Γραφείο Τελετών Περιστέρι

Το Γραφείο Τελετών Ι.Ν Ευσταθίου αναλαμβάνει Τελετές Κηδείες σε όλες τις περιοχές, πάντα με σεβασμό και συνέπεια.

Γραφείο Τελετών Περιστέρι: Η εμπειρία που διαθέτουμε από το 1985 μας βοηθά να πραγματοποιούμε κηδείες στο Περιστέρι με σεβασμό στον εκλιπόντα και την οικογένειά του.

Η απώλεια ενός αγαπημένου προσώπου είναι αναμφίβολα μια από τις πιο δύσκολες εμπειρίες στη ζωή. Κατά τη διάρκεια αυτής της συναισθηματικής περιόδου, είναι ζωτικής σημασίας να έχετε την υποστήριξη και την καθοδήγηση ενός αξιόπιστου γραφείου κηδειών που θα σας βοηθήσει να περιηγηθείτε στις ρυθμίσεις της κηδείας και να τιμήσετε τη μνήμη του αγαπημένου σας προσώπου. Τα γραφεία τελετών διαδραματίζουν ζωτικό ρόλο στην παροχή παρηγοριάς, συμπόνιας και επαγγελματικών υπηρεσιών στις οικογένειες κατά τη διάρκεια της περιόδου του πένθους τους.

Ένα γραφείο τελετών προσφέρει μια σειρά υπηρεσιών προσαρμοσμένων στις μοναδικές ανάγκες και προτιμήσεις κάθε οικογένειας. Από το συντονισμό της υλικοτεχνικής υποδομής της κηδείας έως την παροχή συναισθηματικής υποστήριξης, η αφοσιωμένη ομάδα δεσμεύεται να σας βοηθήσει σε κάθε πτυχή της διαδικασίας σχεδιασμού της κηδείας.

Γραφείο Τελετών Περιστέρι

Μία από τις πρωταρχικές υπηρεσίες που προσφέρει το γραφείο τελετών είναι ο συντονισμός της κηδείας. Συνεργάζονται στενά με την οικογένεια για να κατανοήσουν τις επιθυμίες της και να διασφαλίσουν ότι η τελετή αντικατοπτρίζει τη ζωή και την προσωπικότητα του αποθανόντος. Είτε πρόκειται για παραδοσιακή κηδεία, είτε για τελετή αποτέφρωσης, το γραφείο τελετών θα αναλάβει όλες τις διευθετήσεις, συμπεριλαμβανομένης της τοποθεσίας, της μεταφοράς και του προγραμματισμού.

Εκτός από το συντονισμό της κηδείας, το γραφείο τελετών παρέχει επίσης υποστήριξη και καθοδήγηση στη λήψη σημαντικών αποφάσεων. Κατανοούν ότι πρόκειται για μια δύσκολη στιγμή για την οικογένεια, και το συμπονετικό προσωπικό τους θα προσφέρει βοήθεια στην επιλογή φέρετρου ή τεφροδόχου, στην οργάνωση ανθοσυνθέσεων και στην προετοιμασία  μνημόσυνων. Θα βοηθήσουν επίσης με τη νομική τεκμηρίωση, όπως η απόκτηση πιστοποιητικών θανάτου και αδειών, απαλλάσσοντας την οικογένεια από περιττά βάρη.

Είμαστε στη διάθεσή σας
όλο το 24ώρο

Για να σας εξυπηρετήσουμε τις δύσκολες αυτές ώρες αλλά και να
σας κατευθύνουμε με απόλυτη οργάνωση και συνέπεια.

Οι τιμές καθορίζονται σύμφωνα με τις υπηρεσίες και τα προϊόντα.

Το τελικό κόστος επηρεάζεται από το Κοιμητήριο που θα γίνει η ταφή και αυτό γιατί οι χρεώσεις ποικίλουν ανα Κοιμητήριο και Δήμο.

Τηλέφωνο Επικοινωνίας:
2109958691

Επικοινωνήστε μαζί μας

Στοιχεία
Επικοινωνίας

Δωδεκανήσου 6, Άλιμος 174 56
2109958691
6948556166
info@teleteseustathiou.gr

Φόρμα
Επικοινωνίας

Faq γραφείο τελετών

Ναι, το Γραφείο Τελετών Γιάννης Ευσταθίου προσφέρει υπηρεσίες αποτέφρωσης. Κατανοούν ότι κάθε άτομο έχει μοναδικές προτιμήσεις και πολιτιστικές ή θρησκευτικές πεποιθήσεις όσον αφορά τις ρυθμίσεις της κηδείας. Η αποτέφρωση έχει γίνει μια όλο και πιο δημοφιλής επιλογή για πολλές οικογένειες, καθώς παρέχει μια πιο ευέλικτη και οικονομικά αποδοτική επιλογή σε σύγκριση με την παραδοσιακή ταφή.

