Γραφείο Τελετών Μεταμόρφωση

Το Γραφείο Τελετών Ι.Ν Ευσταθίου αναλαμβάνει Τελετές Κηδείες σε όλες τις περιοχές, πάντα με σεβασμό και συνέπεια.

Γραφείο Τελετών Μεταμόρφωση: Η εμπειρία που διαθέτουμε από το 1985 μας βοηθά να πραγματοποιούμε κηδείες στις Μεταμόρφωση με σεβασμό στον εκλιπόντα και την οικογένειά του.

Γραφείο Τελετών Μεταμόρφωση: Όταν πρόκειται να πούμε το τελευταίο αντίο στα αγαπημένα μας πρόσωπα, τα γραφεία τελετών  παίζουν καθοριστικό ρόλο στη διασφάλιση ενός σεβαστού και αξιοπρεπούς αποχαιρετισμού. Αυτά τα γραφεία τελετών και κηδειών είναι υπεύθυνα για διάφορα καθήκοντα και υπηρεσίες που συμβάλλουν στην ανακούφιση του βάρους κατά τη διάρκεια μιας δύσκολης στιγμής.

1. Χειρισμός σώματος Προετοιμασία: Μία από τις πρωταρχικές αρμοδιότητες των γραφείων τελετών είναι να χειρίζονται την προετοιμασία του νεκρού. Αυτό περιλαμβάνει την ταρίχευση, το ντύσιμο και την κοσμητική περιποίηση του σώματος, ώστε να παρουσιάσει μια ειρηνική εμφάνιση για την οικογένεια και τους φίλους που πενθούν.

2. Τακτοποίηση κηδειών: Τα γραφεία τελετών βοηθούν τις οικογένειες να κάνουν όλες τις απαραίτητες διευθετήσεις για την κηδεία. Αυτό περιλαμβάνει την επιλογή του κατάλληλου χώρου, την οργάνωση της μεταφοράς, τον συντονισμό με τα θρησκευτικά ή πολιτιστικά έθιμα και τη διευθέτηση τυχόν απαραίτητων αδειών ή νομικών εγγράφων.

3. Προγραμματισμός τελετής: Τα γραφεία τελετών συνεργάζονται στενά με την οικογένεια που πενθεί για τον σχεδιασμό της τελετής κηδείας. Βοηθούν στην επιλογή της σειράς της τελετής, στην επιλογή της μουσικής, στη διοργάνωση ανθοστολισμού και στο συντονισμό με κληρικούς ή τελετάρχες, ώστε να εξασφαλιστεί μια ουσιαστική και εξατομικευμένη τελετή που θα τιμά τη ζωή του αποθανόντος.

4. Επιλογή φέρετρου και τεφροδόχου: Τα γραφεία τελετών συχνά διαθέτουν μια ποικιλία από φέρετρα και τεφροδόχους για να διαλέξετε. Καθοδηγούν την οικογένεια στην επιλογή της καταλληλότερης επιλογής με βάση τις προσωπικές προτιμήσεις, τον προϋπολογισμό και τυχόν ειδικά αιτήματα ή πολιτιστικές παραδόσεις.

Γραφείο Τελετών Μεταμόρφωση

5. Υπηρεσίες μεταφοράς: Οι νεκροθάφτες είναι υπεύθυνοι για τη μεταφορά του νεκρού από τον τόπο του θανάτου στο γραφείο τελετών, καθώς και στο νεκροταφείο ή το κρεματόριο. Διασφαλίζουν ότι η μεταφορά πραγματοποιείται με τη μέγιστη δυνατή προσοχή και σεβασμό.

6. Νομική βοήθεια: Τα γραφεία τελετών παρέχουν καθοδήγηση για την πλοήγηση στις νομικές πτυχές που σχετίζονται με έναν θάνατο. Βοηθούν στην απόκτηση πιστοποιητικών θανάτου, στην κατάθεση των απαραίτητων εγγράφων και στην ενημέρωση των σχετικών κυβερνητικών υπηρεσιών ή οργανισμών σχετικά με τον θάνατο.

