Γραφείο τελετών Κηφισιά

Το Γραφείο Τελετών Ι.Ν Ευσταθίου αναλαμβάνει Τελετές Κηδείες σε όλες τις περιοχές, πάντα με σεβασμό και συνέπεια.

Γραφείο Τελετών Κηφισιά: Η εμπειρία που διαθέτουμε από το 1985 μας βοηθά να πραγματοποιούμε κηδείες στην Κηφισιά με σεβασμό στον εκλιπόντα και την οικογένειά του.

Η απώλεια ενός αγαπημένου προσώπου είναι αναμφίβολα μια από τις πιο δύσκολες εμπειρίες που αντιμετωπίζουμε στη ζωή μας. Σε αυτές τις στιγμές θλίψης , μπορεί να είναι δύσκολο να σκεφτεί κανείς τον προγραμματισμό μιας κηδείας. 

Στο Γραφείο Τελετών Ι.Ν Ευσταθίου , κατανοούμε τη σημασία της δημιουργίας ενός εξατομικευμένου και ουσιαστικού αποχαιρετισμού για το αγαπημένο σας πρόσωπο. Πιστεύουμε ότι κάθε ζωή είναι μοναδική, και ως εκ τούτου κάθε κηδεία πρέπει να είναι επίσης. Η ομάδα των αφοσιωμένων επαγγελματιών μας είναι εδώ για να σας καθοδηγήσει σε αυτή τη διαδικασία, παρέχοντας υποστήριξη, ενσυναίσθηση και τεχνογνωσία σε κάθε βήμα.

Όταν επιλέγετε το γραφείο κηδειών μας, μπορείτε να περιμένετε ένα ζεστό και φιλόξενο περιβάλλον όπου εσείς και η οικογένειά σας μπορείτε να συγκεντρωθείτε για να θυμηθείτε, να προβληματιστείτε. Προσφέρουμε μια σειρά από υπηρεσίες προσαρμοσμένες στις συγκεκριμένες ανάγκες και προτιμήσεις σας, διασφαλίζοντας ότι η κηδεία θα αντικατοπτρίζει την προσωπικότητα, τις αξίες και τις πολιτιστικές παραδόσεις του αγαπημένου σας προσώπου.

Γραφείο Τελετών Κηφισιά

Δεσμευόμαστε να τιμήσουμε τις επιθυμίες του αγαπημένου σας προσώπου και να διασφαλίσουμε ότι ο τελευταίος αποχαιρετισμός του θα είναι μια πραγματική αντανάκλαση αυτού που ήταν. Το έμπειρο προσωπικό μας θα συνεργαστεί στενά μαζί σας για να δημιουργήσει μια εξατομικευμένη κηδεία.

Καταλαβαίνουμε ότι ο σχεδιασμός μιας κηδείας μπορεί να είναι αγχωτικός σε αυτές τις δύσκολες στιγμές, γι’ αυτό και η ομάδα είναι εδώ για να σας βοηθήσει με κάθε λεπτομέρεια, απαλλάσσοντάς σας από κάθε περιττό άγχος κατά τη διάρκεια αυτής της δύσκολης περιόδου. Οι υπεύθυνοι κηδειών μας είναι ενημερωμένοι και έμπειροι, διασφαλίζοντας ότι όλες οι πτυχές της κηδείας θα διεκπεραιωθούν με επαγγελματισμό και αξιοπρέπεια.

Είμαστε στη διάθεσή σας
όλο το 24ώρο

Για να σας εξυπηρετήσουμε τις δύσκολες αυτές ώρες αλλά και να
σας κατευθύνουμε με απόλυτη οργάνωση και συνέπεια.

Οι τιμές καθορίζονται σύμφωνα με τις υπηρεσίες και τα προϊόντα.

Το τελικό κόστος επηρεάζεται από το Κοιμητήριο που θα γίνει η ταφή και αυτό γιατί οι χρεώσεις ποικίλουν ανα Κοιμητήριο και Δήμο.

