Γραφείο Τελετών Πετρούπολη

Το Γραφείο Τελετών Ι.Ν Ευσταθίου αναλαμβάνει Τελετές Κηδείες σε όλες τις περιοχές, πάντα με σεβασμό και συνέπεια.​

Γραφείο Τελετών Πετρούπολη: Η εμπειρία που διαθέτουμε από το 1985 μας βοηθά να πραγματοποιούμε κηδείες στην Πετρούπολη με σεβασμό στον εκλιπόντα και την οικογένειά του.

Η απώλεια ενός αγαπημένου προσώπου είναι μια απίστευτα δύσκολη εμπειρία. Κατά τη διάρκεια αυτής της δύσκολης περιόδου, η εύρεση ενός γραφείου κηδειών που μπορεί να προσφέρει την απαραίτητη υποστήριξη και καθοδήγηση είναι ζωτικής σημασίας. Στο Γραφείο Τελετών Ι.Ν Ευσταθίου, πιστεύουμε στην παροχή συμπονετικής φροντίδας, εξατομικευμένων υπηρεσιών και ενός ανακουφιστικού περιβάλλοντος για να σας βοηθήσουμε να ξεπεράσετε αυτό το συναισθηματικό ταξίδι.

 Συμπονετικό και κατανοητό προσωπικό

Όταν επιλέγετε ένα γραφείο κηδειών, είναι σημαντικό να βρείτε μια ομάδα επαγγελματιών που θα σας παρέχουν υποστήριξη, κατανόηση και ενσυναίσθηση. Το έμπειρο προσωπικό μας  είναι αφοσιωμένο στο να παρέχει έναν ασφαλή χώρο όπου μπορείτε να εκφράσετε τις ανάγκες σας και να συζητήσετε ελεύθερα τις επιθυμίες σας. Δεσμευόμαστε να σας βοηθήσουμε να τιμήσετε τη ζωή του αγαπημένου σας προσώπου με ζεστασιά και ευαισθησία.

 Εξατομικευμένες υπηρεσίες

Προσφέρουμε ένα ευρύ φάσμα εξατομικευμένων υπηρεσιών για να διασφαλίσουμε ότι ο αποχαιρετισμός του αγαπημένου σας προσώπου αντικατοπτρίζει την ατομικότητά του. 

Γραφείο Τελετών Πετρούπολη

Προσοχή στη λεπτομέρεια

Στο Γραφείο Τελετών Ι.Ν Ευσταθίου, καταλαβαίνουμε ότι κάθε λεπτομέρεια έχει σημασία. Από την επιλογή των τέλειων ανθοσυνθέσεων έως τον σχεδιασμό εξατομικευμένων καρτών μνήμης, φροντίζουμε για όλες τις περίπλοκες πτυχές των κηδειών. Η προσοχή μας στη λεπτομέρεια διασφαλίζει ότι κάθε πτυχή της τελετής είναι προσεκτικά σχεδιασμένη, επιτρέποντάς σας να επικεντρωθείτε στην επούλωση και τη μνήμη του αγαπημένου σας προσώπου.

Είμαστε στη διάθεσή σας
όλο το 24ώρο

Για να σας εξυπηρετήσουμε τις δύσκολες αυτές ώρες αλλά και να
σας κατευθύνουμε με απόλυτη οργάνωση και συνέπεια.

Οι τιμές καθορίζονται σύμφωνα με τις υπηρεσίες και τα προϊόντα.

Το τελικό κόστος επηρεάζεται από το Κοιμητήριο που θα γίνει η ταφή και αυτό γιατί οι χρεώσεις ποικίλουν ανα Κοιμητήριο και Δήμο.

Τηλέφωνο Επικοινωνίας:
2109958691

Επικοινωνήστε μαζί μας

Στοιχεία
Επικοινωνίας

Δωδεκανήσου 6, Άλιμος 174 56
2109958691
6948556166
info@teleteseustathiou.gr

Φόρμα
Επικοινωνίας

Faq γραφείο τελετών

Οι Τρόποι Αντιμετώπισης του Πένθους είναι ένα σύνολο στρατηγικών και τεχνικών που μπορούν να βοηθήσουν τα άτομα να περιηγηθούν στα πολύπλοκα και συχνά συντριπτικά συναισθήματα που προκύπτουν μετά την απώλεια ενός αγαπημένου προσώπου. Το πένθος είναι μια φυσική και προσωπική διαδικασία που επηρεάζει τον καθένα με διαφορετικό τρόπο και η εξεύρεση υγιών τρόπων αντιμετώπισής του είναι ζωτικής σημασίας για τη συναισθηματική θεραπεία.

Ένας τρόπος με τον οποίο οι Τρόποι αντιμετώπισης του πένθους μπορούν να βοηθήσουν είναι η παροχή ενός πλαισίου για την κατανόηση και την έκφραση των συναισθημάτων του ατόμου. Το πένθος μπορεί να αισθάνεται συγκλονιστικό και συγκεχυμένο και δεν είναι ασυνήθιστο για τα άτομα να βιώνουν ένα ευρύ φάσμα συναισθημάτων, όπως θλίψη, θυμό, ενοχή, ακόμη και ανακούφιση. Οι Τρόποι αντιμετώπισης του πένθους προσφέρουν διάφορα εργαλεία, όπως η τήρηση ημερολογίου, η συζήτηση με έναν θεραπευτή ή η συμμετοχή σε ομάδες υποστήριξης, τα οποία μπορούν να βοηθήσουν τα άτομα να επεξεργαστούν και να κατανοήσουν τα συναισθήματά τους.

