Γραφείο Τελετών Δραπετσώνα

Το Γραφείο Τελετών Ι.Ν Ευσταθίου αναλαμβάνει Τελετές Κηδείες σε όλες τις περιοχές, πάντα με σεβασμό και συνέπεια.

Γραφείο Τελετών Δραπετσώνα: Η εμπειρία που διαθέτουμε από το 1985 μας βοηθά να πραγματοποιούμε κηδείες στην Δραπετσώνα με σεβασμό στον εκλιπόντα και την οικογένειά του.

Κατά τη διάρκεια αυτών των δύσκολων στιγμών, είναι σημαντικό να βρείτε παρηγοριά και υποστήριξη σε ένα μέρος που κατανοεί τις ανάγκες σας. Στο Γραφείο Τελετών Ι.Ν. Ευσταθίου, πιστεύουμε στην παροχή συμπονετικής φροντίδας, καθοδήγησης και ενός ανακουφιστικού περιβάλλοντος για να σας βοηθήσουμε να τιμήσετε τη ζωή και την κληρονομιά του αγαπημένου σας προσώπου.

Συμπονετικό και επαγγελματικό προσωπικό: Στο Γραφείο Τελετών Ι.Ν. Ευσταθίου , το συμπονετικό και καταρτισμένο προσωπικό μας δεσμεύεται να σας υποστηρίξει σε αυτή τη δύσκολη στιγμή. Καταλαβαίνωουμε ότι κάθε άτομο είναι μοναδικό, γι’ αυτό και αφιερώνουμε χρόνο για να ακούσουμε τις ανάγκες, τις προτιμήσεις και τις επιθυμίες σας. Η ομάδα μας θα σας καθοδηγήσει σε κάθε βήμα της διαδικασίας σχεδιασμού της κηδείας, διασφαλίζοντας ότι ο αποχαιρετισμός του αγαπημένου σας προσώπου θα αντικατοπτρίζει τη ζωή του και θα αποτελεί πηγή παρηγοριάς για την οικογένεια και τους φίλους σας.

Γραφείο Τελετών Δραπετσώνα

 Εξατομικευμένες υπηρεσίες κηδείας: Πιστεύουμε ότι μια κηδεία πρέπει να είναι ένας εξατομικευμένος και ουσιαστικός φόρος τιμής που γιορτάζει τη ζωή και τα επιτεύγματα του αγαπημένου σας προσώπου. Η αφοσιωμένη ομάδα μας θα συνεργαστεί στενά μαζί σας για να δημιουργήσει μια εξατομικευμένη κηδεία που θα αντικατοπτρίζει την προσωπικότητα, τις αξίες και τις πολιτιστικές ή θρησκευτικές παραδόσεις του.

Είμαστε στη διάθεσή σας
όλο το 24ώρο

Για να σας εξυπηρετήσουμε τις δύσκολες αυτές ώρες αλλά και να
σας κατευθύνουμε με απόλυτη οργάνωση και συνέπεια.

Οι τιμές καθορίζονται σύμφωνα με τις υπηρεσίες και τα προϊόντα.

Το τελικό κόστος επηρεάζεται από το Κοιμητήριο που θα γίνει η ταφή και αυτό γιατί οι χρεώσεις ποικίλουν ανα Κοιμητήριο και Δήμο.

Τηλέφωνο Επικοινωνίας:
2109958691

Επικοινωνήστε μαζί μας

Στοιχεία
Επικοινωνίας

Δωδεκανήσου 6, Άλιμος 174 56
2109958691
6948556166
info@teleteseustathiou.gr

Φόρμα
Επικοινωνίας

Faq γραφείο τελετών

Ναι, το Γραφείο Τελετών Γιάννη Ευσταθίου είναι σε θέση να αναλάβει τόσο κηδείες όσο και μνημόσυνα. Ως ένα καθιερωμένο γραφείο τελετών, κατανοεί τη σημασία της παροχής μιας σειράς υπηρεσιών για την ικανοποίηση των διαφορετικών αναγκών και επιθυμιών των πελατών του.

Όσον αφορά τις κηδείες, το Γραφείο Τελετών προσφέρει μια ολοκληρωμένη σειρά υπηρεσιών. Μπορούν να βοηθήσουν σε όλες τις πτυχές του σχεδιασμού και της οργάνωσης μιας παραδοσιακής κηδείας, συμπεριλαμβανομένης της ταρίχευσης, της επιλογής φέρετρου, της μεταφοράς και του συντονισμού με το νεκροταφείο ή το κρεματόριο. Διαθέτουν έμπειρο προσωπικό που είναι εκπαιδευμένο να χειρίζεται την ευαίσθητη φύση των κηδειών και να διασφαλίζει ότι όλες οι λεπτομέρειες φροντίζονται με απόλυτη φροντίδα και επαγγελματισμό.

Εκτός από τις κηδείες, το Γραφείο Τελετών Γιάννης Ευσταθίου ειδικεύεται επίσης στις υπηρεσίες μνημοσύνου. Η επιμνημόσυνη δέηση είναι μια συγκέντρωση που μπορεί να λάβει χώρα είτε πριν είτε μετά την αποτέφρωση ή την ταφή, είτε αντί της παραδοσιακής κηδείας. Αυτές οι υπηρεσίες είναι συχνά πιο ευέλικτες όσον αφορά την τοποθεσία, το χρονοδιάγραμμα και τη μορφή, επιτρέποντας στις οικογένειες να εξατομικεύσουν την εκδήλωση ώστε να αντικατοπτρίζει τη ζωή και την προσωπικότητα του αγαπημένου τους προσώπου.

