Γραφείο Τελετών Παγκράτι

Το Γραφείο Τελετών Ι.Ν Ευσταθίου αναλαμβάνει Τελετές Κηδείες σε όλες τις περιοχές, πάντα με σεβασμό και συνέπεια.

Γραφείο Τελετών Παγκράτι: Η εμπειρία που διαθέτουμε από το 1985 μας βοηθά να πραγματοποιούμε κηδείες στο Παγκράτι με σεβασμό στον εκλιπόντα και την οικογένειά του.

Η απώλεια ενός αγαπημένου προσώπου είναι αναμφίβολα μια από τις πιο δύσκολες εμπειρίες που μας επιφυλάσσει η ζωή. Σε τέτοιες δύσκολες στιγμές, το να έχετε ένα συμπονετικό και υποστηρικτικό γραφείο κηδειών στο πλευρό σας μπορεί να κάνει τη διαφορά.

Βοήθεια στον προγραμματισμό της κηδείας

Μία από τις κύριες υπηρεσίες που παρέχουν τα γραφεία τελετών είναι να βοηθούν τις οικογένειες να σχεδιάσουν και να οργανώσουν ολόκληρη την κηδεία ή την επιμνημόσυνη δέηση. 

Υπηρεσίες αποτέφρωσης

Για όσους επιλέγουν την αποτέφρωση, το γραφείο τελετών παρέχει ολοκληρωμένες υπηρεσίες αποτέφρωσης. 

Γραφείο Τελετών Παγκράτι

 Υπηρεσίες μεταφοράς

Το γραφείο τελετών αναλαμβάνει τις υπηρεσίες μεταφοράς, διασφαλίζοντας ότι ο νεκρός μεταφέρεται με αξιοπρέπεια και σεβασμό.

 Επιλογές προ-σχεδιασμού

 Το γραφείο τελετών προσφέρει επίσης επιλογές προ-σχεδιασμού, επιτρέποντας στα άτομα να κανονίσουν εκ των προτέρων τις δικές τους κηδείες.

Είμαστε στη διάθεσή σας
όλο το 24ώρο

Για να σας εξυπηρετήσουμε τις δύσκολες αυτές ώρες αλλά και να
σας κατευθύνουμε με απόλυτη οργάνωση και συνέπεια.

Οι τιμές καθορίζονται σύμφωνα με τις υπηρεσίες και τα προϊόντα.

Το τελικό κόστος επηρεάζεται από το Κοιμητήριο που θα γίνει η ταφή και αυτό γιατί οι χρεώσεις ποικίλουν ανα Κοιμητήριο και Δήμο.

Τηλέφωνο Επικοινωνίας:
2109958691

Επικοινωνήστε μαζί μας

Στοιχεία
Επικοινωνίας

Δωδεκανήσου 6, Άλιμος 174 56
2109958691
6948556166
info@teleteseustathiou.gr

Φόρμα
Επικοινωνίας

Faq γραφείο τελετών

Όταν πρόκειται να επικοινωνήσετε με υπηρεσίες κηδειών μετά το θάνατο ενός αγαπημένου σας προσώπου, είναι σημαντικό να το κάνετε το συντομότερο δυνατό. Ο χρόνος επικοινωνίας με μια υπηρεσία κηδειών μπορεί να ποικίλλει ανάλογα με τις εκάστοτε συνθήκες, αλλά γενικά συνιστάται η επικοινωνία εντός των πρώτων 24 έως 48 ωρών.

Υπάρχουν διάφοροι λόγοι για τους οποίους είναι σημαντικό να ενεργήσετε άμεσα. Πρώτον, οι υπηρεσίες κηδειών μπορούν να παρέχουν ζωτικής σημασίας βοήθεια και καθοδήγηση κατά τη διάρκεια αυτής της δύσκολης περιόδου. Μπορούν να βοηθήσουν στη διευθέτηση της απαραίτητης γραφειοκρατίας, στην απόκτηση του πιστοποιητικού θανάτου και στην οργάνωση της κηδείας ή της επιμνημόσυνης δέησης. Με το να απευθυνθείτε έγκαιρα, μπορείτε να διασφαλίσετε ότι θα έχετε την υποστήριξη που χρειάζεστε για να ξεπεράσετε ομαλά τη διαδικασία.

Επιπλέον, η έγκαιρη επικοινωνία με τις υπηρεσίες κηδειών σας επιτρέπει να εξασφαλίσετε την ημερομηνία, την ώρα και τον τόπο για την κηδεία ή την επιμνημόσυνη δέηση. Αυτό είναι ιδιαίτερα σημαντικό εάν έχετε συγκεκριμένες προτιμήσεις ή εάν υπάρχουν περιορισμοί λόγω θρησκευτικών ή πολιτιστικών παραμέτρων. Ερχόμενοι σε επαφή με την υπηρεσία κηδειών το συντομότερο δυνατό, αυξάνετε την πιθανότητα να εξασφαλίσετε τις ρυθμίσεις που προτιμάτε.

