύουμε ότι κάθε ζωή πρέπει να τιμάται με τρόπο που να αντανακλά τη μοναδικότητα και τη σημασία του ατόμου. Η συμπονετική μας ομάδα έμπειρων επαγγελματιών είναι αφοσιωμένη στην παροχή εξατομικευμένων υπηρεσιών κηδείας που ανταποκρίνονται στις επιθυμίες και τις πολιτιστικές παραδόσεις κάθε οικογένειας που εξυπηρετούμε. Αφιερώνουμε χρόνο για να σας ακούσουμε, να σας κατανοήσουμε και να σας στηρίξουμε κατά τη διάρκεια αυτής της δύσκολης περιόδου, διασφαλίζοντας ότι κάθε λεπτομέρεια αντιμετωπίζεται με φροντίδα και σεβασμό.

Ολοκληρωμένες υπηρεσίες κηδείας: Προσφέρουμε ένα ολοκληρωμένο φάσμα υπηρεσιών κηδείας για να ανταποκριθούμε στις διάφορες πολιτιστικές, θρησκευτικές και προσωπικές προτιμήσεις. 

Οι υπηρεσίες μας περιλαμβάνουν:

1. Προγραμματισμό κηδείας: Προσφέρουμε βοήθεια για την οργάνωση των ρυθμίσεων της κηδείας σας εκ των προτέρων. Αυτό όχι μόνο απαλλάσσει τους οικείους σας από το βάρος αργότερα, αλλά διασφαλίζει επίσης ότι οι επιθυμίες σας θα πραγματοποιηθούν με ακρίβεια.

2. Τελετές κηδείας: Η ομάδα μας θα σας βοηθήσει να δημιουργήσετε μια εξατομικευμένη τελετή κηδείας που θα αντικατοπτρίζει τη ζωή, τις αξίες και τις πεποιθήσεις του αγαπημένου σας προσώπου

3. Υπηρεσίες αποτέφρωσης: Για όσους επιλέγουν την αποτέφρωση, παρέχουμε υπηρεσίες αποτέφρωσης με σεβασμό και αξιοπρέπεια. Προσφέρουμε διάφορες επιλογές, συμπεριλαμβανομένης της διασποράς της τέφρας, του ενταφιασμού και της μνημόνευσης, διασφαλίζοντας ότι έχετε την ευκαιρία να τιμήσετε τη μνήμη του αγαπημένου σας προσώπου με έναν τρόπο που έχει σημασία για εσάς.

Γραφείο Τελετών Νέα Πεντέλη

4. Υπηρεσίες μνημοσύνου: Εκτός από τις παραδοσιακές υπηρεσίες κηδείας, προσφέρουμε επίσης επιμνημόσυνες υπηρεσίες που τιμούν τη ζωή του αγαπημένου σας προσώπου σε ένα πιο ανεπίσημο περιβάλλον. 

5. Συμπόνια στον πυρήνα: Αυτό που κάνει το γραφείο κηδειών Ι.Ν. Ευσταθίου να ξεχωρίζει είναι η ακλόνητη δέσμευσή μας για συμπόνια. Αναγνωρίζουμε ότι κάθε οικογένεια είναι μοναδική και ότι κάθε απώλεια είναι βαθιά προσωπική.

 

 

Είμαστε στη διάθεσή σας
όλο το 24ώρο

Για να σας εξυπηρετήσουμε τις δύσκολες αυτές ώρες αλλά και να
σας κατευθύνουμε με απόλυτη οργάνωση και συνέπεια.

Οι τιμές καθορίζονται σύμφωνα με τις υπηρεσίες και τα προϊόντα.

Το τελικό κόστος επηρεάζεται από το Κοιμητήριο που θα γίνει η ταφή και αυτό γιατί οι χρεώσεις ποικίλουν ανα Κοιμητήριο και Δήμο.

Τηλέφωνο Επικοινωνίας:
2109958691

Επικοινωνήστε μαζί μας

Στοιχεία
Επικοινωνίας

Δωδεκανήσου 6, Άλιμος 174 56
2109958691
6948556166
info@teleteseustathiou.gr

Φόρμα
Επικοινωνίας

Faq Γραφείο Τελετών

Σε περίπτωση θανάτου, υπάρχουν διάφορα σημαντικά μέτρα που πρέπει να ληφθούν για να διασφαλιστεί μια ομαλή και με σεβασμό διαδικασία για όλους τους εμπλεκόμενους. Τα μέτρα αυτά μπορεί να ποικίλλουν ανάλογα με τις συγκεκριμένες περιστάσεις, τις πολιτιστικές πρακτικές και τις νομικές απαιτήσεις. Ακολουθούν ορισμένα γενικά βήματα που συνήθως συνιστώνται:

1. Επικοινωνήστε με ένα γραφείο τελετών: Είναι σημαντικό να επικοινωνήσετε με ένα αξιόπιστο γραφείο τελετών ή νεκροτομείο για να προβείτε σε ρυθμίσεις για τον θανόντα. Τα γραφεία τελετών διαθέτουν την τεχνογνωσία για να χειριστούν όλες τις πτυχές της διαδικασίας της κηδείας, συμπεριλαμβανομένης της προετοιμασίας της σορού, της οργάνωσης της νεκρώσιμης ακολουθίας και του συντονισμού της μεταφοράς και των ρυθμίσεων για την ταφή ή την αποτέφρωση.

