Γραφείο Τελετών Νέο Ηράκλειο

Το Γραφείο Τελετών Ι.Ν Ευσταθίου αναλαμβάνει Τελετές Κηδείες σε όλες τις περιοχές, πάντα με σεβασμό και συνέπεια.

Γραφείο Τελετών Νέο Ηράκλειο: Η εμπειρία που διαθέτουμε από το 1985 μας βοηθά να πραγματοποιούμε κηδείες στο Νέο Ηράκλειο με σεβασμό στον εκλιπόντα και την οικογένειά του.

Γραφείο Τελετών Νέο Ηράκλειο

Γραφείο Τελετών Νέο Ηράκλειο:  Στο γραφείο τελετών Ι.Ν. Ευσταθίου προσφέρουμε ένα ευρύ φάσμα εξατομικευμένων υπηρεσιών κηδείας για να ικανοποιήσουμε τις μοναδικές επιθυμίες τόσο του αποθανόντος όσο και των αγαπημένων του προσώπων. Είτε προτιμάτε μια παραδοσιακή νεκρώσιμη ακολουθία είτε μια αποτέφρωση, συνεργαζόμαστε στενά μαζί σας για να διασφαλίσουμε ότι κάθε λεπτομέρεια είναι σχολαστικά διευθετημένη.

Οι ολοκληρωμένες υπηρεσίες κηδείας μας περιλαμβάνουν:

1. Σχεδιασμό κηδείας: Η έμπειρη ομάδα μας θα σας βοηθήσει στο σχεδιασμό και την οργάνωση όλων των πτυχών της κηδείας, συμπεριλαμβανομένης της επιλογής των φέρετρων, των τεφροδόχων, των λουλουδιών, της μουσικής και οποιωνδήποτε άλλων ειδικών αιτημάτων.

2. Ταρίχευση και προετοιμασία: Παρέχουμε επαγγελματικές υπηρεσίες ταρίχευσης και προετοιμασίας, διασφαλίζοντας ότι το αγαπημένο σας πρόσωπο θα αντιμετωπιστεί με τη μέγιστη δυνατή φροντίδα και σεβασμό.

3. Υπηρεσίες μνήμης: Εάν προτιμάτε μια επιμνημόσυνη δέηση χωρίς την παρουσία του σώματος, μπορούμε να σας βοηθήσουμε να οργανώσετε ένα ουσιαστικό αφιέρωμα που θα γιορτάζει τη ζωή του αγαπημένου σας προσώπου.

Γραφείο Τελετών Νέο Ηράκλειο

4. Υπηρεσίες αποτέφρωσης: Για όσους επιλέγουν την αποτέφρωση, προσφέρουμε μια επιλογή αξιοπρεπών επιλογών, όπως τεφροδόχους, αναμνηστικά κοσμήματα και βοήθεια με τη διασπορά ή τον ενταφιασμό της τέφρας.

5. Υπηρεσίες μεταφοράς: Παρέχουμε αξιόπιστες και συμπονετικές υπηρεσίες μεταφοράς, διασφαλίζοντας ότι το ταξίδι του αγαπημένου σας προσώπου από το γραφείο τελετών στον τόπο της τελευταίας του ανάπαυσης θα γίνει με φροντίδα και σεβασμό.

 

Είμαστε στη διάθεσή σας
όλο το 24ώρο

Για να σας εξυπηρετήσουμε τις δύσκολες αυτές ώρες αλλά και να
σας κατευθύνουμε με απόλυτη οργάνωση και συνέπεια.

Οι τιμές καθορίζονται σύμφωνα με τις υπηρεσίες και τα προϊόντα.

Το τελικό κόστος επηρεάζεται από το Κοιμητήριο που θα γίνει η ταφή και αυτό γιατί οι χρεώσεις ποικίλουν ανα Κοιμητήριο και Δήμο.

