Τελετές Κηδείες

Οι  τελετές κηδείες είναι τελετές που γίνονται προς τιμήν ενός αποθανόντος. Αποτελούν σημαντικό μέρος της διαδικασίας του πένθους και παρέχουν έναν τρόπο στην οικογένεια και τους φίλους να πουν αντίο στον αγαπημένο τους.

Ο σκοπός μιας κηδείας είναι όχι μόνο να τιμήσει τη ζωή του νεκρού, αλλά και να βοηθήσει όσους έμειναν πίσω να επεξεργαστούν το πένθος τους. Είναι μια στιγμή να συναντηθούμε ως κοινότητα και να μοιραστούμε ιστορίες, αναμνήσεις και συλλυπητήρια. Οι κηδείες μπορούν να παρέχουν ιδιωτικότητα και μια αίσθηση κατανόησης και αποδοχής του θανάτου.

Τελετές Κηδείες

Η απώλεια ενός αγαπημένου προσώπου δεν είναι ποτέ εύκολη και η διαδικασία του πένθους μπορεί να είναι μια δύσκολη και συναισθηματική στιγμή. Ωστόσο, οι τελετές κηδείας παρέχουν μια σημαντική ευκαιρία για να τιμηθούν οι αποθανόντες.

Από τις παραδοσιακές θρησκευτικές τελετές έως τις πιο σύγχρονες γιορτές της ζωής, οι υπηρεσίες κηδείας μπορούν να προσαρμοστούν ώστε να αντικατοπτρίζουν τη ζωή και την προσωπικότητα του ατόμου που τιμάται. Παρά τις προκλήσεις του προγραμματισμού μιας κηδείας, το να αφιερώσετε χρόνο για να τιμήσετε σωστά τη μνήμη ενός αγαπημένου προσώπου μπορεί να είναι μια θεραπευτική και ουσιαστική εμπειρία για όλους τους εμπλεκόμενους.

Ο προγραμματισμός μιας τελετής κηδείας μπορεί να είναι μια δύσκολη και αγχωτική εργασία για την οικογένεια του εκλιπόντος καθώς έχουν να αντιμετωπίσουν το συναισθηματικό πόνο της απώλειας.

Είμαστε στη διάθεσή σας
όλο το 24ώρο

Για να σας εξυπηρετήσουμε τις δύσκολες αυτές ώρες αλλά και να
σας κατευθύνουμε με απόλυτη οργάνωση και συνέπεια.

Οι τιμές καθορίζονται σύμφωνα με τις υπηρεσίες και τα προϊόντα.

Το τελικό κόστος επηρεάζεται από το Κοιμητήριο που θα γίνει η ταφή και αυτό γιατί οι χρεώσεις ποικίλουν ανα Κοιμητήριο και Δήμο.

Τηλέφωνο Επικοινωνίας:
2109958691

Γραφείο Τελετών Ευσταθίου

Στο γραφείο τελετών Ευσταθίου κατανοούμε τη σημασία του να τιμάτε τη ζωή του αγαπημένου σας προσώπου με ουσιαστικό και εξατομικευμένο τρόπο. Γι’ αυτό προσφέρουμε ένα ευρύ φάσμα υπηρεσιών για να σας βοηθήσουμε να σχεδιάσετε μια κηδεία που αντικατοπτρίζει τη μοναδική προσωπικότητα, τις πεποιθήσεις και τις αξίες του αγαπημένου σας προσώπου, πάντα με επαγγελματισμό και σεβασμό στα θρησκευτικά σας έθιμα.

Επικοινωνήστε μαζί μας

Στοιχεία
Επικοινωνίας

Δωδεκανήσου 6, Άλιμος 174 56
2109958691
6948556166
info@teleteseustathiou.gr

Φόρμα
Επικοινωνίας