Τηλέφωνο Επικοινωνίας:
2109958691

Επικοινωνήστε μαζί μας

Στοιχεία
Επικοινωνίας

Δωδεκανήσου 6, Άλιμος 174 56
2109958691
6948556166
info@teleteseustathiou.gr

Φόρμα
Επικοινωνίας

Faq Γραφείο τελετών

Το χρονικό διάστημα που απαιτείται για τον επαναπατρισμό μιας σορού μπορεί να ποικίλλει ανάλογα με διάφορους παράγοντες, όπως η χώρα προέλευσης και προορισμού, ο τρόπος μεταφοράς και τυχόν νομικές ή γραφειοκρατικές απαιτήσεις που πρέπει να εκπληρωθούν.

Σε γενικές γραμμές, ο επαναπατρισμός μπορεί να διαρκέσει από λίγες ημέρες. Η διαδικασία περιλαμβάνει συνήθως τον συντονισμό με πολλά μέρη, όπως γραφεία κηδειών, πρεσβείες ή προξενεία, αεροπορικές εταιρείες και μεταναστευτικές αρχές.

Ναι, υπάρχουν ειδικές απαιτήσεις για τον επαναπατρισμό μιας σορού. Όταν κάποιος πεθαίνει σε μια ξένη χώρα και πρέπει να μεταφερθεί πίσω στη χώρα καταγωγής του, πρέπει να ακολουθούνται ορισμένες διαδικασίες και έγγραφα για να εξασφαλιστεί μια ομαλή διαδικασία επαναπατρισμού.

Ακολουθούν ορισμένες από τις πιο συνηθισμένες απαιτήσεις για τον επαναπατρισμό μιας σορού:

1. Πιστοποιητικό θανάτου: Για τη διαδικασία επαναπατρισμού απαιτείται πιστοποιητικό θανάτου που εκδίδεται από τις τοπικές αρχές της χώρας όπου απεβίωσε το άτομο. Το έγγραφο αυτό επιβεβαιώνει την αιτία και την ημερομηνία θανάτου.

2. Ταρίχευση και συντήρηση: Σε πολλές περιπτώσεις, η σορός πρέπει να ταριχευθεί και να συντηρηθεί για να αποφευχθεί η αποσύνθεση κατά τη μεταφορά. Αυτό γίνεται από επαγγελματία ταριχευτή και είναι ένα κρίσιμο βήμα για να διασφαλιστεί ότι η κατάσταση του σώματος παραμένει άθικτη.

3. Δοχείο μεταφοράς: Η σορός τοποθετείται συνήθως σε ένα εξειδικευμένο δοχείο μεταφοράς, που συχνά αναφέρεται ως "φέρετρο με επένδυση ψευδαργύρου" ή "ερμητικά κλειστό φέρετρο". Αυτό το δοχείο έχει σχεδιαστεί για να συμμορφώνεται με τους διεθνείς κανονισμούς μεταφοράς και αποτρέπει τυχόν διαρροές ή οσμές κατά τη μεταφορά.

4. Άδειες διαμετακόμισης: Ανάλογα με τις εμπλεκόμενες χώρες, ενδέχεται να απαιτούνται άδειες διαμετακόμισης για τη διέλευση της σορού από διάφορα σύνορα ή αεροδρόμια. Οι άδειες αυτές πρέπει να λαμβάνονται από τις αρμόδιες αρχές για να διασφαλίζεται η νομική συμμόρφωση.

5. Τελωνειακοί και εισαγωγικοί κανονισμοί: Είναι σημαντικό να γνωρίζετε τους τελωνειακούς και εισαγωγικούς κανονισμούς τόσο της χώρας αναχώρησης όσο και της χώρας προορισμού. Αυτό περιλαμβάνει οποιαδήποτε αναγκαία γραφειοκρατία, τελωνειακούς δασμούς ή φόρους που πρέπει να αντιμετωπιστούν για την αποφυγή καθυστερήσεων ή επιπλοκών.

6. Ρυθμίσεις αεροπορικής εταιρείας: Ο επαναπατρισμός μιας σορού περιλαμβάνει συχνά τον συντονισμό με αεροπορικές εταιρείες για τη μεταφορά. Είναι ζωτικής σημασίας να επικοινωνήσετε με την αεροπορική εταιρεία εγκαίρως, ώστε να προβείτε στις απαραίτητες ρυθμίσεις και να κατανοήσετε τυχόν ειδικές απαιτήσεις που μπορεί να έχουν.