Γραφείο Τελετών Κορυδαλλός

Το Γραφείο Τελετών Ι.Ν Ευσταθίου αναλαμβάνει Τελετές Κηδείες σε όλες τις περιοχές, πάντα με σεβασμό και συνέπεια.​

Γραφείο Τελετών Κορυδαλλός: Η εμπειρία που διαθέτουμε από το 1985 μας βοηθά να πραγματοποιούμε κηδείες στον Κορυδαλλό με σεβασμό στον εκλιπόντα και την οικογένειά του.

Η απώλεια ενός αγαπημένου προσώπου είναι μια συναισθηματική και δύσκολη εμπειρία. Σε αυτές τις δύσκολες στιγμές, η ύπαρξη ενός υποστηρικτικού και συμπονετικού γραφείου κηδειών μπορεί να κάνει τη διαφορά. Τα γραφεία τελετών παίζουν καθοριστικό ρόλο στο να βοηθήσουν τις οικογένειες να ξεπεράσουν τη διαδικασία του αποχαιρετισμού και του εορτασμού της ζωής των αγαπημένων τους προσώπων. 

Συμπονετική υποστήριξη

Τα γραφεία τελετών δεν είναι απλώς χώροι επιχειρήσεων- είναι χώροι ενσυναίσθησης και συμπόνιας. Το έμπειρο προσωπικό κατανοεί τη θλίψη και τον πόνο που περνούν οι οικογένειες και προσφέρει έναν ώμο για να ακουμπήσετε σε αυτή τη δύσκολη στιγμή. Από τη στιγμή που θα περάσετε την πόρτα τους, οι επαγγελματίες των γραφείων τελετών είναι αφοσιωμένοι στην παροχή συναισθηματικής υποστήριξης και καθοδήγησης, διασφαλίζοντας ότι οι ανάγκες σας θα ικανοποιηθούν με κατανόηση και φροντίδα.

Διακανονισμοί για την κηδεία

Ο σχεδιασμός μιας κηδείας μπορεί να είναι συγκλονιστικός, ειδικά όταν πενθείτε. Τα γραφεία τελετών παρέχουν εξειδικευμένη βοήθεια για τη διευθέτηση όλων των πτυχών της τελετής, διασφαλίζοντας ότι οι επιθυμίες σας, καθώς και εκείνες του αποθανόντος, τιμώνται. Βοηθούν στην επιλογή του κατάλληλου φέρετρου, στην επιλογή ανθοσυνθέσεων, στην οργάνωση της μεταφοράς και στον συντονισμό με τους κληρικούς. Τα γραφεία κηδειών αναλαμβάνουν τη φροντίδα της υλικοτεχνικής υποδομής, ώστε να μπορείτε να επικεντρωθείτε στην απόδοση φόρου τιμής στο αγαπημένο σας πρόσωπο.

Γραφείο Τελετών Κορυδαλλός

 Εξατομίκευση

Κάθε ζωή είναι μοναδική και τα γραφεία κηδειών κατανοούν τη σημασία της εξατομίκευσης της τελετής αποχαιρετισμού. Συνεργάζονται στενά με την οικογένεια για να δημιουργήσουν μια τελετή που να αντικατοπτρίζει την προσωπικότητα, τις αξίες και τις πεποιθήσεις του εκλιπόντος.

Είμαστε στη διάθεσή σας
όλο το 24ώρο

Για να σας εξυπηρετήσουμε τις δύσκολες αυτές ώρες αλλά και να
σας κατευθύνουμε με απόλυτη οργάνωση και συνέπεια.

Οι τιμές καθορίζονται σύμφωνα με τις υπηρεσίες και τα προϊόντα.

Το τελικό κόστος επηρεάζεται από το Κοιμητήριο που θα γίνει η ταφή και αυτό γιατί οι χρεώσεις ποικίλουν ανα Κοιμητήριο και Δήμο.

Τηλέφωνο Επικοινωνίας:
2109958691

Επικοινωνήστε μαζί μας

Στοιχεία
Επικοινωνίας

Δωδεκανήσου 6, Άλιμος 174 56
2109958691
6948556166
info@teleteseustathiou.gr

Φόρμα
Επικοινωνίας

Faq γραφείο τελετών

Σε περίπτωση έκτακτης ανάγκης, υπάρχουν διάφοροι τρόποι για να επικοινωνήσετε με το Γραφείο Τελετών Ιωάννη Ευσταθίου. Ο πρώτος και πιο συνιστώμενος τρόπος είναι να καλέσετε τηλεφωνικώς, διότι το γραφείο τελετών είναι ανοικτό 24ώρες το 24ωρο.

Εναλλακτικά, μπορείτε επίσης να επικοινωνήσετε με το γραφείο τελετών στέλνοντας ένα μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου. Αν και η μέθοδος αυτή μπορεί να μην παρέχει άμεση απάντηση, μπορεί να είναι χρήσιμη για μη επείγοντα θέματα ή αν προτιμάτε τη γραπτή επικοινωνία.

Εάν βρίσκεστε κοντά στο γραφείο τελετών και χρειάζεστε άμεση βοήθεια, καλό είναι να επισκεφθείτε τη φυσική του έδρα.

Είναι σημαντικό να σημειωθεί ότι τα επείγοντα περιστατικά συχνά απαιτούν επείγουσα προσοχή και μπορεί να απαιτούν πρόσθετα βήματα πέραν της απλής επικοινωνίας με το γραφείο τελετών. Για παράδειγμα, εάν το επείγον περιστατικό αφορά θάνατο, είναι απαραίτητο να ειδοποιήσετε επίσης τις αρμόδιες αρχές, όπως την τοπική αστυνομία ή τους επαγγελματίες του ιατρικού τομέα, ανάλογα με τις περιστάσεις.

