Γραφείο Τελετών Μοσχάτο

Το Γραφείο Τελετών Ι.Ν Ευσταθίου αναλαμβάνει Τελετές Κηδείες σε όλες τις περιοχές, πάντα με σεβασμό και συνέπεια.

Γραφείο Τελετών Μοσχάτο: Η εμπειρία που διαθέτουμε από το 1985 μας βοηθά να πραγματοποιούμε κηδείες στο Μοσχάτο  με σεβασμό στον εκλιπόντα και την οικογένειά του.

Γραφείο Τελετών Μοσχάτο

Γραφείο Τελετών Μοσχάτο: Σε περιόδους πένθους και απώλειας, τα γραφεία κηδειών παίζουν καθοριστικό ρόλο στην παροχή υποστήριξης, καθοδήγησης και παρηγοριάς σε όσους το έχουν ανάγκη. Αυτοί οι επαγγελματίες αφιερώνουν τον εαυτό τους στο να τιμούν τους εκλιπόντες και να εξασφαλίζουν ένα σεβαστό αποχαιρετισμό για τον αποθανόντα.

1. Σχεδιασμός και διευθέτηση της κηδείας: Μία από τις πρωταρχικές αρμοδιότητες των γραφείων τελετών είναι να βοηθούν τις οικογένειες που πενθούν στο σχεδιασμό και την οργάνωση των κηδειών. Από την επιλογή του κατάλληλου φέρετρου ή της κατάλληλης τεφροδόχου έως τη διευθέτηση της σειράς της τελετής, οι επαγγελματίες αυτοί καθοδηγούν τις οικογένειες σε κάθε βήμα της διαδικασίας σχεδιασμού της κηδείας. Φροντίζουν για όλη την απαραίτητη υλικοτεχνική υποδομή, συμπεριλαμβανομένης της απόκτησης των απαιτούμενων αδειών και του συντονισμού με άλλους παρόχους υπηρεσιών.

2. Ταρίχευση και προετοιμασία: Τα γραφεία τελετών είναι εξειδικευμένα στην τέχνη της ταρίχευσης και της προετοιμασίας του νεκρού για προβολή ή ταφή. Η ταρίχευση είναι η διαδικασία συντήρησης του σώματος, εξασφαλίζοντας ότι αυτό θα φαίνεται ευπαρουσίαστο για το τελικό αντίο. Οι νεκροθάφτες χειρίζονται αυτό το λεπτό έργο με απόλυτη προσοχή και επαγγελματισμό, διασφαλίζοντας ότι η εμφάνιση του νεκρού είναι αξιοπρεπής και με σεβασμό.

3. Μεταφορά : Όταν ένα αγαπημένο πρόσωπο φεύγει από τη ζωή, τα γραφεία τελετών  αναλαμβάνουν τη μεταφορά του νεκρού. Μεριμνούν για την ασφαλή και με σεβασμό μεταφορά της σορού από τον τόπο του θανάτου στο γραφείο τελετών ή στην επιθυμητή τοποθεσία. Είτε πρόκειται για την ίδια πόλη είτε για την άλλη άκρη της χώρας, οι εν λόγω επαγγελματίες χειρίζονται την υλικοτεχνική υποδομή για να εξασφαλίσουν μια ομαλή μετάβαση.

Γραφείο Τελετών Μοσχάτο

4. Τελετές και υπηρεσίες κηδείας: Τα γραφεία τελετών είναι υπεύθυνα για τον συντονισμό και τη διεξαγωγή τελετών και υπηρεσιών κηδείας. Συνεργάζονται στενά με τις οικογένειες για να κατανοήσουν τις επιθυμίες και τις προτιμήσεις τους, διασφαλίζοντας ότι η κηδεία αντικατοπτρίζει τις αξίες και τις πεποιθήσεις του αποθανόντος και των αγαπημένων του προσώπων. Από θρησκευτικά ή πολιτιστικά τελετουργικά μέχρι εξατομικευμένα αφιερώματα, οι επαγγελματίες αυτοί βοηθούν στη δημιουργία ενός ουσιαστικού και ειλικρινούς αποχαιρετισμού.

