Γραφείο Τελετών Παλαιό Φάληρο

Το Γραφείο Τελετών Ι.Ν Ευσταθίου αναλαμβάνει Τελετές Κηδείες σε όλες τις περιοχές, πάντα με σεβασμό και συνέπεια.

Γραφείο Τελετών Παλαιό Φάληρο: Η εμπειρία που διαθέτουμε από το 1985 μας βοηθά να πραγματοποιούμε κηδείες στο Παλαιό Φάληρο με σεβασμό στον εκλιπόντα και την οικογένειά του.

Κατά τη διάρκεια αυτών των δύσκολων στιγμών, η εύρεση του σωστού γραφείου κηδειών για να βοηθήσει στη διοργάνωση της κηδείας καθίσταται υψίστης σημασίας. Αυτές τις περιόδους, η διαδικασία οργάνωσης είναι μια δύσκολη εμπειρία για την οικογένεια του εκλιπόντος εξαιτίας της βαθιάς θλίψης. Γι’ αυτό το λόγο, το Γραφείο Τελετών Ι.Ν Ευσταθίου αναλαμβάνει να διεκπεραιώσει ό,τι αφορά την οργάνωση της κηδείας, απαλλάσσοντας την οικογένεια του εκλιπόντος.

Γραφείο Τελετών Παλαιό Φάληρο

Κατανόηση των αναγκών σας: Κάθε άτομο και οικογένεια έχει μοναδικές προτιμήσεις και απαιτήσεις όταν πρόκειται να πει το τελευταίο αντίο. 

Άρτια καταρτισμένο προσωπικό και υπηρεσιών: Σε τέτοιες δύσκολες στιγμές, η ύπαρξη συμπονετικού και υποστηρικτικού προσωπικού είναι ζωτικής σημασίας. Το προσωπικό του γραφείου κηδειών διακατέχεται από ενσυναίσθηση , είναι προσεκτικό και πρόθυμο να σας καθοδηγήσει σε όλη τη διαδικασία σχεδιασμού της κηδείας. Είναι σε θέση να απαντήσει σε όλες τις ερωτήσεις , να  προσφέρει συμβουλές και να  βοηθήσει να λάβετε τεκμηριωμένες αποφάσεις σχετικά με τις διάφορες πτυχές της κηδείας.

Είμαστε στη διάθεσή σας
όλο το 24ώρο

Για να σας εξυπηρετήσουμε τις δύσκολες αυτές ώρες αλλά και να
σας κατευθύνουμε με απόλυτη οργάνωση και συνέπεια.

Οι τιμές καθορίζονται σύμφωνα με τις υπηρεσίες και τα προϊόντα.

Το τελικό κόστος επηρεάζεται από το Κοιμητήριο που θα γίνει η ταφή και αυτό γιατί οι χρεώσεις ποικίλουν ανα Κοιμητήριο και Δήμο.

Τηλέφωνο Επικοινωνίας:
2109958691

Επικοινωνήστε μαζί μας

Στοιχεία
Επικοινωνίας

Δωδεκανήσου 6, Άλιμος 174 56
2109958691
6948556166
info@teleteseustathiou.gr

Φόρμα
Επικοινωνίας

Faq Γραφείο τελετών

Για να επικοινωνήσετε με το Γραφείο Τελετών Γιάννη Ευσταθίου, υπάρχουν διάφορες διαθέσιμες μέθοδοι που μπορούν να σας εξυπηρετήσουν.

1. Τηλέφωνο: Ο πιο άμεσος και αξιόπιστος τρόπος επικοινωνίας με το γραφείο τελετών είναι το τηλέφωνο. Μπορείτε να καλέσετε τον αριθμό του κεντρικού γραφείου τους, ο οποίος συνήθως παρέχεται στον ιστότοπό τους ή στον τηλεφωνικό κατάλογο. Κατά την κλήση, μπορείτε να ενημερωθείτε για τις υπηρεσίες τους, να προβείτε σε ρυθμίσεις, να κάνετε ερωτήσεις ή να λάβετε οποιαδήποτε αναγκαία πληροφορία.

2. Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο: Εάν προτιμάτε τη γραπτή επικοινωνία ή έχετε λεπτομερείς ερωτήσεις, το ηλεκτρονικό ταχυδρομείο μπορεί να είναι μια κατάλληλη επιλογή. Τα γραφεία τελετών συχνά παρέχουν τη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου τους στον ιστότοπό τους ή στους επαγγελματικούς καταλόγους. Στέλνοντάς τους μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, μπορείτε να τους μεταφέρετε το μήνυμά σας, να ζητήσετε βοήθεια ή να ζητήσετε πληροφορίες.