Το γραφείο τελετών προσφέρει μια ποικιλία υπηρεσιών αποτέφρωσης για να καλύψει τις ανάγκες των πελατών του. Διαθέτουν ειδικές εγκαταστάσεις εξοπλισμένες με εξοπλισμό αποτέφρωσης τελευταίας τεχνολογίας για να διασφαλίζουν τα υψηλότερα πρότυπα φροντίδας και επαγγελματισμού. Τα εκπαιδευμένα και συμπονετικά μέλη του προσωπικού είναι διαθέσιμα για να καθοδηγήσουν τις οικογένειες σε όλη τη διαδικασία αποτέφρωσης, παρέχοντας υποστήριξη και κατανόηση κατά τη διάρκεια αυτής της δύσκολης περιόδου.

Μερικά παραδείγματα των υπηρεσιών αποτέφρωσης που προσφέρει το Γραφείο Τελετών Γιάννη Ευσταθίου περιλαμβάνουν:

1. Άμεση αποτέφρωση: Αυτή είναι η πιο βασική και προσιτή επιλογή, όπου το σώμα αποτεφρώνεται λίγο μετά το θάνατο χωρίς καμία επίσημη τελετή ή προβολή. Η αποτεφρωμένη σορός επιστρέφεται στη συνέχεια στην οικογένεια για την τελική διάθεση.

2. Αποτέφρωση με επιμνημόσυνη δέηση: Οι οικογένειες που επιθυμούν να έχουν μια ουσιαστική συγκέντρωση προς τιμήν του αγαπημένου τους προσώπου μπορούν να επιλέξουν αυτή την υπηρεσία. Το σώμα αποτεφρώνεται και πραγματοποιείται επιμνημόσυνη δέηση είτε πριν είτε μετά την αποτέφρωση. Αυτή η υπηρεσία επιτρέπει στην οικογένεια και τους φίλους να συγκεντρωθούν, να μοιραστούν αναμνήσεις και να αποτίσουν τα σέβη τους.

3. Αποτέφρωση με επίσκεψη: Για όσους επιθυμούν να πραγματοποιηθεί επίσκεψη ή προβολή πριν από την αποτέφρωση, η υπηρεσία αυτή παρέχει την ευκαιρία στην οικογένεια και τους φίλους να πουν το τελευταίο αντίο. Η σορός προετοιμάζεται και τοποθετείται σε φέρετρο για μια καθορισμένη περίοδο επίσκεψης, μετά την οποία πραγματοποιείται η αποτέφρωση.

Το Γραφείο Τελετών Γιάννη Ευσταθίου κατανοεί τη σημασία της εξατομίκευσης και θα συνεργαστεί στενά με κάθε οικογένεια για να διασφαλίσει ότι οι συγκεκριμένες επιθυμίες τους θα ικανοποιηθούν. Μπορούν να βοηθήσουν με πρόσθετες υπηρεσίες, όπως η επιλογή τεφροδόχου, η διευθέτηση της μεταφοράς των αποτεφρωμένων λειψάνων και η βοήθεια στον προγραμματισμό οποιωνδήποτε εκδηλώσεων μνήμης.

Ναι, το Γραφείο Τελετών Γιάννη Ευσταθίου μπορεί σίγουρα να σας βοηθήσει στην οργάνωση μνημόσυνων. Το γραφείο τελετών κατανοεί τη σημασία της απόδοσης τιμής και μνήμης σε αγαπημένα πρόσωπα που έχουν φύγει από τη ζωή και προσφέρει μια σειρά υπηρεσιών για να βοηθήσει στη δημιουργία μιας ουσιαστικής και εξατομικευμένης επιμνημόσυνης τελετής.

Ένας τρόπος με τον οποίο το γραφείο τελετών μπορεί να βοηθήσει είναι η παροχή καθοδήγησης και υποστήριξης στον προγραμματισμό των λεπτομερειών της τελετής. Αυτό μπορεί να περιλαμβάνει την επιλογή του κατάλληλου χώρου, τον συντονισμό με κληρικούς ή τελετάρχες και τη διευθέτηση του απαραίτητου εξοπλισμού, όπως οπτικοακουστικές οθόνες ή βιβλιαράκια μνήμης.

Επιπλέον, το γραφείο τελετών μπορεί να βοηθήσει στην οργάνωση και τον συντονισμό διαφόρων πτυχών της επιμνημόσυνης τελετής. Αυτό μπορεί να περιλαμβάνει τη διευκόλυνση της μεταφοράς του αποθανόντος στον τόπο της τελετής, τον συντονισμό με ανθοπωλεία για τις ανθοσυνθέσεις και τη διασφάλιση ότι όλες οι απαραίτητες άδειες και η γραφειοκρατία είναι σε τάξη.

Επιπλέον, το Γραφείο Τελετών Γιάννης Ευσταθίου κατανοεί ότι κάθε άτομο και οικογένεια έχει μοναδικές προτιμήσεις και επιθυμίες όσον αφορά τις επιμνημόσυνες τελετές. Δεσμεύονται να συνεργάζονται στενά με τους πελάτες για να κατανοήσουν τις συγκεκριμένες ανάγκες και επιθυμίες τους, διασφαλίζοντας ότι η τελετή αντικατοπτρίζει τη ζωή και την προσωπικότητα του αποθανόντος.