Ενδεικτικά, φανταστείτε μια οικογένεια που έχει επιλέξει την αποτέφρωση του αγαπημένου της προσώπου. Το Γραφείο Τελετών Γιάννη Ευσταθίου μπορεί να βοηθήσει στην οργάνωση μιας επιμνημόσυνης δέησης σε έναν επιθυμητό χώρο, όπως μια εκκλησία, μια κοινοτική αίθουσα ή ακόμη και μια ιδιωτική κατοικία. Μπορούν να βοηθήσουν στη δημιουργία μιας ουσιαστικής τελετής, ενσωματώνοντας στοιχεία όπως επικήδειους, μουσική, προβολές φωτογραφιών και βίντεο-αφιερώματα για να τιμήσουν τη μνήμη του αποθανόντος.

 

Το Γραφείο Τελετών Γιάννη Ευσταθίου εξυπηρετεί ένα ευρύ φάσμα περιοχών της τοπικής κοινωνίας. Το γραφείο μας δεσμεύεται να παρέχει συμπονετικές και επαγγελματικές υπηρεσίες κηδείας σε οικογένειες που έχουν ανάγκη.

 

Ναι, το Γραφείο Τελετών Γιάννης Ευσταθίου παρέχει ολοκληρωμένη βοήθεια σχετικά με τη γραφειοκρατία και τις νομικές απαιτήσεις. Καταλαβαίνουμε ότι η αντιμετώπιση των διοικητικών καθηκόντων μετά την απώλεια ενός αγαπημένου προσώπου μπορεί να είναι συντριπτική, και γι' αυτό η αφοσιωμένη ομάδα μας είναι εδώ για να σας καθοδηγήσει κατά τη διάρκεια της διαδικασίας.

Όταν επιλέγετε το Γραφείο Τελετών Γιάννης Ευσταθίου , μπορείτε να περιμένετε ότι το εξειδικευμένο προσωπικό μας θα αναλάβει όλα τα απαραίτητα έγγραφα και τις νομικές υποχρεώσεις, επιτρέποντάς σας να επικεντρωθείτε στο πένθος και την απόδοση τιμής στο αγαπημένο σας πρόσωπο. Διαθέτουμε εκτεταμένη εμπειρία στη διεκπεραίωση της γραφειοκρατίας που σχετίζεται με την οργάνωση της κηδείας, διασφαλίζοντας ότι όλα γίνονται σωστά και σύμφωνα με τους σχετικούς νόμους και κανονισμούς.

Ακολουθούν μερικά παραδείγματα της γραφειοκρατίας και των νομικών απαιτήσεων με τις οποίες βοηθάμε τους πελάτες μας:

1. Πιστοποιητικό θανάτου: Θα σας βοηθήσουμε να αποκτήσετε το επίσημο πιστοποιητικό θανάτου, το οποίο αποτελεί κρίσιμο έγγραφο για διάφορα νομικά και οικονομικά θέματα.

2. Άδειες και εγκρίσεις: Θα χειριστούμε τις απαραίτητες άδειες και εγκρίσεις που απαιτούνται για την ταφή ή την αποτέφρωση, συμπεριλαμβανομένου του συντονισμού με τις αρμόδιες αρχές.

3. Ασφαλιστικές απαιτήσεις: Εάν ο θανών είχε ασφάλεια ζωής, μπορούμε να βοηθήσουμε στην υποβολή των απαραίτητων αιτήσεων και εγγράφων, ώστε να διασφαλιστεί μια ομαλή διαδικασία.

4. Διακανονισμός κληρονομιάς: Μπορούμε να παρέχουμε καθοδήγηση σχετικά με τις νομικές πτυχές του διακανονισμού της περιουσίας του θανόντος, συμπεριλαμβανομένων των διαδικασιών διαθήκης και της απαραίτητης τεκμηρίωσης.

5. Παροχές κοινωνικής ασφάλισης και βετεράνων: Μπορούμε να σας βοηθήσουμε να πλοηγηθείτε στη διαδικασία διεκδίκησης τυχόν εφαρμοστέων παροχών κοινωνικής ασφάλισης ή παροχών βετεράνων που μπορεί να δικαιούται ο θανών.

Αναθέτοντάς μας τη γραφειοκρατία και τις νομικές απαιτήσεις, μπορείτε να έχετε το κεφάλι σας ήσυχο γνωρίζοντας ότι η ομάδα μας θα χειριστεί τα πάντα με επαγγελματισμό και αποτελεσματικότητα. Κατανοούμε τη σημασία της ακρίβειας και της έγκαιρης ολοκλήρωσης αυτών των εργασιών και δεσμευόμαστε να διασφαλίσουμε μια απρόσκοπτη εμπειρία κατά τη διάρκεια αυτής της δύσκολης περιόδου.

Μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας εάν έχετε περαιτέρω ερωτήσεις ή χρειάζεστε περισσότερες πληροφορίες.