5. Υπηρεσίες μετά την κηδεία: Μετά την κηδεία, τα γραφεία τελετών  συνεχίζουν να βοηθούν τις οικογένειες με διάφορες μεταθανάτιες εργασίες. Αυτό μπορεί να περιλαμβάνει τη διεκπεραίωση γραφειοκρατικών διαδικασιών, όπως πιστοποιητικά θανάτου και αιτήσεις ασφάλισης, ή την οργάνωση εκδηλώσεων μνήμης για να τιμηθεί η μνήμη του αποθανόντος. Η υποστήριξή τους επεκτείνεται και πέραν της ημέρας της κηδείας, διασφαλίζοντας ότι οι οικογένειες έχουν τη βοήθεια που χρειάζονται κατά τη διάρκεια αυτής της δύσκολης περιόδου.

 

Είμαστε στη διάθεσή σας
όλο το 24ώρο

Για να σας εξυπηρετήσουμε τις δύσκολες αυτές ώρες αλλά και να
σας κατευθύνουμε με απόλυτη οργάνωση και συνέπεια.

Οι τιμές καθορίζονται σύμφωνα με τις υπηρεσίες και τα προϊόντα.

Το τελικό κόστος επηρεάζεται από το Κοιμητήριο που θα γίνει η ταφή και αυτό γιατί οι χρεώσεις ποικίλουν ανα Κοιμητήριο και Δήμο.

Τηλέφωνο Επικοινωνίας:
2109958691

Επικοινωνήστε μαζί μας

Στοιχεία
Επικοινωνίας

Δωδεκανήσου 6, Άλιμος 174 56
2109958691
6948556166
info@teleteseustathiou.gr

Φόρμα
Επικοινωνίας

Faq γραφείο τελετών

Το Γραφείο Τελετών Γιάννης Ευσταθίου προσφέρει ένα ευρύ φάσμα υπηρεσιών για να βοηθήσει τις οικογένειες να τιμήσουν τον αποθανόντα. Οι υπηρεσίες αυτές έχουν σχεδιαστεί για να παρέχουν άνεση και υποστήριξη κατά τη διάρκεια μιας δύσκολης περιόδου.

Μία από τις κύριες υπηρεσίες που προσφέρει το Γραφείο Τελετών είναι η οργάνωση και ο συντονισμός της κηδείας ή της επιμνημόσυνης δέησης. Αυτό περιλαμβάνει τη στενή συνεργασία με την οικογένεια για τον προγραμματισμό των λεπτομερειών της τελετής, όπως η επιλογή της τοποθεσίας, η επιλογή φέρετρου ή τεφροδόχου και η διευθέτηση τυχόν θρησκευτικών ή πολιτιστικών εθίμων που πρέπει να ακολουθηθούν.

Το Γραφείο Τελετών φροντίζει επίσης για όλες τις απαραίτητες γραφειοκρατικές διαδικασίες και άδειες, διασφαλίζοντας ότι πληρούνται οι νομικές απαιτήσεις. Αυτό περιλαμβάνει τη λήψη του πιστοποιητικού θανάτου και άλλων απαραίτητων εγγράφων, καθώς και τη συνεργασία με το νεκροταφείο ή το αποτεφρωτήριο για τις ρυθμίσεις ταφής ή αποτέφρωσης.

Εκτός από την κηδεία ή την επιμνημόσυνη δέηση, το Γραφείο Τελετών μπορεί να προσφέρει υπηρεσίες επίσκεψης ή προβολής. Αυτό παρέχει την ευκαιρία στην οικογένεια και τους φίλους να υποβάλουν τα σέβη τους και να αποχαιρετήσουν τον αποθανόντα. Το Γραφείο Τελετών θα συμβάλει στη δημιουργία ενός άνετου και σεβαστού περιβάλλοντος για αυτές τις συγκεντρώσεις.

Πολλά Γραφεία Τελετών προσφέρουν επίσης υπηρεσίες προσχεδιασμού, οι οποίες επιτρέπουν στα άτομα να λάβουν εκ των προτέρων αποφάσεις σχετικά με τις ρυθμίσεις της κηδείας τους. Αυτό μπορεί να ανακουφίσει τα μέλη της οικογένειας από το βάρος μιας ήδη δύσκολης περιόδου και να διασφαλίσει ότι οι επιθυμίες του θανόντος θα τηρηθούν.

