Γραφείο Τελετών Πειραιάς

Το Γραφείο Τελετών Ι.Ν Ευσταθίου αναλαμβάνει Τελετές Κηδείες σε όλες τις περιοχές, πάντα με σεβασμό και συνέπεια.

Γραφείο Τελετών Πειραιάς: Η εμπειρία που διαθέτουμε από το 1985 μας βοηθά να πραγματοποιούμε κηδείες στο Αιγάλεω με σεβασμό στον εκλιπόντα και την οικογένειά του.

Στο Γραφείο Τελετών Ι.Ν Ευσταθίου, καταλαβαίνουμε τη σημασία της δημιουργίας ενός αποχαιρετισμού με σεβασμό και νόημα που να αντικατοπτρίζει τη μοναδική ζωή και τις αγαπημένες αναμνήσεις του αγαπημένου σας προσώπου. Η αφοσιωμένη ομάδα μας είναι εδώ για να σας καθοδηγήσει και να σας στηρίξει σε αυτή τη δύσκολη στιγμή, βοηθώντας σας να σχεδιάσετε την κηδεία που επιθυμείτε.

Πιστεύουμε ότι κάθε άνθρωπος αξίζει να τιμάται. Η ομάδα μας αναγνωρίζει τη σημασία της ατομικότητας και της εξατομίκευσης και προσπαθούμε να δημιουργούμε τελετές που αντικατοπτρίζουν πραγματικά την ουσία του εκλιπόντος. Αφιερώνουμε χρόνο για να ακούσουμε προσεκτικά, να κατανοήσουμε τις επιθυμίες σας και να σας προσφέρουμε καθοδήγηση για να σας βοηθήσουμε να λάβετε τεκμηριωμένες αποφάσεις.

Είμαστε στη διάθεσή σας
όλο το 24ώρο

Για να σας εξυπηρετήσουμε τις δύσκολες αυτές ώρες αλλά και να
σας κατευθύνουμε με απόλυτη οργάνωση και συνέπεια.

Οι τιμές καθορίζονται σύμφωνα με τις υπηρεσίες και τα προϊόντα.

Το τελικό κόστος επηρεάζεται από το Κοιμητήριο που θα γίνει η ταφή και αυτό γιατί οι χρεώσεις ποικίλουν ανα Κοιμητήριο και Δήμο.

Τηλέφωνο Επικοινωνίας:
2109958691

Επικοινωνήστε μαζί μας

Στοιχεία
Επικοινωνίας

Δωδεκανήσου 6, Άλιμος 174 56
2109958691
6948556166
info@teleteseustathiou.gr

Φόρμα
Επικοινωνίας

Faq Γραφείο τελετών

Ναι, υπάρχουν ειδικές απαιτήσεις και κατευθυντήριες γραμμές για τη δημιουργία εκκλησιαστικών διακοσμήσεων για μια κηδεία. Οι οδηγίες αυτές ισχύουν για να διασφαλιστεί ότι ο στολισμός σέβεται την επισημότητα και τη σημασία της περίστασης, ενώ παράλληλα τιμά τον αποθανόντα.

Ακολουθούν μερικές βασικές απαιτήσεις και κατευθυντήριες γραμμές που πρέπει να λάβετε υπόψη:

1. Να σέβεστε τις θρησκευτικές παραδόσεις: Είναι σημαντικό να τηρείτε τις θρησκευτικές παραδόσεις και τα έθιμα της συγκεκριμένης εκκλησίας ή πίστης. Διαφορετικές θρησκείες μπορεί να έχουν συγκεκριμένες οδηγίες σχετικά με τη χρήση ορισμένων συμβόλων, χρωμάτων ή υλικών. Η έρευνα και η διαβούλευση με την εκκλησία ή τον θρησκευτικό ηγέτη μπορεί να σας βοηθήσει να κατανοήσετε και να ενσωματώσετε κατάλληλα αυτές τις παραδόσεις.

2. Επιλέξτε τα κατάλληλα χρώματα: Οι κηδειόχαρτες συχνά χρησιμοποιούν πιο ζοφερά, υποτονικά χρώματα, όπως το λευκό, το κρεμ ή τα ανοιχτά παστέλ. Αυτά τα χρώματα συμβολίζουν το πένθος, την ειρήνη και την αγνότητα. Αποφύγετε τη χρήση φωτεινών ή ζωηρών χρωμάτων που μπορεί να θεωρηθούν ασεβείς ή εορταστικές.

3. Χρησιμοποιήστε σύμβολα με νόημα: Η ενσωμάτωση συμβόλων που έχουν σημασία στο θρησκευτικό πλαίσιο ή για τον αποθανόντα μπορεί να βοηθήσει στη δημιουργία μιας ουσιαστικής ατμόσφαιρας. Για παράδειγμα, σταυροί, άγγελοι, περιστέρια ή άλλα θρησκευτικά σύμβολα μπορούν να συμπεριληφθούν στη διακόσμηση. Ωστόσο, είναι σημαντικό να διασφαλιστεί ότι τα σύμβολα χρησιμοποιούνται με σεβασμό και συνάδουν με τις πεποιθήσεις του αποθανόντος και της οικογένειάς του.

4. Δώστε έμφαση στην απλότητα και την κομψότητα: Η διακόσμηση της κηδείας πρέπει να είναι απλή, κομψή και διακριτική. Αποφύγετε τη χρήση υπερβολικών ή περίτεχνων σχεδίων που μπορεί να αποσπάσουν την προσοχή από τον σκοπό της τελετής. Οι μινιμαλιστικές ανθοσυνθέσεις, τα κεριά ή οι διακριτικές κουρτίνες μπορούν να δημιουργήσουν ένα γαλήνιο και σεβαστό περιβάλλον.

Όσον αφορά τη διακόσμηση εκκλησιών για κηδείες, μπορεί να υπάρχουν ορισμένοι περιορισμοί ανάλογα με την τοποθεσία και τον τύπο της εκκλησίας. Αυτοί οι περιορισμοί ισχύουν συνήθως για να διατηρηθεί η ιερότητα του θρησκευτικού χώρου και να διασφαλιστεί η ομαλή διεξαγωγή της κηδείας.

Οι συγκεκριμένοι περιορισμοί μπορεί να διαφέρουν ανάλογα με το δόγμα της εκκλησίας και τις οδηγίες της κάθε εκκλησίας. Ορισμένες εκκλησίες μπορεί να έχουν αυστηρούς κανόνες σχετικά με τον τύπο και την τοποθέτηση των διακοσμήσεων, ενώ άλλες μπορεί να έχουν πιο επιεικείς πολιτικές.

Όταν πρόκειται για στεφάνια κηδείας, είναι σύνηθες να περιλαμβάνεται ένα μήνυμα ή αφιέρωμα που μεταφέρει τη συμπάθεια, την υποστήριξη και την ανάμνηση για τον εκλιπόντα. Τα λόγια που επιλέγετε να γράψετε σε ένα κηδεία στεφάνι μπορούν να προσφέρουν παρηγοριά στους πενθούντες αγαπημένους και να τιμήσουν τη ζωή του αποθανόντος.

Ακολουθούν μερικά παραδείγματα για το τι μπορείτε να γράψετε σε ένα κηδειόκρεμα:

1. Στη μνήμη της αγάπης

2. Για πάντα στις καρδιές μας

3. Αναπαύσου εν ειρήνη

4. Έφυγε αλλά δεν ξεχάστηκε ποτέ

5. Βαθύτατα συλλυπητήρια

6. Αγαπημένη (όνομα)