Γραφείο Τελετών Μαρούσι

Το Γραφείο Τελετών Ι.Ν Ευσταθίου αναλαμβάνει Τελετές Κηδείες σε όλες τις περιοχές, πάντα με σεβασμό και συνέπεια.​

Γραφείο Τελετών Μαρούσι: Η εμπειρία που διαθέτουμε από το 1985 μας βοηθά να πραγματοποιούμε κηδείες στο Μαρούσι με σεβασμό στον εκλιπόντα και την οικογένειά του.

Η απώλεια ενός αγαπημένου προσώπου είναι μια απίστευτα δύσκολη εμπειρία και τα συναισθήματα που τη συνοδεύουν μπορούν να κάνουν ακόμη και τις πιο απλές αποφάσεις να φαίνονται ανυπέρβλητες. Κατά τη διάρκεια αυτής της δύσκολης περιόδου, είναι σημαντικό να έχετε έναν επαγγελματία συνεργάτη με ενσυναίσθηση που θα σας καθοδηγήσει στη διαδικασία του σχεδιασμού μιας κηδείας. Στο Γραφείο τελετών Ι.Ν. Ευσταθίου, είμαστε αφοσιωμένοι στην παροχή ενός υποστηρικτικού περιβάλλοντος

Εξατομικευμένες υπηρεσίες προσαρμοσμένες στις ανάγκες σας

Καταλαβαίνουμε ότι κάθε άνθρωπος είναι μοναδικός και, ως εκ τούτου, κάθε κηδεία πρέπει να αντικατοπτρίζει αυτή την ατομικότητα. Η έμπειρη ομάδα μας δεσμεύεται να δημιουργήσει μια εξατομικευμένη υπηρεσία που να αποτυπώνει πραγματικά την ουσία του αγαπημένου σας προσώπου. Από τις πιο μικρές λεπτομέρειες μέχρι τις πιο μεγάλες χειρονομίες, φροντίζουμε να διασφαλίσουμε ότι κάθε πτυχή της κηδείας αντικατοπτρίζει τη ζωή που έζησε.

Επαγγελματική καθοδήγηση και υποστήριξη

Ο σχεδιασμός μιας κηδείας μπορεί να είναι μια δύσκολη και αγχωτική διαδικασία, με αμέτρητες αποφάσεις που πρέπει να ληφθούν. Η ομάδα των αφοσιωμένων επαγγελματιών μας είναι εδώ για να σας παρέχει την καθοδήγηση και την υποστήριξη που χρειάζεστε κατά τη διάρκεια αυτής της δύσκολης περιόδου. Θα φροντίσουμε όλες τις υλικοτεχνικές λεπτομέρειες, επιτρέποντάς σας να επικεντρωθείτε σε αυτό που έχει μεγαλύτερη σημασία – να τιμήσετε το αγαπημένο σας πρόσωπο και να υποστηρίξετε την οικογένεια και τους φίλους σας.

Γραφείο Τελετών Μαρούσι

Το προσωπικό μας είναι έμπειρο σε όλες τις πτυχές του σχεδιασμού της κηδείας. Θα χειριστούμε τη γραφειοκρατία και τις νομικές απαιτήσεις με αποτελεσματικότητα και τεχνογνωσία, διασφαλίζοντας ότι όλες οι απαραίτητες ρυθμίσεις θα γίνουν απρόσκοπτα.

Είμαστε στη διάθεσή σας
όλο το 24ώρο

Για να σας εξυπηρετήσουμε τις δύσκολες αυτές ώρες αλλά και να
σας κατευθύνουμε με απόλυτη οργάνωση και συνέπεια.

Οι τιμές καθορίζονται σύμφωνα με τις υπηρεσίες και τα προϊόντα.

Το τελικό κόστος επηρεάζεται από το Κοιμητήριο που θα γίνει η ταφή και αυτό γιατί οι χρεώσεις ποικίλουν ανα Κοιμητήριο και Δήμο.

Τηλέφωνο Επικοινωνίας:
2109958691

Επικοινωνήστε μαζί μας

Στοιχεία
Επικοινωνίας

Δωδεκανήσου 6, Άλιμος 174 56
2109958691
6948556166
info@teleteseustathiou.gr

Φόρμα
Επικοινωνίας

Faq Γραφείο τελετών

Ναι, είναι δυνατόν να εξατομικεύσετε την κηδεία σας. Η εξατομίκευση σάς επιτρέπει να δημιουργήσετε μια μοναδική και ουσιαστική εμπειρία που να αντικατοπτρίζει την προσωπικότητα, τα ενδιαφέροντα και τις αξίες σας.

Υπάρχουν διάφοροι τρόποι για να εξατομικεύσετε μια κηδεία. Ακολουθούν μερικά παραδείγματα:

1. Θέμα και διακόσμηση: Μπορείτε να επιλέξετε ένα συγκεκριμένο θέμα ή μια αισθητική που σας εκφράζει. Για παράδειγμα, αν είστε φανατικός ταξιδιώτης, θα μπορούσατε να ενσωματώσετε στο χώρο διακοσμήσεις εμπνευσμένες από ταξίδια, όπως χάρτες ή καρτ ποστάλ.

