Γραφείο Τελετών Ταύρος

Το Γραφείο Τελετών Ι.Ν Ευσταθίου αναλαμβάνει Τελετές Κηδείες σε όλες τις περιοχές, πάντα με σεβασμό και συνέπεια.

Γραφείο Τελετών Ταύρος: Η εμπειρία που διαθέτουμε από το 1985 μας βοηθά να πραγματοποιούμε κηδείες στον Ταύρο με σεβασμό στον εκλιπόντα και την οικογένειά του.

 

Γραφείο Τελετών Ταύρος

Γραφείο Τελετών Ταύρος: Στην γραφείο κηδειών Ι.Ν. Ευσταθίου, κατανοούμε τη συναισθηματική αναταραχή που συνεπάγεται ο σχεδιασμός μιας κηδείας. Η έμπειρη και αφοσιωμένη ομάδα μας είναι εδώ για να σας καθοδηγήσει σε όλη τη διαδικασία, προσφέροντας υποστήριξη, ενσυναίσθηση και μια εξατομικευμένη προσέγγιση για την κάλυψη των ιδιαίτερων αναγκών σας. Με εμάς στο πλευρό σας, μπορείτε να είστε σίγουροι ότι θα ληφθεί μέριμνα για κάθε λεπτομέρεια, επιτρέποντάς σας να επικεντρωθείτε στο πένθος και τη μνήμη του αγαπημένου σας προσώπου.

Τι μας κάνει να ξεχωρίζουμε

1. Συμπόνια και κατανόηση: Η απώλεια ενός αγαπημένου προσώπου μπορεί να μας αφήσει να αισθανθούμε συγκλονισμένοι και ευάλωτοι. Η ομάδα μας στο γραφείο κηδειών Ι.Ν. Ευσταθίου δεσμεύεται να παρέχει ένα ασφαλές και ανακουφιστικό περιβάλλον, όπου μπορείτε να εκφράσετε τα συναισθήματα και τις επιθυμίες σας χωρίς κριτική. Θα ακούσουμε με προσοχή τις ανάγκες σας, διασφαλίζοντας ότι κάθε απόφαση θα λαμβάνεται με συμπόνια και κατανόηση.

2. Εξατομικευμένες υπηρεσίες: Πιστεύουμε ότι κάθε άνθρωπος είναι μοναδικός, και ως εκ τούτου, κάθε κηδεία θα πρέπει να είναι επίσης. Είτε προτιμάτε μια παραδοσιακή κηδεία ή κάτι πιο αντισυμβατικό, θα προσαρμόσουμε τις υπηρεσίες μας ώστε να αντικατοπτρίζουν την προσωπικότητα, τις αξίες και τις επιθυμίες του αγαπημένου σας προσώπου. Στόχος μας είναι να δημιουργήσουμε έναν ουσιαστικό και αξέχαστο φόρο τιμής που να τιμά πραγματικά τη ζωή του.

3. Προσοχή στη λεπτομέρεια: Ο σχεδιασμός μιας κηδείας περιλαμβάνει πολλά υλικοτεχνικά στοιχεία που μπορεί να φαίνονται συντριπτικά. Από τη διευθέτηση της μεταφοράς μέχρι το συντονισμό με κληρικούς και ανθοπωλεία, η ομάδα μας θα χειριστεί όλες τις απαραίτητες λεπτομέρειες, αφήνοντάς σας με ηρεμία και χώρο για να θρηνήσετε. Φροντίζουμε για τα πάντα, ώστε να μπορείτε να επικεντρωθείτε στην επούλωση και τη μνήμη του αγαπημένου σας προσώπου.

Γραφείο Τελετών Ταύρος

4. Υποστηρικτική καθοδήγηση: Η πλοήγηση στη διαδικασία της κηδείας μπορεί να είναι αποθαρρυντική, ειδικά αν δεν είστε εξοικειωμένοι με τις διαδικασίες και τις νομικές απαιτήσεις. Στο γραφείο κηδειών, θα σας παρέχουμε σαφή και συνοπτική καθοδήγηση, διασφαλίζοντας ότι κατανοείτε όλα τα απαραίτητα βήματα που απαιτούνται. Η έμπειρη ομάδα μας θα απαντήσει σε τυχόν απορίες σας, επιτρέποντάς σας να λάβετε τεκμηριωμένες αποφάσεις με αυτοπεποίθηση.