3. Φόρμα επικοινωνίας στον ιστότοπο: Πολλά γραφεία κηδειών διαθέτουν μια φόρμα επικοινωνίας στον ιστότοπό τους, η οποία σας επιτρέπει να στείλετε απευθείας ένα μήνυμα χωρίς να χρειάζεται να χρησιμοποιήσετε πρόγραμμα-πελάτη ηλεκτρονικού ταχυδρομείου. Αυτή η μέθοδος είναι βολική, καθώς διασφαλίζει ότι το μήνυμά σας φτάνει στο γραφείο τελετών με ασφάλεια.

4. Μέσα κοινωνικής δικτύωσης: Τα γραφεία τελετών χρησιμοποιούν όλο και περισσότερο τις πλατφόρμες κοινωνικής δικτύωσης για να επικοινωνούν με την κοινότητά τους, να παρέχουν ενημερώσεις και να απαντούν σε ερωτήσεις. Μπορείτε να ελέγξετε αν το Γραφείο Τελετών Γιάννης Ευσταθίου έχει ενεργή παρουσία σε πλατφόρμες όπως το Facebook, το Twitter ή το Instagram και να επικοινωνήσετε μαζί τους μέσω άμεσων μηνυμάτων ή σχολίων.

Ναι, το Γραφείο Τελετών Γιάννης Ευσταθίου μπορεί να διεκπεραιώσει όλες τις απαραίτητες γραφειοκρατικές διαδικασίες για μια κηδεία. Ως γραφείο τελετών, κατανοεί τη σημασία της ανάληψης των διοικητικών εργασιών που σχετίζονται με τη διαδικασία της κηδείας, επιτρέποντας στην οικογένεια που πενθεί να επικεντρωθεί στο αγαπημένο της πρόσωπο και στη διαδικασία του πένθους.

Όταν πρόκειται για τη γραφειοκρατία, υπάρχουν διάφορες πτυχές που πρέπει να ληφθούν υπόψη. Το Γραφείο Τελετών Γιάννη Ευσταθίου διασφαλίζει ότι πληρούνται όλες οι νομικές απαιτήσεις και ότι όλα τα απαραίτητα έγγραφα συμπληρώνονται και υποβάλλονται με ακρίβεια. Αυτό περιλαμβάνει την απόκτηση του πιστοποιητικού θανάτου, το οποίο είναι ένα κρίσιμο έγγραφο που απαιτείται για διάφορους σκοπούς, όπως οι ασφαλιστικές απαιτήσεις, οι διακανονισμοί κληρονομιών και η απόκτηση άδειας ταφής ή αποτέφρωσης.

Εκτός από το πιστοποιητικό θανάτου, το γραφείο τελετών θα διεκπεραιώσει και άλλες γραφειοκρατικές εργασίες, όπως η καταχώρηση του θανάτου στις αρμόδιες αρχές, η λήψη αδειών για τη μεταφορά του θανόντος και η μέριμνα για τις άδειες ταφής ή αποτέφρωσης. Θα βοηθήσουν επίσης στην υποβολή τυχόν απαραίτητων εγγράφων για παροχές κοινωνικής ασφάλισης ή παροχές βετεράνων, εφόσον συντρέχει περίπτωση.

Επιπλέον, το Γραφείο Τελετών Γιάννη Ευσταθίου κατανοεί ότι κάθε κηδεία είναι μοναδική και μπορεί να περιλαμβάνει πρόσθετη γραφειοκρατία ανάλογα με τα συγκεκριμένα αιτήματα της οικογένειας. Αυτό μπορεί να περιλαμβάνει την οργάνωση της μεταφοράς, τη διευθέτηση των ανακοινώσεων για τη νεκρολογία ή το συντονισμό με άλλους παρόχους υπηρεσιών, όπως ανθοπωλεία ή μουσικούς. Διαθέτουν την εμπειρία και την τεχνογνωσία για να καθοδηγήσουν τις οικογένειες μέσω της απαραίτητης γραφειοκρατίας και να διασφαλίσουν ότι όλες οι λεπτομέρειες έχουν τακτοποιηθεί.