Γραφείο Τελετών Αιγάλεω

Το Γραφείο Τελετών Ι.Ν Ευσταθίου αναλαμβάνει Τελετές Κηδείες σε όλες τις περιοχές, πάντα με σεβασμό και συνέπεια.

Γραφείο Τελετών Αιγάλεω: Η εμπειρία που διαθέτουμε από το 1985 μας βοηθά να πραγματοποιούμε κηδείες στο Αιγάλεω με σεβασμό στον εκλιπόντα και την οικογένειά του.

Η απώλεια ενός αγαπημένου προσώπου δεν είναι ποτέ εύκολη. Είναι μια περίοδος απέραντης θλίψης και πένθους, όπου τα συναισθήματα ξεχειλίζουν και πρέπει να ληφθούν αποφάσεις εν μέσω της στενοχώριας. Σε αυτές τις δύσκολες στιγμές, το να έχετε δίπλα σας ένα συμπονετικό και με κατανόηση γραφείο τελετών μπορεί να κάνει όλη τη διαφορά.

Στο Γραφείο Τελετών Ι.Ν Ευσταθίου, είμαστε αφοσιωμένοι στο να παρέχουμε σε εσάς και την οικογένειά σας την υποστήριξη και τη φροντίδα που χρειάζεστε κατά τη διάρκεια αυτής της δύσκολης περιόδου. Η ομάδα μας κατανοεί ότι κάθε άνθρωπος είναι μοναδικός και κάθε ζωή πρέπει να γιορτάζεται με τον δικό της ξεχωριστό τρόπο. Γι’ αυτό προσφέρουμε μια σειρά από εξατομικευμένες υπηρεσίες κηδείας για να τιμήσουμε τη μνήμη του αγαπημένου σας προσώπου. 

Γραφείο Τελετών Αιγάλεω

Ένας από τους πυλώνες του γραφείου τελετών μας είναι η δέσμευσή μας για συμπόνια και ενσυναίσθηση. Καταλαβαίνουμε ότι η θλίψη μπορεί να είναι συγκλονιστική και προσπαθούμε να παρέχουμε ένα υποστηρικτικό και ανακουφιστικό περιβάλλον όπου μπορείτε να βρείτε παρηγοριά. Το έμπειρο προσωπικό μας είναι εδώ για να σας ακούσει, να σας καθοδηγήσει και να σας βοηθήσει καθ’ όλη τη διάρκεια της διαδικασίας σχεδιασμού της κηδείας, διασφαλίζοντας ότι καμία λεπτομέρεια δεν παραβλέπεται και ότι οι επιθυμίες σας γίνονται σεβαστές.

Είμαστε στη διάθεσή σας
όλο το 24ώρο

Για να σας εξυπηρετήσουμε τις δύσκολες αυτές ώρες αλλά και να
σας κατευθύνουμε με απόλυτη οργάνωση και συνέπεια.

Οι τιμές καθορίζονται σύμφωνα με τις υπηρεσίες και τα προϊόντα.

Το τελικό κόστος επηρεάζεται από το Κοιμητήριο που θα γίνει η ταφή και αυτό γιατί οι χρεώσεις ποικίλουν ανα Κοιμητήριο και Δήμο.

Τηλέφωνο Επικοινωνίας:
2109958691

Επικοινωνήστε μαζί μας

Στοιχεία
Επικοινωνίας

Δωδεκανήσου 6, Άλιμος 174 56
2109958691
6948556166
info@teleteseustathiou.gr

Φόρμα
Επικοινωνίας

Faq Γραφείο τελετών

Το Γραφείο Τελετών Ιωάννη Ευσταθίου είναι υπερήφανο για την παροχή συμπονετικών και επαγγελματικών υπηρεσιών αποτέφρωσης. Η αφοσιωμένη ομάδα μας αντιλαμβάνεται την ευαισθησία και τη σημασία αυτής της διαδικασίας και προσπαθούμε να διασφαλίσουμε ότι κάθε πτυχή της αντιμετωπίζεται με τη μέγιστη δυνατή φροντίδα.

Όταν μια οικογένεια επιλέγει την αποτέφρωση, την καθοδηγούμε σε όλη τη διαδικασία, ξεκινώντας από την απαραίτητη γραφειοκρατία και τεκμηρίωση. Το έμπειρο προσωπικό μας θα βοηθήσει στην απόκτηση των απαιτούμενων αδειών και εγκρίσεων, διασφαλίζοντας ότι πληρούνται όλες οι νομικές και κανονιστικές απαιτήσεις.

