Γραφείο Τελετών Πετράλωνα

Το Γραφείο Τελετών Ι.Ν Ευσταθίου αναλαμβάνει Τελετές Κηδείες σε όλες τις περιοχές, πάντα με σεβασμό και συνέπεια.

Γραφείο Τελετών Πετράλωνα: Η εμπειρία που διαθέτουμε από το 1985 μας βοηθά να πραγματοποιούμε κηδείες στα Πετράλωνα με σεβασμό στον εκλιπόντα και την οικογένειά του.

Η απώλεια ενός αγαπημένου προσώπου είναι αναμφίβολα μια από τις πιο δύσκολες εμπειρίες που αντιμετωπίζουμε στη ζωή μας. Η διαδικασία του πένθους είναι συγκλονιστική, και κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου, οι ρυθμίσεις για την κηδεία μπορεί να είναι ένα αποθαρρυντικό έργο. Ωστόσο, η επιλογή του σωστού γραφείου κηδειών είναι ζωτικής σημασίας για να διασφαλιστεί ότι το τελευταίο ταξίδι του αγαπημένου σας προσώπου θα γίνει με τη μέγιστη δυνατή φροντίδα, σεβασμό και αξιοπρέπεια.

Ένα γραφείο τελετών παίζει καθοριστικό ρόλο στην καθοδήγησή σας κατά τη διάρκεια ολόκληρης της διαδικασίας σχεδιασμού της κηδείας. Είναι εκεί για να παρέχουν υποστήριξη, συμπόνια και εμπειρογνωμοσύνη για να σας ανακουφίσουν από κάποια από τα βάρη κατά τη διάρκεια αυτής της συναισθηματικής περιόδου. 

Γραφείο Τελετών Πετράλωνα

Επαγγελματισμός και εμπειρία

Το Γραφείο Τελετών Ι.Ν. Ευσταθίου, με την πολυετή εμπειρία έχουμε τη γνώση και την εμπειρία να χειριστούμε κάθε πτυχή της κηδείας. Από την προετοιμασία της σορού για την προβολή μέχρι τη διευθέτηση της μεταφοράς και της υλικοτεχνικής υποδομής, το έμπειρο γραφείο τελετών θα διασφαλίσει ότι όλα θα γίνουν με τον απόλυτο επαγγελματισμό.

Συμπονετικό και στοργικό προσωπικό

Η αντιμετώπιση της απώλειας ενός αγαπημένου προσώπου είναι μια συναισθηματικά δύσκολη εμπειρία. Το αξιόπιστο γραφείο μας θα διαθέτει προσωπικό που είναι συμπονετικό, κατανοητό και υπομονετικό. Θα ακούσουμε τις ανάγκες σας και θα παρέχουμε υποστήριξη και καθοδήγηση καθ’ όλη τη διάρκεια της διαδικασίας σχεδιασμού της κηδείας, προσφέροντας έναν ώμο στον οποίο θα μπορείτε να στηριχτείτε όταν το χρειάζεστε περισσότερο.

Είμαστε στη διάθεσή σας
όλο το 24ώρο

Για να σας εξυπηρετήσουμε τις δύσκολες αυτές ώρες αλλά και να
σας κατευθύνουμε με απόλυτη οργάνωση και συνέπεια.

Οι τιμές καθορίζονται σύμφωνα με τις υπηρεσίες και τα προϊόντα.

Το τελικό κόστος επηρεάζεται από το Κοιμητήριο που θα γίνει η ταφή και αυτό γιατί οι χρεώσεις ποικίλουν ανα Κοιμητήριο και Δήμο.