7. Υπηρεσίες προ-διακανονισμού: Πολλά γραφεία τελετών προσφέρουν υπηρεσίες προ-διακανονισμού, επιτρέποντας στα άτομα να προγραμματίσουν εκ των προτέρων τις δικές τους κηδείες. Αυτό μπορεί να βοηθήσει στην ανακούφιση των αγαπημένων προσώπων και να διασφαλίσει ότι οι τελευταίες επιθυμίες κάποιου θα πραγματοποιηθούν όπως επιθυμεί.

 

Είμαστε στη διάθεσή σας
όλο το 24ώρο

Για να σας εξυπηρετήσουμε τις δύσκολες αυτές ώρες αλλά και να
σας κατευθύνουμε με απόλυτη οργάνωση και συνέπεια.

Οι τιμές καθορίζονται σύμφωνα με τις υπηρεσίες και τα προϊόντα.

Το τελικό κόστος επηρεάζεται από το Κοιμητήριο που θα γίνει η ταφή και αυτό γιατί οι χρεώσεις ποικίλουν ανα Κοιμητήριο και Δήμο.

Τηλέφωνο Επικοινωνίας:
2109958691

Επικοινωνήστε μαζί μας

Στοιχεία
Επικοινωνίας

Δωδεκανήσου 6, Άλιμος 174 56
2109958691
6948556166
info@teleteseustathiou.gr

Φόρμα
Επικοινωνίας

Faq γραφείο τελετών

Το Γραφείο Τελετών Γιάννης Ευσταθίου προσφέρει ένα ευρύ φάσμα υπηρεσιών για να βοηθήσει τις οικογένειες να τιμήσουν τον αποθανόντα. Οι υπηρεσίες αυτές έχουν σχεδιαστεί για να παρέχουν άνεση και υποστήριξη κατά τη διάρκεια μιας δύσκολης περιόδου.

Μία από τις κύριες υπηρεσίες που προσφέρει το Γραφείο Τελετών είναι η οργάνωση και ο συντονισμός της κηδείας ή της επιμνημόσυνης δέησης. Αυτό περιλαμβάνει τη στενή συνεργασία με την οικογένεια για τον προγραμματισμό των λεπτομερειών της τελετής, όπως η επιλογή της τοποθεσίας, η επιλογή φέρετρου ή τεφροδόχου και η διευθέτηση τυχόν θρησκευτικών ή πολιτιστικών εθίμων που πρέπει να ακολουθηθούν.

Το Γραφείο Τελετών φροντίζει επίσης για όλες τις απαραίτητες γραφειοκρατικές διαδικασίες και άδειες, διασφαλίζοντας ότι πληρούνται οι νομικές απαιτήσεις. Αυτό περιλαμβάνει τη λήψη του πιστοποιητικού θανάτου και άλλων απαραίτητων εγγράφων, καθώς και τη συνεργασία με το νεκροταφείο ή το αποτεφρωτήριο για τις ρυθμίσεις ταφής ή αποτέφρωσης.

Εκτός από την κηδεία ή την επιμνημόσυνη δέηση, το Γραφείο Τελετών μπορεί να προσφέρει υπηρεσίες επίσκεψης ή προβολής. Αυτό παρέχει την ευκαιρία στην οικογένεια και τους φίλους να υποβάλουν τα σέβη τους και να αποχαιρετήσουν τον αποθανόντα. Το Γραφείο Τελετών θα συμβάλει στη δημιουργία ενός άνετου και σεβαστού περιβάλλοντος για αυτές τις συγκεντρώσεις.

Πολλά Γραφεία Τελετών προσφέρουν επίσης υπηρεσίες προσχεδιασμού, οι οποίες επιτρέπουν στα άτομα να λάβουν εκ των προτέρων αποφάσεις σχετικά με τις ρυθμίσεις της κηδείας τους. Αυτό μπορεί να ανακουφίσει τα μέλη της οικογένειας από το βάρος μιας ήδη δύσκολης περιόδου και να διασφαλίσει ότι οι επιθυμίες του θανόντος θα τηρηθούν.