Μόλις ολοκληρωθεί η απαραίτητη γραφειοκρατία, αναλαμβάνουμε τις ρυθμίσεις για την ίδια την αποτέφρωση. Το γραφείο τελετών μας είναι εξοπλισμένο με υπερσύγχρονες εγκαταστάσεις αποτέφρωσης, τηρώντας τα υψηλότερα βιομηχανικά πρότυπα. Διαθέτουμε ένα ειδικό αποτεφρωτήριο στο χώρο μας, το οποίο στελεχώνεται από εκπαιδευμένους επαγγελματίες που χειρίζονται κάθε βήμα της διαδικασίας αποτέφρωσης με σεβασμό και αξιοπρέπεια.

Μία από τις βασικές πτυχές των υπηρεσιών αποτέφρωσης που προσφέρουμε είναι η εξατομικευμένη μνημόνευση. Καταλαβαίνουμε ότι κάθε οικογένεια έχει μοναδικές προτιμήσεις και επιθυμίες όταν πρόκειται να τιμήσει το αγαπημένο της πρόσωπο. Είτε πρόκειται για μια παραδοσιακή κηδεία ακολουθούμενη από αποτέφρωση είτε για μια επιμνημόσυνη δέηση μετά την αποτέφρωση, συνεργαζόμαστε στενά με την οικογένεια για να δημιουργήσουμε μια ουσιαστική και εξατομικευμένη εμπειρία.

Προσφέρουμε μια σειρά επιλογών για την επιμνημόσυνη δέηση, όπως προσαρμοσμένες τεφροδόχους, αναμνηστικά κοσμήματα και αναμνηστικά. Παρέχουμε επίσης βοήθεια στο σχεδιασμό μνημοσύνων, είτε πρόκειται για μια ιδιωτική συγκέντρωση είτε για μια μεγαλύτερη εκδήλωση εορτασμού της ζωής. Στόχος μας είναι να βοηθήσουμε τις οικογένειες να δημιουργήσουν έναν ταιριαστό φόρο τιμής στους αγαπημένους τους, εξασφαλίζοντας ότι η μνήμη τους θα συνεχίσει να ζει.

Για να επικοινωνήσετε με το Γραφείο Τελετών Γιάννη Ευσταθίου, υπάρχουν διάφορες μέθοδοι που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε. Ακολουθούν μερικές από αυτές:

1. Τηλέφωνο: Ο πιο άμεσος και άμεσος τρόπος για να επικοινωνήσετε με το γραφείο τελετών είναι να καλέσετε τον τηλεφωνικό τους αριθμό. Συνήθως, οι ιστότοποι γραφείων κηδειών εμφανίζουν έναν εμφανή αριθμό τηλεφώνου στη σελίδα επικοινωνίας τους. Μπορείτε απλώς να καλέσετε τον αριθμό και να μιλήσετε με έναν εκπρόσωπο που θα σας βοηθήσει με τυχόν ερωτήσεις ή ρυθμίσεις που πρέπει να κάνετε.

2. Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο: Εάν προτιμάτε τη γραπτή επικοινωνία, μπορείτε να στείλετε μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στην επίσημη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου του γραφείου τελετών. Αναζητήστε τη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στον ιστότοπό τους ή στη σελίδα επικοινωνίας. Αυτή η μέθοδος σας επιτρέπει να παρέχετε λεπτομερείς πληροφορίες ή να κάνετε συγκεκριμένες ερωτήσεις και μπορείτε να περιμένετε απάντηση εντός εύλογου χρονικού διαστήματος.

3. Φόρμα επικοινωνίας: Πολλοί ιστότοποι γραφείων τελετών παρέχουν μια φόρμα επικοινωνίας όπου μπορείτε να συμπληρώσετε τα στοιχεία και το μήνυμά σας. Αυτές οι φόρμες είναι συνήθως διαθέσιμες στη σελίδα επικοινωνίας ή ως αναδυόμενο παράθυρο στον ιστότοπο. Συμπληρώστε τις απαιτούμενες πληροφορίες και υποβάλετε τη φόρμα, και το γραφείο κηδειών θα επικοινωνήσει μαζί σας με βάση τα παρεχόμενα στοιχεία επικοινωνίας.

4. Μέσα κοινωνικής δικτύωσης: Ορισμένα γραφεία τελετών διατηρούν ενεργή παρουσία σε πλατφόρμες κοινωνικής δικτύωσης, όπως το Facebook ή το Twitter. Μπορείτε να προσπαθήσετε να επικοινωνήσετε με το Yannis Efstathiou Funeral Home μέσω των λογαριασμών τους στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, στέλνοντάς τους ένα άμεσο μήνυμα ή αφήνοντας ένα σχόλιο. Αν και αυτή η μέθοδος μπορεί να μην εγγυάται άμεση απάντηση, μπορεί να είναι ένας εναλλακτικός τρόπος επικοινωνίας.