2. Μουσική και αναγνώσεις: Η επιλογή μουσικής και αναγνώσεων που έχουν ιδιαίτερη σημασία για εσάς μπορεί να προσθέσει μια προσωπική πινελιά στην κηδεία σας. Μπορείτε να επιλέξετε τραγούδια που ήταν τα αγαπημένα σας ή έχουν σημαντικούς στίχους, καθώς και αναγνώσματα που αντικατοπτρίζουν τις πεποιθήσεις ή τις αξίες σας.

3. Προβολή αναμνηστικών: Η προβολή προσωπικών αντικειμένων, όπως φωτογραφίες, έργα τέχνης ή αγαπημένα αντικείμενα, μπορεί να βοηθήσει στην αφήγηση της ιστορίας της ζωής σας και να επιτρέψει στους αγαπημένους σας να σας θυμούνται με έναν πιο προσωπικό τρόπο.

4. Προσαρμοσμένη σειρά υπηρεσιών: Μπορείτε να προσαρμόσετε τη σειρά τελετής ώστε να περιλαμβάνει στοιχεία που αντικατοπτρίζουν τη ζωή σας. Αυτό θα μπορούσε να είναι ένα slideshow με αξιομνημόνευτες στιγμές, ένα βίντεο-αφιέρωμα ή ακόμη και ένα ηχογραφημένο μήνυμα που θα ακουστεί κατά τη διάρκεια της τελετής.

5. Συμμετοχή αγαπημένων προσώπων: Ενθαρρύνετε τα αγαπημένα σας πρόσωπα να μοιραστούν τις αγαπημένες τους αναμνήσεις, ιστορίες ή μουσική κατά τη διάρκεια της τελετής. Αυτό μπορεί να κάνει την εκδήλωση πιο διαδραστική και να δημιουργήσει μια αίσθηση κοινότητας και σύνδεσης.

Η διαδικασία μεταφοράς της σορού ενός αγαπημένου προσώπου σε διαφορετική τοποθεσία περιλαμβάνει συνήθως διάφορα σημαντικά βήματα που πρέπει να σχεδιαστούν και να εκτελεστούν προσεκτικά. Ακολουθεί ένας βήμα προς βήμα οδηγός που θα σας βοηθήσει να κατανοήσετε τη διαδικασία:

1. Επικοινωνήστε με την αρμόδια αρχή: Το πρώτο βήμα είναι να ενημερώσετε την αρμόδια αρχή, όπως την τοπική αστυνομία ή το γραφείο του ιατροδικαστή, σχετικά με την προβλεπόμενη μεταφορά της σορού. Θα σας παράσχουν καθοδήγηση σχετικά με τις νομικές απαιτήσεις και τις απαραίτητες άδειες για τη μετακίνηση της σορού.

2. Επιστρατεύστε ένα γραφείο κηδειών: Καλό είναι να αναθέσετε τις υπηρεσίες ενός γραφείου κηδειών, καθώς διαθέτουν την εμπειρία και την τεχνογνωσία για να χειριστούν όλες τις πτυχές της διαδικασίας μετακίνησης. Θα σας βοηθήσουν να οργανώσετε τα απαραίτητα έγγραφα, να κανονίσετε τη μεταφορά και να διασφαλίσετε τη συμμόρφωση με τις νομικές απαιτήσεις.

3. Αποκτήστε τις απαραίτητες άδειες: Ανάλογα με τον προορισμό και τους τοπικούς κανονισμούς, ενδέχεται να χρειαστεί να λάβετε άδειες ή εγκρίσεις για τη μεταφορά της σορού. Ο υπεύθυνος κηδειών θα σας βοηθήσει στην απόκτηση αυτών των αδειών και θα διασφαλίσει τη συμμόρφωση με τυχόν ειδικές απαιτήσεις.

4. Προετοιμάστε τη σορό για τη μεταφορά: Ο υπεύθυνος κηδειών θα ταριχεύσει και θα προετοιμάσει τη σορό για τη μεταφορά. Αυτό περιλαμβάνει την απολύμανση, τη συντήρηση και το ντύσιμο του νεκρού με τον κατάλληλο ρουχισμό. Η σορός μπορεί επίσης να τοποθετηθεί σε σφραγισμένο φέρετρο ή σε εξειδικευμένο δοχείο μεταφοράς για τη μεταφορά.

5. Κανονίστε τη μεταφορά: Ο υπεύθυνος κηδειών θα προβεί σε ρυθμίσεις για τη μεταφορά της σορού. Αυτό μπορεί να περιλαμβάνει συντονισμό με αεροπορικές εταιρείες, εταιρείες μεταφορών ή εξειδικευμένες υπηρεσίες μεταφοράς. Θα διασφαλίσουν ότι η σορός μεταφέρεται με ασφάλεια και σεβασμό στην επιθυμητή τοποθεσία.

6. Συντονισμός με το γραφείο τελετών υποδοχής: Εάν η σορός μεταφέρεται σε διαφορετικό γραφείο τελετών ή νεκροτομείο, είναι σημαντικό να συντονιστείτε μαζί τους εκ των προτέρων. Έτσι διασφαλίζεται ότι το γραφείο τελετών υποδοχής είναι ενήμερο για την άφιξη και μπορεί να κάνει τις απαραίτητες προετοιμασίες για την παραλαβή της σορού.