Γραφείο Τελετών Αγίας Βαρβάρας

Το Γραφείο Τελετών Ι.Ν Ευσταθίου αναλαμβάνει Τελετές Κηδείες σε όλες τις περιοχές, πάντα με σεβασμό και συνέπεια.​

Γραφείο Τελετών Αγίας Βαρβάρας: Η εμπειρία που διαθέτουμε από το 1985 μας βοηθά να πραγματοποιούμε κηδείες στην Αγία Βαρβάρα με σεβασμό στον εκλιπόντα και την οικογένειά του.

Γραφείο Τελετών Αγίας Βαρβάρας

Στο Γραφείο Τελετών Ι.Ν. Ευσταθίου, κατανοούμε ότι κάθε άτομο είναι μοναδικό και ότι κάθε ζωή αξίζει να τιμάται με ουσιαστικό τρόπο. Η ομάδα μας από συμπονετικούς και στοργικούς επαγγελματίες είναι αφοσιωμένη στην παροχή εξατομικευμένων υπηρεσιών κηδείας που αντικατοπτρίζουν τη μοναδική προσωπικότητα, τις αξίες και τις πεποιθήσεις του αγαπημένου σας προσώπου. Με την καθοδήγησή μας, μπορείτε να δημιουργήσετε μια υπηρεσία που θα τιμά πραγματικά τον αποθανόντα του και θα παρέχει παρηγοριά στην οικογένεια και τους φίλους κατά τη διάρκεια αυτής της δύσκολης περιόδου.

Εμπειρογνωμοσύνη και προσοχή στη λεπτομέρεια

Με πολυετή εμπειρία στον κλάδο της κηδείας, η ομάδα μας διαθέτει την τεχνογνωσία και τις γνώσεις για να χειριστεί κάθε πτυχή της διαδικασίας σχεδιασμού κηδείας με απόλυτη φροντίδα και προσοχή στη λεπτομέρεια. Από το συντονισμό της υλικοτεχνικής υποδομής μέχρι τη διοργάνωση ανθοστολιστικών αφιερωμάτων, μουσικής και εξατομικευμένων αναμνηστικών, αναλαμβάνουμε όλες τις απαραίτητες ρυθμίσεις, επιτρέποντάς σας να επικεντρωθείτε στο πένθος και να περάσετε χρόνο με τους αγαπημένους σας.

Γραφείο Τελετών Αγίας Βαρβάρας

Προσαρμοσμένες υπηρεσίες κηδείας

Στο Ι.Ν Ευσταθίου, πιστεύουμε ότι κάθε ζωή είναι μοναδική και ότι μια εξατομικευμένη υπηρεσία κηδείας μπορεί πραγματικά να αποτυπώσει την ουσία του ατόμου που τιμάται. Το αφοσιωμένο προσωπικό μας συνεργάζεται στενά μαζί σας για να δημιουργήσει μια υπηρεσία που θα αντικατοπτρίζει την προσωπικότητα, τα ενδιαφέροντα και τις αξίες του αγαπημένου σας προσώπου. Είτε προτιμάτε μια παραδοσιακή κηδεία, μια τελετή εορτασμού της ζωής ή μια πιο οικεία συγκέντρωση, θα διασφαλίσουμε ότι θα ληφθεί μέριμνα για κάθε λεπτομέρεια ώστε να δημιουργηθεί ένας ουσιαστικός και αξέχαστος φόρος τιμής.

Είμαστε στη διάθεσή σας
όλο το 24ώρο

Για να σας εξυπηρετήσουμε τις δύσκολες αυτές ώρες αλλά και να
σας κατευθύνουμε με απόλυτη οργάνωση και συνέπεια.

Οι τιμές καθορίζονται σύμφωνα με τις υπηρεσίες και τα προϊόντα.

Το τελικό κόστος επηρεάζεται από το Κοιμητήριο που θα γίνει η ταφή και αυτό γιατί οι χρεώσεις ποικίλουν ανα Κοιμητήριο και Δήμο.