Συνοψίζοντας, σε περίπτωση έκτακτης ανάγκης, μπορείτε να επικοινωνήσετε με το Γραφείο Τελετών Ιωάννη Ευσταθίου καλώντας την 24ωρη τηλεφωνική γραμμή έκτακτης ανάγκης, στέλνοντας μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στην παρεχόμενη διεύθυνσή του ή επισκεπτόμενοι τη φυσική του έδρα. Είναι ζωτικής σημασίας να εκτιμήσετε τη σοβαρότητα της κατάστασης και να λάβετε τα κατάλληλα μέτρα για να διασφαλίσετε ότι θα λάβετε αμέσως την απαραίτητη βοήθεια.

Ναι, το Γραφείο Τελετών Γιάννης Ευσταθίου μπορεί να βοηθήσει με τον διεθνή επαναπατρισμό. Όταν ένα αγαπημένο πρόσωπο πεθαίνει σε μια ξένη χώρα και η οικογένειά του θέλει να το φέρει πίσω στην πατρίδα του για ταφή ή αποτέφρωση, η διαδικασία είναι γνωστή ως διεθνής επαναπατρισμός.

Το Γραφείο Τελετών Γιάννης Ευσταθίου κατανοεί τις πολυπλοκότητες και τις προκλήσεις που συνεπάγεται ο διεθνής επαναπατρισμός. Διαθέτει μια ομάδα έμπειρων επαγγελματιών που γνωρίζουν την απαραίτητη γραφειοκρατία, τις νομικές απαιτήσεις και την υλικοτεχνική υποδομή μεταφοράς που απαιτείται για την επιστροφή ενός αποθανόντος στην πατρίδα του.

Για παράδειγμα, εάν ένα άτομο πεθάνει ενώ ταξιδεύει στο εξωτερικό, μπορεί να βοηθήσει στην απόκτηση των απαραίτητων αδειών και εγγράφων για τη μεταφορά του νεκρού πίσω στην πατρίδα. Αυτό μπορεί να περιλαμβάνει το συντονισμό με τις τοπικές αρχές, τις πρεσβείες και τα προξενεία, ώστε να εξασφαλιστεί μια ομαλή διαδικασία επαναπατρισμού.

Επιπλέον, το Γραφείο Τελετών Γιάννης Ευσταθίου έχει δημιουργήσει σχέσεις με διεθνείς παρόχους υπηρεσιών κηδείας και εταιρείες μεταφορών, γεγονός που του επιτρέπει να φροντίσει για την ασφαλή και αξιοπρεπή μεταφορά του νεκρού από τη μία χώρα στην άλλη. Μπορούν να χειριστούν όλες τις πτυχές της διαδικασίας επαναπατρισμού, συμπεριλαμβανομένης της διευθέτησης κατάλληλου φέρετρου ή τεφροδόχου, του συντονισμού πτήσεων ή άλλων τρόπων μεταφοράς και της διασφάλισης ότι πληρούνται οι απαραίτητες τελωνειακές και μεταναστευτικές απαιτήσεις.

 

Ναι, το Γραφείο Τελετών Γιάννης Ευσταθίου παρέχει τη μεταφορά του νεκρού ως μέρος των ολοκληρωμένων υπηρεσιών κηδείας. Όταν ένα αγαπημένο πρόσωπο φεύγει από τη ζωή, είναι σύνηθες το γραφείο τελετών να φροντίζει για όλες τις πτυχές που σχετίζονται με τη μεταφορά του νεκρού, διασφαλίζοντας ότι αντιμετωπίζονται με τη μέγιστη δυνατή φροντίδα και σεβασμό.

Οι υπηρεσίες μεταφοράς που προσφέρει το Γραφείο Τελετών Γιάννης Ευσταθίου περιλαμβάνουν την παραλαβή του νεκρού από τον τόπο του θανάτου, είτε πρόκειται για νοσοκομείο, είτε για οίκο ευγηρίας, είτε για ιδιωτική κατοικία. Στη συνέχεια, θα μεταφέρουν με ασφάλεια το άτομο στο γραφείο τελετών ή σε οποιοδήποτε άλλο καθορισμένο σημείο, όπως μια εκκλησία για προβολή ή ένα νεκροταφείο για ταφή.

Το επαγγελματικό προσωπικό του γραφείου τελετών είναι εκπαιδευμένο να χειρίζεται όλα τα λογιστικά θέματα που αφορούν τη διαδικασία μεταφοράς, συμπεριλαμβανομένης της απαραίτητης γραφειοκρατίας, των αδειών και της συμμόρφωσης με τους τοπικούς κανονισμούς. Διαθέτουν τα κατάλληλα οχήματα που είναι εξοπλισμένα για τον σκοπό αυτό, διασφαλίζοντας ότι ο νεκρός μεταφέρεται με ασφάλεια και διακριτικότητα.

Αξίζει να σημειωθεί ότι οι υπηρεσίες μεταφοράς που παρέχει το Γραφείο Τελετών Γιάννης Ευσταθίου δεν περιορίζονται σε τοπικές μεταφορές. Μπορούν επίσης να διευκολύνουν τη μεταφορά για σκοπούς επαναπατρισμού, διασφαλίζοντας ότι ο νεκρός μεταφέρεται στη χώρα καταγωγής του, εάν χρειαστεί.