Τηλέφωνο Επικοινωνίας:
2109958691

Επικοινωνήστε μαζί μας

Στοιχεία
Επικοινωνίας

Δωδεκανήσου 6, Άλιμος 174 56
2109958691
6948556166
info@teleteseustathiou.gr

Φόρμα
Επικοινωνίας

Faq γραφείο τελετών

Ναι, το Γραφείο Τελετών Γιάννης Ευσταθίου μπορεί να παρέχει ολοκληρωμένη βοήθεια για τον προγραμματισμό της κηδείας. Το Γραφείο Τελετών Γιάννης Ευσταθίου έχει εμπειρία στο χειρισμό όλων των απαραίτητων ρυθμίσεων και λεπτομερειών που σχετίζονται με τον προγραμματισμό μιας κηδείας, καθιστώντας τη διαδικασία ευκολότερη και λιγότερο συντριπτική για τις οικογένειες σε μια δύσκολη στιγμή.

Το Γραφείο Τελετών Γιάννης Ευσταθίου μπορεί να βοηθήσει σε διάφορες πτυχές του σχεδιασμού της κηδείας, όπως:

1. Διαβούλευση και καθοδήγηση: Τα γραφεία κηδειών είναι εκπαιδευμένοι επαγγελματίες που μπορούν να παρέχουν εξειδικευμένη καθοδήγηση σχετικά με τις διάφορες επιλογές κηδείας και να βοηθήσουν τις οικογένειες να λάβουν τεκμηριωμένες αποφάσεις. Μπορούν να συζητήσουν διάφορους τύπους υπηρεσιών, επιλογές ταφής ή αποτέφρωσης και να βοηθήσουν στην κατανόηση των νομικών απαιτήσεων και των απαραίτητων αδειών.

2. Γραφειοκρατία και τεκμηρίωση: Τα γραφεία τελετών μπορούν να διεκπεραιώσουν όλη την απαραίτητη γραφειοκρατία και τεκμηρίωση, όπως η απόκτηση πιστοποιητικών θανάτου, αδειών και η διευθέτηση της μεταφοράς του νεκρού. Είναι εξοικειωμένα με τις νομικές απαιτήσεις και μπορούν να διασφαλίσουν ότι όλα έχουν τακτοποιηθεί σωστά.

3. Φέρετρο και προϊόντα κηδείας: Τα γραφεία τελετών προσφέρουν μια σειρά από επιλογές φέρετρων και κηδειών για να ταιριάζουν σε διαφορετικές προτιμήσεις και προϋπολογισμούς. Μπορούν να παρέχουν καθοδήγηση για την επιλογή των καταλληλότερων επιλογών με βάση τις προσωπικές προτιμήσεις και τις θρησκευτικές ή πολιτιστικές παραδόσεις.

4. Προ-σχεδιασμός και προ-διακανονισμός: Τα γραφεία τελετών προσφέρουν επίσης υπηρεσίες για τον προσχεδιασμό και την προσυνεννόηση των κηδειών. Αυτό επιτρέπει στα άτομα να λαμβάνουν αποφάσεις εκ των προτέρων, διευκολύνοντας τα αγαπημένα τους πρόσωπα και εξασφαλίζοντας την εκπλήρωση των επιθυμιών τους.

Ναι, το Γραφείο Τελετών Γιάννης Ευσταθίου προσφέρει εξατομικευμένες και προσαρμοσμένες επιλογές κηδείας που ανταποκρίνονται στις μοναδικές ανάγκες και προτιμήσεις κάθε οικογένειας. Κατανοούν ότι κάθε άτομο είναι διαφορετικό και ότι μια προσέγγιση που ταιριάζει σε όλους μπορεί να μην είναι κατάλληλη για όλους κατά τη διάρκεια μιας τόσο δύσκολης περιόδου.

Το Γραφείο Τελετών Γιάννης Ευσταθίου παρέχει διάφορους τρόπους εξατομίκευσης και προσαρμογής των υπηρεσιών κηδείας. Για παράδειγμα, οι οικογένειες μπορούν να επιλέξουν ένα προσαρμοσμένο φέρετρο ή μια τεφροδόχο που να αντικατοπτρίζει την προσωπικότητα και τα ενδιαφέροντα του αγαπημένου τους προσώπου. Αυτό θα μπορούσε να περιλαμβάνει την επιλογή ενός συγκεκριμένου χρώματος, σχεδίου ή υλικού που έχει ιδιαίτερη σημασία. Επιπλέον, οι οικογένειες μπορούν να επιλέξουν εξατομικευμένες χαράξεις ή διακοσμήσεις για την περαιτέρω εξατομίκευση του φέρετρου ή της λάρνακας.