 

Ναι, το γραφείο τελετών παρέχει υπηρεσίες αποτέφρωσης. Η αποτέφρωση γίνεται ολοένα και πιο δημοφιλής επιλογή για πολλές οικογένειες, καθώς παρέχει μια πιο ευέλικτη και εξατομικευμένη επιλογή για το μνημόσυνο των αγαπημένων τους προσώπων.

Όταν ένα γραφείο τελετών προσφέρει υπηρεσίες αποτέφρωσης, αυτό σημαίνει ότι διαθέτει τις απαραίτητες εγκαταστάσεις και τον εξοπλισμό για την εκτέλεση της διαδικασίας αποτέφρωσης. Αυτό περιλαμβάνει έναν θάλαμο αποτέφρωσης, γνωστό και ως κρεματόριο ή κρεματόριο, όπου το σώμα τοποθετείται προσεκτικά και υποβάλλεται σε έντονη θερμότητα για να μειωθεί στα βασικά του στοιχεία, κυρίως σε θραύσματα οστών.

Αφού ολοκληρωθεί η διαδικασία αποτέφρωσης, το γραφείο τελετών παρέχει συνήθως διάφορες επιλογές για την τελική διάθεση των λειψάνων. Αυτό μπορεί να περιλαμβάνει την τοποθέτηση της τέφρας σε τεφροδόχο για να την κρατήσουν τα μέλη της οικογένειας, τη διασπορά της τέφρας σε μια σημαντική τοποθεσία ή ακόμη και την ενσωμάτωση της τέφρας σε κοσμήματα ή άλλα αναμνηστικά.

Για παράδειγμα, ας πούμε ότι μια οικογένεια εξετάζει το ενδεχόμενο αποτέφρωσης του αγαπημένου της προσώπου. Μπορούν να προσεγγίσουν το γραφείο τελετών και να συζητήσουν τις επιθυμίες τους. Το γραφείο τελετών θα τους καθοδηγήσει στη συνέχεια σε όλη τη διαδικασία, εξηγώντας τους τις διάφορες διαθέσιμες επιλογές και διασφαλίζοντας ότι θα ληφθούν όλες οι νομικές απαιτήσεις και άδειες.

 

Για να επικοινωνήσετε με ένα Γραφείο τελετών για βοήθεια, υπάρχουν διάφορες μέθοδοι που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε. Ακολουθούν μερικές επιλογές:

1. Τηλέφωνο: Ένας από τους πιο συνηθισμένους και άμεσους τρόπους επικοινωνίας με ένα γραφείο τελετών είναι να καλέσετε τον τηλεφωνικό τους αριθμό. Τα γραφεία τελετών διαθέτουν συνήθως εξειδικευμένο προσωπικό για να απαντούν στις κλήσεις και να παρέχουν βοήθεια. Μπορείτε να βρείτε τον αριθμό τηλεφώνου στον ιστότοπό τους ή στον τοπικό κατάλογο.

2. Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο: Μια άλλη βολική μέθοδος είναι να στείλετε ένα μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στο γραφείο τελετών. Αυτό μπορεί να είναι χρήσιμο αν έχετε λεπτομερείς ερωτήσεις ή αν προτιμάτε τη γραπτή επικοινωνία. Αναζητήστε τη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου του γραφείου κηδειών στον ιστότοπό του ή επικοινωνήστε μαζί του μέσω μιας φόρμας επικοινωνίας, αν υπάρχει.

3. Προσωπική επίσκεψη: Εάν προτιμάτε μια προσωπική αλληλεπίδραση ή εάν θέλετε να συζητήσετε λεπτομερώς τις ρυθμίσεις της κηδείας, μπορείτε να επισκεφθείτε το γραφείο τελετών αυτοπροσώπως. Συνιστάται να τηλεφωνήσετε και να προγραμματίσετε ένα ραντεβού εκ των προτέρων για να διασφαλίσετε ότι ένα μέλος του προσωπικού είναι διαθέσιμο για να σας εξυπηρετήσει.