Γραφείο Τελετών Λυκόβρυση

Το Γραφείο Τελετών Ι.Ν Ευσταθίου αναλαμβάνει Τελετές Κηδείες σε όλες τις περιοχές, πάντα με σεβασμό και συνέπεια.

Γραφείο Τελετών Λυκόβρυση: Η εμπειρία που διαθέτουμε από το 1985 μας βοηθά να πραγματοποιούμε κηδείες στην Λυκόβρυση με σεβασμό στον εκλιπόντα και την οικογένειά του.

Γραφείο Τελετών Λυκόβρυση: Η απώλεια ενός αγαπημένου προσώπου είναι μια συναισθηματικά δύσκολη και συγκλονιστική εμπειρία. Σε τέτοιες δύσκολες στιγμές, τα γραφεία κηδειών διαδραματίζουν καθοριστικό ρόλο στην παροχή συμπονετικής υποστήριξης, καθοδήγησης και μιας σειράς υπηρεσιών για να τιμήσουν και να θυμηθούν μια αγαπημένη ζωή.

1. Βοήθεια στον προγραμματισμό της κηδείας: Τα γραφεία τελετών είναι εξοπλισμένα με έμπειρους επαγγελματίες που είναι ικανοί να χειρίζονται τις διάφορες πτυχές του σχεδιασμού της κηδείας. Από την επιλογή του κατάλληλου τύπου κηδείας (παραδοσιακή, επιμνημόσυνη δέηση ) έως την επιλογή φέρετρων, τεφροδόχων και ανθοστολισμού, τα γραφεία τελετών είναι εκεί για να παρέχουν καθοδήγηση και υποστήριξη. Διασφαλίζουν ότι κάθε λεπτομέρεια ευθυγραμμίζεται με τις επιθυμίες και τις αξίες του αποθανόντος και της οικογένειάς του.

2. Μεταφορά και μεταφορά των λειψάνων: Μετά τον θάνατο ενός αγαπημένου προσώπου, τα γραφεία τελετών αναλαμβάνουν τη μεταφορά και τη μεταφορά του νεκρού από τον τόπο του θανάτου στο γραφείο τελετών. Χειρίζονται όλη την απαραίτητη γραφειοκρατία και τις σχετικές άδειες, εξασφαλίζοντας μια ομαλή και αποτελεσματική διαδικασία. Οι επαγγελματίες κηδειών κατανοούν την ευαισθησία αυτού του έργου και το χειρίζονται με απόλυτο σεβασμό και αξιοπρέπεια.

Γραφείο Τελετών Λυκόβρυση

3. Ταρίχευση και προετοιμασία: Για όσους επιλέγουν την προβολή ή την επίσκεψη, τα γραφεία τελετών προσφέρουν υπηρεσίες ταρίχευσης και προετοιμασίας. Αυτοί οι εξειδικευμένοι επαγγελματίες χρησιμοποιούν την εμπειρία τους για να προετοιμάσουν απαλά το σώμα του νεκρού, εξασφαλίζοντας μια ειρηνική και με σεβασμό παρουσίαση. Τα γραφεία τελετών προσπαθούν να δημιουργήσουν ένα περιβάλλον όπου η οικογένεια και οι φίλοι μπορούν να συγκεντρωθούν για να αποδώσουν τον τελευταίο φόρο τιμής.

4. Τελετές κηδείας και μνημόσυνα: Μία από τις πρωταρχικές λειτουργίες των γραφείων τελετών είναι η οργάνωση και η διεξαγωγή τελετών κηδείας και μνημοσύνων. Είτε πραγματοποιούνται στο γραφείο τελετών, είτε σε τόπο λατρείας, είτε σε άλλο επιλεγμένο χώρο, οι υπεύθυνοι κηδειών συνεργάζονται στενά με τις οικογένειες για να δημιουργήσουν μια ουσιαστική και εξατομικευμένη τελετή που τιμά τη ζωή του εκλιπόντος. 