Τηλέφωνο Επικοινωνίας:
2109958691

Επικοινωνήστε μαζί μας

Στοιχεία
Επικοινωνίας

Δωδεκανήσου 6, Άλιμος 174 56
2109958691
6948556166
info@teleteseustathiou.gr

Φόρμα
Επικοινωνίας

Faq γραφείο τελετών

Ναι, συχνά υπάρχουν ειδικές απαιτήσεις για θρησκευτικά ή πολιτιστικά έθιμα κηδείας. Οι απαιτήσεις αυτές ποικίλλουν ανάλογα με τη συγκεκριμένη θρησκεία ή πολιτιστική ομάδα και μπορεί να περιλαμβάνουν διάφορες πτυχές της διαδικασίας της κηδείας, συμπεριλαμβανομένης της προετοιμασίας του σώματος, των τελετουργικών της κηδείας και των πρακτικών ταφής ή αποτέφρωσης.

Για παράδειγμα, στον Ινδουισμό, είναι σύνηθες το σώμα να αποτεφρώνεται και οι στάχτες στη συνέχεια να διασκορπίζονται σε ιερό ποτάμι ή ωκεανό. Οι ινδουιστικές κηδείες περιλαμβάνουν επίσης συγκεκριμένες τελετουργίες, όπως το πλύσιμο του σώματος, το ντύσιμό του με λευκά ρούχα και την τοποθέτησή του σε νεκρική πυρά. Επιπλέον, οι πενθούντες μπορεί να φορούν λευκά ρούχα και να απέχουν από τη χρήση κοσμημάτων ή τη συμμετοχή σε εορτασμούς για ορισμένο χρονικό διάστημα μετά την κηδεία.

Στον Ιουδαϊσμό, υπάρχουν συγκεκριμένα έθιμα γύρω από την προετοιμασία του σώματος, γνωστή ως ταχάρα, η οποία περιλαμβάνει πλύσιμο και τελετουργίες καθαρισμού που εκτελούνται από μια ομάδα μελών της κοινότητας. Οι εβραϊκές κηδείες πραγματοποιούνται συνήθως εντός 24 ωρών από τον θάνατο και το σώμα θάβεται σε ένα απλό ξύλινο φέρετρο. Τα μέλη της οικογένειας μπορούν επίσης να ακολουθήσουν πένθιμα τελετουργικά, όπως η συνεδρίαση της σιβά, για ένα καθορισμένο χρονικό διάστημα.

Ομοίως, στο Ισλάμ, το σώμα προετοιμάζεται συνήθως για την ταφή μέσω μιας τελετουργίας που ονομάζεται ghusl, η οποία περιλαμβάνει πλύσιμο και σάβανο. Οι μουσουλμανικές κηδείες πραγματοποιούνται το συντομότερο δυνατό μετά το θάνατο και το σώμα θάβεται σε απλό τάφο, συνήθως χωρίς φέρετρο. Τηρούνται επίσης οι παραδόσεις του πένθους, συμπεριλαμβανομένης μιας περιόδου έντονου πένθους για τρεις ημέρες, ακολουθούμενης από μια λιγότερο έντονη περίοδο που διαρκεί 40 ημέρες.

Αυτά είναι μερικά μόνο παραδείγματα, ενώ υπάρχουν πολλά άλλα θρησκευτικά και πολιτισμικά έθιμα κηδείας παγκοσμίως. Είναι σημαντικό να σέβεστε και να τιμάτε αυτά τα έθιμα όταν βοηθάτε τις οικογένειες στο σχεδιασμό και την οργάνωση των κηδειών. Οι επαγγελματίες της κηδείας θα πρέπει να γνωρίζουν τα διάφορα έθιμα και να είναι σε θέση να παρέχουν καθοδήγηση και υποστήριξη ώστε να διασφαλίσουν ότι η διαδικασία της κηδείας ευθυγραμμίζεται με τις πεποιθήσεις και τις πολιτιστικές παραδόσεις της οικογένειας.