Τηλέφωνο Επικοινωνίας:
2109958691

Επικοινωνήστε μαζί μας

Στοιχεία
Επικοινωνίας

Δωδεκανήσου 6, Άλιμος 174 56
2109958691
6948556166
info@teleteseustathiou.gr

Φόρμα
Επικοινωνίας

Faq γραφείο τελετών

Ναι, το Γραφείο Τελετών Γιάννης Ευσταθίου μπορεί να παρέχει ολοκληρωμένη βοήθεια για τον προγραμματισμό της κηδείας. Το Γραφείο Τελετών Γιάννης Ευσταθίου έχει εμπειρία στο χειρισμό όλων των απαραίτητων ρυθμίσεων και λεπτομερειών που σχετίζονται με τον προγραμματισμό μιας κηδείας, καθιστώντας τη διαδικασία ευκολότερη και λιγότερο συντριπτική για τις οικογένειες σε μια δύσκολη στιγμή.

Το Γραφείο Τελετών Γιάννης Ευσταθίου μπορεί να βοηθήσει σε διάφορες πτυχές του σχεδιασμού της κηδείας, όπως:

1. Διαβούλευση και καθοδήγηση: Τα γραφεία κηδειών είναι εκπαιδευμένοι επαγγελματίες που μπορούν να παρέχουν εξειδικευμένη καθοδήγηση σχετικά με τις διάφορες επιλογές κηδείας και να βοηθήσουν τις οικογένειες να λάβουν τεκμηριωμένες αποφάσεις. Μπορούν να συζητήσουν διάφορους τύπους υπηρεσιών, επιλογές ταφής ή αποτέφρωσης και να βοηθήσουν στην κατανόηση των νομικών απαιτήσεων και των απαραίτητων αδειών.

2. Γραφειοκρατία και τεκμηρίωση: Τα γραφεία τελετών μπορούν να διεκπεραιώσουν όλη την απαραίτητη γραφειοκρατία και τεκμηρίωση, όπως η απόκτηση πιστοποιητικών θανάτου, αδειών και η διευθέτηση της μεταφοράς του νεκρού. Είναι εξοικειωμένα με τις νομικές απαιτήσεις και μπορούν να διασφαλίσουν ότι όλα έχουν τακτοποιηθεί σωστά.

3. Φέρετρο και προϊόντα κηδείας: Τα γραφεία τελετών προσφέρουν μια σειρά από επιλογές φέρετρων και κηδειών για να ταιριάζουν σε διαφορετικές προτιμήσεις και προϋπολογισμούς. Μπορούν να παρέχουν καθοδήγηση για την επιλογή των καταλληλότερων επιλογών με βάση τις προσωπικές προτιμήσεις και τις θρησκευτικές ή πολιτιστικές παραδόσεις.

4. Προ-σχεδιασμός και προ-διακανονισμός: Τα γραφεία τελετών προσφέρουν επίσης υπηρεσίες για τον προσχεδιασμό και την προσυνεννόηση των κηδειών. Αυτό επιτρέπει στα άτομα να λαμβάνουν αποφάσεις εκ των προτέρων, διευκολύνοντας τα αγαπημένα τους πρόσωπα και εξασφαλίζοντας την εκπλήρωση των επιθυμιών τους.

Ναι, το Γραφείο Τελετών Γιάννης Ευσταθίου προσφέρει εξατομικευμένες και προσαρμοσμένες επιλογές κηδείας που ανταποκρίνονται στις μοναδικές ανάγκες και προτιμήσεις κάθε οικογένειας. Κατανοούν ότι κάθε άτομο είναι διαφορετικό και ότι μια προσέγγιση που ταιριάζει σε όλους μπορεί να μην είναι κατάλληλη για όλους κατά τη διάρκεια μιας τόσο δύσκολης περιόδου.

Το Γραφείο Τελετών Γιάννης Ευσταθίου παρέχει διάφορους τρόπους εξατομίκευσης και προσαρμογής των υπηρεσιών κηδείας. Για παράδειγμα, οι οικογένειες μπορούν να επιλέξουν ένα προσαρμοσμένο φέρετρο ή μια τεφροδόχο που να αντικατοπτρίζει την προσωπικότητα και τα ενδιαφέροντα του αγαπημένου τους προσώπου. Αυτό θα μπορούσε να περιλαμβάνει την επιλογή ενός συγκεκριμένου χρώματος, σχεδίου ή υλικού που έχει ιδιαίτερη σημασία. Επιπλέον, οι οικογένειες μπορούν να επιλέξουν εξατομικευμένες χαράξεις ή διακοσμήσεις για την περαιτέρω εξατομίκευση του φέρετρου ή της λάρνακας.