Εκτός από τις φυσικές πτυχές, το Γραφείο Τελετών Γιάννης Ευσταθίου προσφέρει επίσης εξατομικευμένες υπηρεσίες κηδείας. Οι οικογένειες έχουν τη δυνατότητα να δημιουργήσουν μια εξατομικευμένη σειρά υπηρεσιών που περιλαμβάνει ειδικά αναγνώσματα, ποιήματα ή τραγούδια που ήταν σημαντικά για τον αποθανόντα. Αυτό επιτρέπει στις οικογένειες να προσαρμόσουν την υπηρεσία ώστε να γιορτάσουν τη ζωή του αγαπημένου τους προσώπου με ουσιαστικό τρόπο.

Επιπλέον, το Γραφείο Τελετών Γιάννης Ευσταθίου κατανοεί τη σημασία της εξατομίκευσης της συγκέντρωσης και της δεξίωσης μετά την κηδεία. Προσφέρει διάφορες επιλογές για catering, επιτρέποντας στις οικογένειες να επιλέξουν το μενού της προτίμησής τους και να δημιουργήσουν μια εξατομικευμένη γευστική εμπειρία για τους καλεσμένους. Αυτό μπορεί να περιλαμβάνει αγαπημένα πιάτα, οικογενειακές συνταγές ή θεματικά μενού που αντικατοπτρίζουν τα ενδιαφέροντα ή το πολιτιστικό υπόβαθρο του αποθανόντος.

Ναι, το Γραφείο Τελετών Γιάννης Ευσταθίου παρέχει μεταφορά για τα μέλη της οικογένειας κατά τη διάρκεια της κηδείας. Η υπηρεσία αυτή συχνά περιλαμβάνεται στο πακέτο κηδείας ή μπορεί να κανονιστεί ξεχωριστά κατόπιν αιτήματος.

Η μεταφορά για τα μέλη της οικογένειας περιλαμβάνει συνήθως μια νεκροφόρα ή ένα αυτοκίνητο κηδείας που μεταφέρει το φέρετρο και τα άμεσα μέλη της οικογένειας, όπως η σύζυγος, τα παιδιά, οι γονείς και τα αδέλφια του θανόντος. Η νεκροφόρα είναι ένα παραδοσιακό όχημα που χρησιμοποιείται για τη μεταφορά του φέρετρου από το γραφείο τελετών στον τόπο της νεκρώσιμης ακολουθίας και στη συνέχεια στο νεκροταφείο ή το κρεματόριο για την τελική διάθεση.

Εκτός από τη νεκροφόρα, μπορεί επίσης να προσφέρει λιμουζίνες ή άλλα οχήματα για τη μεταφορά των μελών της οικογένειας που δεν είναι άμεσοι συγγενείς αλλά επιθυμούν να συμμετάσχουν στην κηδεία. Αυτά τα οχήματα παρέχουν έναν βολικό και σεβαστό τρόπο για την οικογένεια και τους στενούς φίλους να ταξιδέψουν μαζί και να αποτίσουν τα σέβη τους στον αποθανόντα.

Για παράδειγμα, ας πούμε ότι μια οικογένεια διοργανώνει κηδεία σε μια εκκλησία που βρίσκεται 30 λεπτά μακριά από το γραφείο τελετών. Σε αυτή την περίπτωση, το γραφείο τελετών θα παρέχει μια νεκροφόρα για τη μεταφορά του φέρετρου και των άμεσων μελών της οικογένειας από το γραφείο τελετών στην εκκλησία. Μπορεί επίσης να παρέχει μια λιμουζίνα ή ένα οικογενειακό αυτοκίνητο για τη μεταφορά άλλων μελών της οικογένειας που επιθυμούν να συμμετάσχουν στην κηδεία.