Ναι, μπορείτε οπωσδήποτε να εξατομικεύσετε την κηδεία σας. Στην πραγματικότητα, η εξατομίκευση έχει γίνει μια δημοφιλής τάση τα τελευταία χρόνια, καθώς οι άνθρωποι επιδιώκουν να δημιουργήσουν μια ουσιαστική και μοναδική εμπειρία που αντανακλά την ατομικότητά τους και γιορτάζει τη ζωή τους.

Υπάρχουν πολυάριθμοι τρόποι για να εξατομικεύσετε μια κηδεία και οι δυνατότητες είναι σχεδόν ατελείωτες. Ακολουθούν μερικά παραδείγματα:

1. Θέμα: Μπορείτε να επιλέξετε ένα συγκεκριμένο θέμα που αντιπροσωπεύει την προσωπικότητα, τα χόμπι ή τα πάθη του αγαπημένου σας προσώπου. Για παράδειγμα, αν ήταν λάτρης των σπορ, θα μπορούσατε να ενσωματώσετε τα χρώματα ή τις φανέλες της αγαπημένης του ομάδας στη διακόσμηση. Αν αγαπούσε τη φύση, θα μπορούσατε να επιλέξετε μια τελετή με θέμα τον κήπο με ανθοσυνθέσεις και φυσικά στοιχεία.

2. Μουσική: Η μουσική παίζει σημαντικό ρόλο στον καθορισμό του τόνου και της ατμόσφαιρας μιας νεκρώσιμης τελετής. Σκεφτείτε να επιλέξετε τραγούδια ή μουσικά κομμάτια που έχουν ιδιαίτερη σημασία για το αγαπημένο σας πρόσωπο ή αντικατοπτρίζουν το αγαπημένο του είδος ή καλλιτέχνη. Μπορείτε επίσης να καλέσετε την οικογένεια και τους φίλους σας να μοιραστούν το μουσικό τους ταλέντο ή να ερμηνεύσουν ένα τραγούδι προς τιμήν του.

3. Αναγνώσεις και επικήδειοι: Εξατομικεύστε την τελετή περιλαμβάνοντας αναγνώσεις ή ποιήματα που είχαν νόημα για το αγαπημένο σας πρόσωπο ή αντικατοπτρίζουν τις πεποιθήσεις και τις αξίες του. Μπορείτε επίσης να προσκαλέσετε στενά μέλη της οικογένειας ή φίλους να μοιραστούν προσωπικά ανέκδοτα και αναμνήσεις κατά τη διάρκεια του επικήδειου, τονίζοντας τις μοναδικές τους ιδιότητες και γιορτάζοντας τη ζωή τους.

4. Φωτογραφίες και βίντεο: Η προβολή μιας προβολής διαφανειών ή ενός βίντεο μοντάζ με φωτογραφίες και βίντεο είναι ένας ισχυρός τρόπος για να εξατομικεύσετε μια κηδεία. Συμπεριλάβετε αγαπημένες στιγμές, ορόσημα και ιδιαίτερες αναμνήσεις που αποτυπώνουν την ουσία της ζωής του αγαπημένου σας προσώπου. Μπορείτε επίσης να ζητήσετε από τους παρευρισκόμενους να συνεισφέρουν τις δικές τους φωτογραφίες για να δημιουργήσετε μια συλλογική οπτική αναπαράσταση της επίδρασής του στους άλλους.

5. Συμβολικές χειρονομίες: Ενσωματώστε συμβολικές χειρονομίες που έχουν σημασία για το αγαπημένο σας πρόσωπο. Αυτό θα μπορούσε να περιλαμβάνει το άναμμα κεριών, την απελευθέρωση περιστεριών ή μπαλονιών, τη φύτευση ενός δέντρου ή οποιαδήποτε άλλη συμβολική πράξη που αντικατοπτρίζει τις πεποιθήσεις ή τις αξίες τους.