2. Ενημερώστε την οικογένεια και τους στενούς φίλους: Είναι ζωτικής σημασίας να ενημερωθούν τα άμεσα μέλη της οικογένειας του θανόντος, οι στενοί φίλοι και κάθε άλλο σχετικό άτομο για τον θάνατο. Αυτό μπορεί να γίνει μέσω προσωπικών τηλεφωνημάτων, μηνυμάτων κειμένου ή προσωπικών ειδοποιήσεων. Η παροχή υποστήριξης και βοήθειας στους πενθούντες οικείους κατά τη διάρκεια αυτής της δύσκολης περιόδου είναι απαραίτητη.

3. Ξεκινήστε τη διαδικασία διαθήκης: Εάν ο θανών είχε περιουσιακά στοιχεία, μπορεί να είναι απαραίτητο να ξεκινήσει η διαδικασία της κληρονομικής διαδοχής. Αυτή περιλαμβάνει τον εντοπισμό και την αποτίμηση των περιουσιακών στοιχείων, την πληρωμή τυχόν εκκρεμών χρεών ή φόρων και τη διανομή των υπόλοιπων περιουσιακών στοιχείων σύμφωνα με τη διαθήκη του θανόντος ή τους νόμους της εξ αδιαθέτου διαδοχής, εάν δεν υπάρχει διαθήκη.

4. Σχεδιάστε την κηδεία ή την επιμνημόσυνη δέηση: Το επόμενο βήμα είναι ο σχεδιασμός της κηδείας ή της επιμνημόσυνης δέησης. Αυτό μπορεί να περιλαμβάνει τη λήψη απόφασης σχετικά με το είδος της τελετής, την επιλογή του χώρου, τη διοργάνωση μουσικής, αναγνώσεων και ομιλιών και τον συντονισμό με το γραφείο τελετών και τυχόν άλλους εμπλεκόμενους παρόχους υπηρεσιών.

5. Διαχειριστείτε τις υποθέσεις του θανόντος: Εκτός από τη διαδικασία διαθήκης, ενδέχεται να υπάρχουν και άλλα διοικητικά καθήκοντα που πρέπει να αντιμετωπιστούν. Αυτό μπορεί να περιλαμβάνει την ακύρωση ή τη μεταφορά υπηρεσιών κοινής ωφέλειας, την ενημέρωση των ιδιοκτητών ή ενοικιαστών, την προώθηση της αλληλογραφίας και την αντιμετώπιση τυχόν εκκρεμών νομικών ή οικονομικών υποθέσεων.

 

Ναι, υπάρχουν ορισμένοι περιορισμοί και κατευθυντήριες γραμμές για τις υπηρεσίες ταφής ή αποτέφρωσης με υπηρεσίες κηδείας. Αυτοί οι περιορισμοί και οι κατευθυντήριες γραμμές ποικίλλουν ανάλογα με τη χώρα, την πολιτεία ή ακόμη και τους τοπικούς κανονισμούς, καθώς και τα συγκεκριμένα έθιμα ή τις θρησκευτικές πεποιθήσεις του αποθανόντος και της οικογένειάς του.

1. Νομικές απαιτήσεις: Οι περισσότερες χώρες έχουν συγκεκριμένους νόμους και κανονισμούς που διέπουν τις υπηρεσίες ταφής και αποτέφρωσης. Αυτοί οι νόμοι μπορεί να περιλαμβάνουν την απόκτηση των απαραίτητων αδειών, την τήρηση συγκεκριμένων διαδικασιών για το χειρισμό και τη διάθεση των ανθρώπινων λειψάνων και την τήρηση των προτύπων υγείας και ασφάλειας.

2. Θρησκευτικά ή πολιτιστικά έθιμα: Διαφορετικές θρησκείες και πολιτισμοί έχουν τις δικές τους παραδόσεις και οδηγίες για τις υπηρεσίες ταφής ή αποτέφρωσης. Τα έθιμα αυτά μπορεί να περιλαμβάνουν συγκεκριμένες τελετουργίες, προσευχές ή τελετές που πρέπει να τηρούνται.

3. Περιβαλλοντικές εκτιμήσεις: Με την αυξανόμενη εστίαση στη βιωσιμότητα και τις περιβαλλοντικές επιπτώσεις, πολλές χώρες και κοινότητες έχουν θεσπίσει κανονισμούς ή κατευθυντήριες γραμμές για πρακτικές ταφής ή αποτέφρωσης φιλικές προς το περιβάλλον.

4. Περιορισμοί χώρου ή νεκροταφείου: Ορισμένα κοιμητήρια ή χώροι ταφής μπορεί να έχουν τις δικές τους ειδικές οδηγίες ή περιορισμούς για τις υπηρεσίες ταφής. Αυτές οι κατευθυντήριες γραμμές μπορεί να περιλαμβάνουν κανόνες σχετικά με τον τύπο του φέρετρου ή του επιτρεπόμενου επιτύμβιου σημείου, τη φύτευση δέντρων ή λουλουδιών ή οποιεσδήποτε άλλες ειδικές απαιτήσεις.