5. Υπηρεσίες προ-σχεδιασμού: Ο εκ των προτέρων προγραμματισμός της δικής σας κηδείας μπορεί να είναι μια στοχαστική και διακριτική πράξη για τους αγαπημένους σας. Το γραφείο τελετών Ι.Ν. Ευσταθίου προσφέρει υπηρεσίες προσχεδιασμού, επιτρέποντάς σας να γνωστοποιήσετε τις τελευταίες σας επιθυμίες και ανακουφίζοντας την οικογένειά σας από το βάρος μιας ήδη δύσκολης περιόδου. Η ομάδα μας θα συνεργαστεί στενά μαζί σας για να δημιουργήσει ένα εξατομικευμένο σχέδιο που θα αντικατοπτρίζει τις επιθυμίες σας και θα διασφαλίζει την πραγματοποίηση των επιθυμιών σας.

Γραφείο Τελετών Ταύρος

 

Είμαστε στη διάθεσή σας
όλο το 24ώρο

Για να σας εξυπηρετήσουμε τις δύσκολες αυτές ώρες αλλά και να
σας κατευθύνουμε με απόλυτη οργάνωση και συνέπεια.

Οι τιμές καθορίζονται σύμφωνα με τις υπηρεσίες και τα προϊόντα.

Το τελικό κόστος επηρεάζεται από το Κοιμητήριο που θα γίνει η ταφή και αυτό γιατί οι χρεώσεις ποικίλουν ανα Κοιμητήριο και Δήμο.

Τηλέφωνο Επικοινωνίας:
2109958691

Επικοινωνήστε μαζί μας

Στοιχεία
Επικοινωνίας

Δωδεκανήσου 6, Άλιμος 174 56
2109958691
6948556166
info@teleteseustathiou.gr

Φόρμα
Επικοινωνίας

Faq Γραφείο Τελετών

Σε περίπτωση θανάτου, υπάρχουν διάφορα σημαντικά μέτρα που πρέπει να ληφθούν για να διασφαλιστεί μια ομαλή και με σεβασμό διαδικασία για όλους τους εμπλεκόμενους. Τα μέτρα αυτά μπορεί να ποικίλλουν ανάλογα με τις συγκεκριμένες περιστάσεις, τις πολιτιστικές πρακτικές και τις νομικές απαιτήσεις. Ακολουθούν ορισμένα γενικά βήματα που συνήθως συνιστώνται:

1. Επικοινωνήστε με ένα γραφείο τελετών: Είναι σημαντικό να επικοινωνήσετε με ένα αξιόπιστο γραφείο τελετών ή νεκροτομείο για να προβείτε σε ρυθμίσεις για τον θανόντα. Τα γραφεία τελετών διαθέτουν την τεχνογνωσία για να χειριστούν όλες τις πτυχές της διαδικασίας της κηδείας, συμπεριλαμβανομένης της προετοιμασίας της σορού, της οργάνωσης της νεκρώσιμης ακολουθίας και του συντονισμού της μεταφοράς και των ρυθμίσεων για την ταφή ή την αποτέφρωση.

2. Ενημερώστε την οικογένεια και τους στενούς φίλους: Είναι ζωτικής σημασίας να ενημερωθούν τα άμεσα μέλη της οικογένειας του θανόντος, οι στενοί φίλοι και κάθε άλλο σχετικό άτομο για τον θάνατο. Αυτό μπορεί να γίνει μέσω προσωπικών τηλεφωνημάτων, μηνυμάτων κειμένου ή προσωπικών ειδοποιήσεων. Η παροχή υποστήριξης και βοήθειας στους πενθούντες οικείους κατά τη διάρκεια αυτής της δύσκολης περιόδου είναι απαραίτητη.