Εκτός από τις φυσικές πτυχές, το Γραφείο Τελετών Γιάννης Ευσταθίου προσφέρει επίσης εξατομικευμένες υπηρεσίες κηδείας. Οι οικογένειες έχουν τη δυνατότητα να δημιουργήσουν μια εξατομικευμένη σειρά υπηρεσιών που περιλαμβάνει ειδικά αναγνώσματα, ποιήματα ή τραγούδια που ήταν σημαντικά για τον αποθανόντα. Αυτό επιτρέπει στις οικογένειες να προσαρμόσουν την υπηρεσία ώστε να γιορτάσουν τη ζωή του αγαπημένου τους προσώπου με ουσιαστικό τρόπο.

Επιπλέον, το Γραφείο Τελετών Γιάννης Ευσταθίου κατανοεί τη σημασία της εξατομίκευσης της συγκέντρωσης και της δεξίωσης μετά την κηδεία. Προσφέρει διάφορες επιλογές για catering, επιτρέποντας στις οικογένειες να επιλέξουν το μενού της προτίμησής τους και να δημιουργήσουν μια εξατομικευμένη γευστική εμπειρία για τους καλεσμένους. Αυτό μπορεί να περιλαμβάνει αγαπημένα πιάτα, οικογενειακές συνταγές ή θεματικά μενού που αντικατοπτρίζουν τα ενδιαφέροντα ή το πολιτιστικό υπόβαθρο του αποθανόντος.

Ναι, το Γραφείο Τελετών Γιάννης Ευσταθίου παρέχει μεταφορά για τα μέλη της οικογένειας κατά τη διάρκεια της κηδείας. Η υπηρεσία αυτή συχνά περιλαμβάνεται στο πακέτο κηδείας ή μπορεί να κανονιστεί ξεχωριστά κατόπιν αιτήματος.

Η μεταφορά για τα μέλη της οικογένειας περιλαμβάνει συνήθως μια νεκροφόρα ή ένα αυτοκίνητο κηδείας που μεταφέρει το φέρετρο και τα άμεσα μέλη της οικογένειας, όπως η σύζυγος, τα παιδιά, οι γονείς και τα αδέλφια του θανόντος. Η νεκροφόρα είναι ένα παραδοσιακό όχημα που χρησιμοποιείται για τη μεταφορά του φέρετρου από το γραφείο τελετών στον τόπο της νεκρώσιμης ακολουθίας και στη συνέχεια στο νεκροταφείο ή το κρεματόριο για την τελική διάθεση.

Εκτός από τη νεκροφόρα, μπορεί επίσης να προσφέρει λιμουζίνες ή άλλα οχήματα για τη μεταφορά των μελών της οικογένειας που δεν είναι άμεσοι συγγενείς αλλά επιθυμούν να συμμετάσχουν στην κηδεία. Αυτά τα οχήματα παρέχουν έναν βολικό και σεβαστό τρόπο για την οικογένεια και τους στενούς φίλους να ταξιδέψουν μαζί και να αποτίσουν τα σέβη τους στον αποθανόντα.

Για παράδειγμα, ας πούμε ότι μια οικογένεια διοργανώνει κηδεία σε μια εκκλησία που βρίσκεται 30 λεπτά μακριά από το γραφείο τελετών. Σε αυτή την περίπτωση, το γραφείο τελετών θα παρέχει μια νεκροφόρα για τη μεταφορά του φέρετρου και των άμεσων μελών της οικογένειας από το γραφείο τελετών στην εκκλησία. Μπορεί επίσης να παρέχει μια λιμουζίνα ή ένα οικογενειακό αυτοκίνητο για τη μεταφορά άλλων μελών της οικογένειας που επιθυμούν να συμμετάσχουν στην κηδεία.