5. Υπηρεσίες αποτέφρωσης και ταφής: Τα γραφεία τελετών προσφέρουν μια σειρά επιλογών για τη διάθεση, συμπεριλαμβανομένων των υπηρεσιών αποτέφρωσης και ταφής. Χειρίζονται όλες τις απαραίτητες ρυθμίσεις, τις άδειες και τη γραφειοκρατία που σχετίζονται με αυτές τις διαδικασίες. Οι επαγγελματίες της κηδείας μπορούν να βοηθήσουν τις οικογένειες να επιλέξουν μεταξύ οικοπέδων ταφής, μαυσωλείων ή κήπων διασποράς, ανάλογα με τις προτιμήσεις τους. Για όσους επιλέγουν την αποτέφρωση, τα γραφεία τελετών μπορούν να βοηθήσουν με την επιλογή τεφροδόχων, την αποτέφρωση και τις επιλογές τόπου τελικής ανάπαυσης.

 

Είμαστε στη διάθεσή σας
όλο το 24ώρο

Για να σας εξυπηρετήσουμε τις δύσκολες αυτές ώρες αλλά και να
σας κατευθύνουμε με απόλυτη οργάνωση και συνέπεια.

Οι τιμές καθορίζονται σύμφωνα με τις υπηρεσίες και τα προϊόντα.

Το τελικό κόστος επηρεάζεται από το Κοιμητήριο που θα γίνει η ταφή και αυτό γιατί οι χρεώσεις ποικίλουν ανα Κοιμητήριο και Δήμο.

Τηλέφωνο Επικοινωνίας:
2109958691

Επικοινωνήστε μαζί μας

Στοιχεία
Επικοινωνίας

Δωδεκανήσου 6, Άλιμος 174 56
2109958691
6948556166
info@teleteseustathiou.gr

Φόρμα
Επικοινωνίας

Faq γραφείο τελετών

Ναι, το Γραφείο Τελετών Γιάννη Ευσταθίου προσφέρει υπηρεσίες σχεδιασμού κηδειών. Οι υπηρεσίες σχεδιασμού κηδειών αποτελούν ουσιαστικό μέρος της προσφοράς του γραφείου τελετών, καθώς παρέχουν βοήθεια και υποστήριξη στις οικογένειες κατά τη διάρκεια της δύσκολης περιόδου της οργάνωσης της κηδείας ενός αγαπημένου προσώπου.

Οι υπηρεσίες σχεδιασμού κηδειών που παρέχει το Γραφείο Τελετών Γιάννη Ευσταθίου έχουν σχεδιαστεί για να βοηθήσουν τις οικογένειες να περιηγηθούν στην πολύπλοκη διαδικασία της οργάνωσης μιας κηδείας. Αυτό περιλαμβάνει την καθοδήγηση των οικογενειών κατά την επιλογή των επιλογών ταφής ή αποτέφρωσης, τη βοήθειά τους στην επιλογή κατάλληλου φέρετρου ή τεφροδόχου, τη διευθέτηση της μεταφοράς του νεκρού και το συντονισμό με τις υπηρεσίες του νεκροταφείου ή του αποτεφρωτηρίου.

Επιπλέον, το Γραφείο Τελετών Γιάννης Ευσταθίου προσφέρει βοήθεια στον προγραμματισμό της ίδιας της κηδείας. Μπορούν να βοηθήσουν στην οργάνωση της σειράς της τελετής, στην επιλογή μουσικής ή αναγνώσεων και στην οργάνωση τυχόν θρησκευτικών ή πολιτιστικών εθίμων που πρέπει να τηρηθούν.

Για την περαιτέρω υποστήριξη των οικογενειών κατά τη διάρκεια της διαδικασίας σχεδιασμού της κηδείας, το Γραφείο Τελετών Γιάννης Ευσταθίου μπορεί επίσης να παρέχει υπηρεσίες συμβουλευτικής για το πένθος. Αυτό μπορεί να είναι ανεκτίμητο για όσους βιώνουν πένθος και χρειάζονται επαγγελματική υποστήριξη για να διαχειριστούν τα συναισθήματά τους κατά τη διάρκεια αυτής της δύσκολης περιόδου.

Προσφέροντας υπηρεσίες σχεδιασμού κηδειών, το Γραφείο Τελετών Γιάννη Ευσταθίου έχει ως στόχο να ελαφρύνει το βάρος των οικογενειών και να διασφαλίσει ότι οι ρυθμίσεις της κηδείας των αγαπημένων τους προσώπων γίνονται με φροντίδα, ευαισθησία και προσοχή στη λεπτομέρεια.