 

Ναι, το γραφείο τελετών παρέχει υπηρεσίες αποτέφρωσης. Η αποτέφρωση γίνεται ολοένα και πιο δημοφιλής επιλογή για πολλές οικογένειες, καθώς παρέχει μια πιο ευέλικτη και εξατομικευμένη επιλογή για το μνημόσυνο των αγαπημένων τους προσώπων.

Όταν ένα γραφείο τελετών προσφέρει υπηρεσίες αποτέφρωσης, αυτό σημαίνει ότι διαθέτει τις απαραίτητες εγκαταστάσεις και τον εξοπλισμό για την εκτέλεση της διαδικασίας αποτέφρωσης. Αυτό περιλαμβάνει έναν θάλαμο αποτέφρωσης, γνωστό και ως κρεματόριο ή κρεματόριο, όπου το σώμα τοποθετείται προσεκτικά και υποβάλλεται σε έντονη θερμότητα για να μειωθεί στα βασικά του στοιχεία, κυρίως σε θραύσματα οστών.

Αφού ολοκληρωθεί η διαδικασία αποτέφρωσης, το γραφείο τελετών παρέχει συνήθως διάφορες επιλογές για την τελική διάθεση των λειψάνων. Αυτό μπορεί να περιλαμβάνει την τοποθέτηση της τέφρας σε τεφροδόχο για να την κρατήσουν τα μέλη της οικογένειας, τη διασπορά της τέφρας σε μια σημαντική τοποθεσία ή ακόμη και την ενσωμάτωση της τέφρας σε κοσμήματα ή άλλα αναμνηστικά.

Για παράδειγμα, ας πούμε ότι μια οικογένεια εξετάζει το ενδεχόμενο αποτέφρωσης του αγαπημένου της προσώπου. Μπορούν να προσεγγίσουν το γραφείο τελετών και να συζητήσουν τις επιθυμίες τους. Το γραφείο τελετών θα τους καθοδηγήσει στη συνέχεια σε όλη τη διαδικασία, εξηγώντας τους τις διάφορες διαθέσιμες επιλογές και διασφαλίζοντας ότι θα ληφθούν όλες οι νομικές απαιτήσεις και άδειες.

 

Για να επικοινωνήσετε με ένα Γραφείο τελετών για βοήθεια, υπάρχουν διάφορες μέθοδοι που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε. Ακολουθούν μερικές επιλογές:

1. Τηλέφωνο: Ένας από τους πιο συνηθισμένους και άμεσους τρόπους επικοινωνίας με ένα γραφείο τελετών είναι να καλέσετε τον τηλεφωνικό τους αριθμό. Τα γραφεία τελετών διαθέτουν συνήθως εξειδικευμένο προσωπικό για να απαντούν στις κλήσεις και να παρέχουν βοήθεια. Μπορείτε να βρείτε τον αριθμό τηλεφώνου στον ιστότοπό τους ή στον τοπικό κατάλογο.

2. Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο: Μια άλλη βολική μέθοδος είναι να στείλετε ένα μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στο γραφείο τελετών. Αυτό μπορεί να είναι χρήσιμο αν έχετε λεπτομερείς ερωτήσεις ή αν προτιμάτε τη γραπτή επικοινωνία. Αναζητήστε τη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου του γραφείου κηδειών στον ιστότοπό του ή επικοινωνήστε μαζί του μέσω μιας φόρμας επικοινωνίας, αν υπάρχει.

3. Προσωπική επίσκεψη: Εάν προτιμάτε μια προσωπική αλληλεπίδραση ή εάν θέλετε να συζητήσετε λεπτομερώς τις ρυθμίσεις της κηδείας, μπορείτε να επισκεφθείτε το γραφείο τελετών αυτοπροσώπως. Συνιστάται να τηλεφωνήσετε και να προγραμματίσετε ένα ραντεβού εκ των προτέρων για να διασφαλίσετε ότι ένα μέλος του προσωπικού είναι διαθέσιμο για να σας εξυπηρετήσει.