Ένα άλλο πλεονέκτημα των Τρόπων αντιμετώπισης του πένθους είναι ότι ενθαρρύνουν την αυτοφροντίδα και την ιεράρχηση της ευημερίας του ατόμου. Το πένθος μπορεί να είναι σωματικά και ψυχικά εξαντλητικό και είναι σημαντικό να φροντίζει κανείς τον εαυτό του κατά τη διάρκεια αυτής της δύσκολης περιόδου. Η ενασχόληση με δραστηριότητες αυτοφροντίδας, όπως η άσκηση, ο διαλογισμός ή η ενασχόληση με χόμπι, μπορεί να προσφέρει μια πολυπόθητη ανάπαυλα από τον πόνο και να επιτρέψει στα άτομα να ανακτήσουν μια αίσθηση κανονικότητας.

Επιπλέον, οι Τρόποι αντιμετώπισης του πένθους προωθούν την υγιή επικοινωνία και τη σύνδεση με τους άλλους. Συχνά, τα άτομα που πενθούν μπορεί να αισθάνονται απομονωμένα ή αβέβαια για το πώς να επικοινωνήσουν τις ανάγκες τους στους φίλους και την οικογένειά τους. Οι στρατηγικές που προσφέρουν οι Τρόποι αντιμετώπισης του πένθους μπορούν να βοηθήσουν τα άτομα να ξεπεράσουν αυτές τις προκλήσεις, όπως η εκμάθηση αποτελεσματικών τεχνικών επικοινωνίας ή η αναζήτηση επαγγελματικής καθοδήγησης για το πώς να μιλήσουν για το πένθος τους.

Επιπλέον, οι Τρόποι αντιμετώπισης του πένθους τονίζουν τη σημασία της εύρεσης νοήματος και σκοπού στη ζωή μετά την απώλεια. Η απώλεια ενός αγαπημένου προσώπου μπορεί να οδηγήσει στην αμφισβήτηση του νοήματος της ζωής και του δικού μας σκοπού. Οι στρατηγικές μέσα στους Τρόπους αντιμετώπισης του πένθους, όπως η δημιουργία ενός μνημείου ή η συμμετοχή σε πράξεις καλοσύνης, μπορούν να βοηθήσουν τα άτομα να βρουν νέους τρόπους να τιμήσουν τους αγαπημένους τους και να αντλήσουν νόημα από τις εμπειρίες τους.

 

Οι τρόποι αντιμετώπισης του πένθους μπορεί να διαφέρουν ανάλογα με το άτομο και την ηλικία του. Ενώ ορισμένες στρατηγικές μπορεί να είναι κατάλληλες για όλες τις ηλικίες, άλλες μπορεί να είναι πιο κατάλληλες για συγκεκριμένες ηλικιακές ομάδες.

Για τα παιδιά, είναι σημαντικό να παρέχεται ένα ασφαλές και υποστηρικτικό περιβάλλον όπου θα αισθάνονται άνετα να εκφράζουν τα συναισθήματά τους. Η καλλιτεχνική θεραπεία, με τη χρήση σχεδίων ή παιχνιδιού, μπορεί να είναι ένας αποτελεσματικός τρόπος για τα παιδιά να επεξεργαστούν το πένθος τους. Επιπλέον, η παροχή κατάλληλων για την ηλικία τους εξηγήσεων και διαβεβαιώσεων μπορεί να τα βοηθήσει να κατανοήσουν και να αντιμετωπίσουν την απώλειά τους.

Οι έφηβοι μπορεί να ωφεληθούν από τη συζήτηση με έναν έμπιστο ενήλικα ή σύμβουλο που μπορεί να προσφέρει καθοδήγηση και υποστήριξη. Η ενασχόληση με δραστηριότητες όπως η συγγραφή σε ημερολόγιο, η συμμετοχή σε αθλήματα ή χόμπι και η συμμετοχή σε ομάδες υποστήριξης μπορεί επίσης να είναι χρήσιμες για τη διαχείριση του πένθους σε αυτό το στάδιο της ζωής.

Οι ενήλικες έχουν στη διάθεσή τους ένα ευρύτερο φάσμα μηχανισμών αντιμετώπισης. Κάποιοι μπορεί να βρουν παρηγοριά στο να μιλήσουν σε φίλους και συγγενείς, να αναζητήσουν επαγγελματική θεραπεία ή να ενταχθούν σε ομάδες υποστήριξης. Η ενασχόληση με δραστηριότητες αυτοφροντίδας, όπως η άσκηση, η εξάσκηση της ενσυνειδητότητας ή ο διαλογισμός και η διατήρηση ενός υγιεινού τρόπου ζωής μπορούν επίσης να βοηθήσουν στη διαχείριση του πένθους.

Οι ηλικιωμένοι μπορεί να αντιμετωπίζουν μοναδικές προκλήσεις όσον αφορά την αντιμετώπιση του πένθους. Μπορεί να έχουν βιώσει πολλαπλές απώλειες κατά τη διάρκεια της ζωής τους, γεγονός που μπορεί να επιδεινώσει το πένθος τους. Είναι σημαντικό να τους παρέχετε ευκαιρίες για κοινωνικοποίηση, καθώς και πρόσβαση σε κατάλληλους πόρους και δίκτυα υποστήριξης.