 

Ναι, το Γραφείο Τελετών Γιάννης Ευσταθίου μπορεί να σας καθοδηγήσει σχετικά με την επιλογή χώρων για κηδεία. Ως γραφείο τελετών, διαθέτουν εκτεταμένη εμπειρία και γνώσεις στον σχεδιασμό και την οργάνωση τελετών κηδείας, συμπεριλαμβανομένης της επιλογής των κατάλληλων χώρων. Κατανοούν τη σημασία της εύρεσης ενός χώρου που να αντικατοπτρίζει τις επιθυμίες και τις προτιμήσεις του αποθανόντος και της οικογένειάς του, καθώς και τη δημιουργία μιας κατάλληλης ατμόσφαιρας για το πένθος και την απόδοση τιμής στη ζωή του ατόμου που απεβίωσε.

Όταν πρόκειται για την επιλογή ενός χώρου για μια τελετή κηδείας, υπάρχουν διάφοροι παράγοντες που πρέπει να ληφθούν υπόψη. Το γραφείο τελετών μπορεί να παράσχει καθοδήγηση σχετικά με αυτούς τους παράγοντες και να βοηθήσει την οικογένεια να λάβει μια τεκμηριωμένη απόφαση. Ορισμένοι από τους παράγοντες που πρέπει να ληφθούν υπόψη περιλαμβάνουν: - την επιλογή του χώρου τελετής τελετής τελετής τελετής τελετής:

1. Μέγεθος και χωρητικότητα: Το γραφείο τελετών μπορεί να βοηθήσει στον καθορισμό του κατάλληλου μεγέθους του χώρου με βάση τον αναμενόμενο αριθμό των παρευρισκομένων. Μπορούν να παρέχουν καθοδήγηση για την επιλογή ενός χώρου που μπορεί να φιλοξενήσει άνετα όλα τα μέλη της οικογένειας, τους φίλους και τους άλλους πενθούντες.

2. Τοποθεσία: Το γραφείο τελετών μπορεί να προτείνει χώρους που βρίσκονται σε βολική τοποθεσία για την οικογένεια και τους φίλους που μπορούν να παρευρεθούν. Μπορούν να λάβουν υπόψη παράγοντες όπως η εγγύτητα στην κατοικία του θανόντος, σε θρησκευτικά ιδρύματα ή σε άλλες σημαντικές τοποθεσίες.

3. Προσβασιμότητα: Το γραφείο τελετών μπορεί να παράσχει καθοδήγηση για την επιλογή ενός χώρου που είναι εύκολα προσβάσιμος σε όλους τους καλεσμένους, συμπεριλαμβανομένων των ατόμων με κινητικά προβλήματα. Μπορούν να εξετάσουν παράγοντες όπως η διαθεσιμότητα χώρων στάθμευσης, η προσβασιμότητα σε αναπηρικό αμαξίδιο και οι κοντινές επιλογές μεταφοράς.

4. Ατμόσφαιρα: Το γραφείο τελετών μπορεί να βοηθήσει στον εντοπισμό χώρων που παρέχουν την επιθυμητή ατμόσφαιρα για την τελετή κηδείας. Μπορούν να λάβουν υπόψη παράγοντες όπως η διακόσμηση, ο φωτισμός και η συνολική αίσθηση του χώρου, ώστε να διασφαλίσουν ότι ευθυγραμμίζεται με τις επιθυμίες της οικογένειας.

5. Θρησκευτικές ή πολιτιστικές εκτιμήσεις: Εάν υπάρχουν συγκεκριμένα θρησκευτικά ή πολιτιστικά έθιμα που πρέπει να τηρηθούν κατά τη διάρκεια της τελετής κηδείας, το γραφείο τελετών μπορεί να παρέχει καθοδήγηση για την επιλογή ενός χώρου που να ανταποκρίνεται σε αυτές τις απαιτήσεις. Μπορούν να προτείνουν χώρους που είναι εξοικειωμένοι και σέβονται τις διαφορετικές θρησκευτικές ή πολιτιστικές πρακτικές.