3. Ξεκινήστε τη διαδικασία διαθήκης: Εάν ο θανών είχε περιουσιακά στοιχεία, μπορεί να είναι απαραίτητο να ξεκινήσει η διαδικασία της κληρονομικής διαδοχής. Αυτή περιλαμβάνει τον εντοπισμό και την αποτίμηση των περιουσιακών στοιχείων, την πληρωμή τυχόν εκκρεμών χρεών ή φόρων και τη διανομή των υπόλοιπων περιουσιακών στοιχείων σύμφωνα με τη διαθήκη του θανόντος ή τους νόμους της εξ αδιαθέτου διαδοχής, εάν δεν υπάρχει διαθήκη.

4. Σχεδιάστε την κηδεία ή την επιμνημόσυνη δέηση: Το επόμενο βήμα είναι ο σχεδιασμός της κηδείας ή της επιμνημόσυνης δέησης. Αυτό μπορεί να περιλαμβάνει τη λήψη απόφασης σχετικά με το είδος της τελετής, την επιλογή του χώρου, τη διοργάνωση μουσικής, αναγνώσεων και ομιλιών και τον συντονισμό με το γραφείο τελετών και τυχόν άλλους εμπλεκόμενους παρόχους υπηρεσιών.

5. Διαχειριστείτε τις υποθέσεις του θανόντος: Εκτός από τη διαδικασία διαθήκης, ενδέχεται να υπάρχουν και άλλα διοικητικά καθήκοντα που πρέπει να αντιμετωπιστούν. Αυτό μπορεί να περιλαμβάνει την ακύρωση ή τη μεταφορά υπηρεσιών κοινής ωφέλειας, την ενημέρωση των ιδιοκτητών ή ενοικιαστών, την προώθηση της αλληλογραφίας και την αντιμετώπιση τυχόν εκκρεμών νομικών ή οικονομικών υποθέσεων.

 

Ναι, υπάρχουν ορισμένοι περιορισμοί και κατευθυντήριες γραμμές για τις υπηρεσίες ταφής ή αποτέφρωσης με υπηρεσίες κηδείας. Αυτοί οι περιορισμοί και οι κατευθυντήριες γραμμές ποικίλλουν ανάλογα με τη χώρα, την πολιτεία ή ακόμη και τους τοπικούς κανονισμούς, καθώς και τα συγκεκριμένα έθιμα ή τις θρησκευτικές πεποιθήσεις του αποθανόντος και της οικογένειάς του.

1. Νομικές απαιτήσεις: Οι περισσότερες χώρες έχουν συγκεκριμένους νόμους και κανονισμούς που διέπουν τις υπηρεσίες ταφής και αποτέφρωσης. Αυτοί οι νόμοι μπορεί να περιλαμβάνουν την απόκτηση των απαραίτητων αδειών, την τήρηση συγκεκριμένων διαδικασιών για το χειρισμό και τη διάθεση των ανθρώπινων λειψάνων και την τήρηση των προτύπων υγείας και ασφάλειας.

2. Θρησκευτικά ή πολιτιστικά έθιμα: Διαφορετικές θρησκείες και πολιτισμοί έχουν τις δικές τους παραδόσεις και οδηγίες για τις υπηρεσίες ταφής ή αποτέφρωσης. Τα έθιμα αυτά μπορεί να περιλαμβάνουν συγκεκριμένες τελετουργίες, προσευχές ή τελετές που πρέπει να τηρούνται.

3. Περιβαλλοντικές εκτιμήσεις: Με την αυξανόμενη εστίαση στη βιωσιμότητα και τις περιβαλλοντικές επιπτώσεις, πολλές χώρες και κοινότητες έχουν θεσπίσει κανονισμούς ή κατευθυντήριες γραμμές για πρακτικές ταφής ή αποτέφρωσης φιλικές προς το περιβάλλον.

4. Περιορισμοί χώρου ή νεκροταφείου: Ορισμένα κοιμητήρια ή χώροι ταφής μπορεί να έχουν τις δικές τους ειδικές οδηγίες ή περιορισμούς για τις υπηρεσίες ταφής. Αυτές οι κατευθυντήριες γραμμές μπορεί να περιλαμβάνουν κανόνες σχετικά με τον τύπο του φέρετρου ή του επιτρεπόμενου επιτύμβιου σημείου, τη φύτευση δέντρων ή λουλουδιών ή οποιεσδήποτε άλλες ειδικές απαιτήσεις.