Για να καταδείξετε τη σημασία της έγκαιρης επικοινωνίας, ας εξετάσουμε ένα παράδειγμα. Ας υποθέσουμε ότι ένα μέλος της οικογένειας πεθαίνει απροσδόκητα και η υπηρεσία κηδειών δεν επικοινωνεί εγκαίρως. Ως αποτέλεσμα, η απαραίτητη γραφειοκρατία καθυστερεί και οι ρυθμίσεις για την κηδεία δεν μπορούν να γίνουν παρά μόνο αργότερα μέσα στην εβδομάδα. Αυτή η καθυστέρηση μπορεί να προκαλέσει πρόσθετο άγχος και ταλαιπωρία για την οικογένεια που πενθεί, καθώς και πιθανές συγκρούσεις με τον προγραμματισμό των παρευρισκομένων.

Αντίθετα, φανταστείτε ένα άλλο σενάριο όπου η υπηρεσία κηδείας επικοινωνεί αμέσως. Σε αυτή την περίπτωση, η υπηρεσία κηδειών μπορεί να καθοδηγήσει την οικογένεια στα απαραίτητα βήματα, διασφαλίζοντας ότι όλα τα έγγραφα θα ολοκληρωθούν άμεσα. Η κηδεία ή η επιμνημόσυνη δέηση μπορεί στη συνέχεια να προγραμματιστεί για την κατάλληλη ώρα, επιτρέποντας στην οικογένεια και τους φίλους να συγκεντρωθούν και να υποβάλουν τα σέβη τους χωρίς περιττές καθυστερήσεις.

Ναι, οι υπηρεσίες κηδειών μπορούν σίγουρα να σας βοηθήσουν με τη νομική γραφειοκρατία και τα απαιτούμενα έγγραφα. Όταν πεθαίνει ένα αγαπημένο πρόσωπο, υπάρχουν αρκετές νομικές υποχρεώσεις και γραφειοκρατία που πρέπει να τακτοποιηθούν. Οι πάροχοι υπηρεσιών κηδειών είναι έμπειροι στο χειρισμό αυτών των θεμάτων και μπορούν να προσφέρουν πολύτιμη βοήθεια κατά τη διάρκεια αυτής της δύσκολης περιόδου.

Ένα από τα πρωταρχικά έγγραφα που πρέπει να ληφθούν είναι το πιστοποιητικό θανάτου. Οι υπηρεσίες κηδειών συνήθως συνεργάζονται στενά με τις αρμόδιες αρχές για να διασφαλίσουν ότι το πιστοποιητικό θανάτου εκδίδεται άμεσα. Το έγγραφο αυτό είναι απαραίτητο για διάφορα νομικά ζητήματα, όπως ο διακανονισμός της περιουσίας του αποθανόντος, οι ασφαλιστικές απαιτήσεις και άλλα οικονομικά ζητήματα.

Επιπλέον, οι υπηρεσίες κηδειών μπορούν επίσης να βοηθήσουν στην απόκτηση των απαραίτητων αδειών και εγκρίσεων για την ταφή ή την αποτέφρωση. Είναι εξοικειωμένοι με τους τοπικούς κανονισμούς και διαδικασίες, διασφαλίζοντας ότι πληρούνται όλες οι νομικές απαιτήσεις. Αυτό απαλλάσσει την οικογένεια από την ταλαιπωρία να περιηγηθεί η ίδια στη γραφειοκρατική διαδικασία.

Επιπλέον, οι υπηρεσίες κηδειών μπορούν να βοηθήσουν στην προετοιμασία και την υποβολή διαφόρων νομικών εγγράφων, όπως αιτήσεις για χώρους ταφής, άδειες αποτέφρωσης και ανακοινώσεις νεκρολογίας. Μπορούν επίσης να παράσχουν καθοδήγηση σχετικά με τον τρόπο χειρισμού θεμάτων όπως διαθήκες, κληρονομική διαδοχή και διαχείριση κληρονομιάς.

Για να γίνει κατανοητό, ας πάρουμε ένα παράδειγμα. Ο πατέρας του John απεβίωσε πρόσφατα και ο ίδιος είναι καταβεβλημένος από τη θλίψη και τις πολυάριθμες εργασίες που πρέπει να ολοκληρωθούν. Επικοινωνεί με έναν πάροχο υπηρεσιών κηδείας ο οποίος προσφέρει ολοκληρωμένη βοήθεια. Η υπηρεσία κηδειών φροντίζει για την απόκτηση του πιστοποιητικού θανάτου, βοηθάει με τα απαραίτητα έγγραφα για την αποτέφρωση και βοηθάει τον John να περιηγηθεί στις νομικές πτυχές της περιουσίας του πατέρα του. Αυτό επιτρέπει στον Τζον να επικεντρωθεί στο πένθος και τη μνήμη του πατέρα του, γνωρίζοντας ότι τα νομικά ζητήματα διεκπεραιώνονται αποτελεσματικά.