Γραφείο Τελετών Αργυρούπολη

Το Γραφείο Τελετών Ι.Ν Ευσταθίου αναλαμβάνει Τελετές Κηδείες σε όλες τις περιοχές, πάντα με σεβασμό και συνέπεια.

Γραφείο Τελετών Αργυρούπολη: Η εμπειρία που διαθέτουμε από το 1985 μας βοηθά να πραγματοποιούμε κηδείες στην Αργυρούπολη με σεβασμό στον εκλιπόντα και την οικογένειά του.

Η απώλεια ενός αγαπημένου προσώπου είναι μια συναισθηματικά δύσκολη εμπειρία και κατά τη διάρκεια αυτών των δύσκολων στιγμών, το να έχετε κάποιον να στηριχτείτε είναι ανεκτίμητο. Στο Γραφείο Τελετών Ι.Ν. Ευσταθίου, προσφέρουμε την αμέριστη υποστήριξη και κατανόησή μας καθ’ όλη τη διάρκεια της διαδικασίας κηδείας. Η συμπονετική μας ομάδα θα σας καθοδηγήσει με ενσυναίσθηση, βοηθώντας σας να λάβετε τεκμηριωμένες αποφάσεις με σεβασμό στις επιθυμίες και τις πολιτιστικές σας παραδόσεις.

Εξατομικευμένες υπηρεσίες κηδείας για έναν εξατομικευμένο φόρο τιμής

Στο Γραφείο Τελετών, προσφέρουμε μια σειρά από υπηρεσίες κηδείας που μπορούν να προσαρμοστούν στις συγκεκριμένες ανάγκες και προτιμήσεις σας.

Επαγγελματισμός και προσοχή στη λεπτομέρεια

Με πολυετή εμπειρία στον κλάδο της κηδείας, το Γραφείο Τελετών υπερηφανεύεται για τον επαγγελματισμό και την προσοχή στη λεπτομέρεια. Καταλαβαίνουμε τη σημασία ακόμη και των πιο μικρών στοιχείων όταν πρόκειται για τη δημιουργία μιας αξέχαστης και σεβαστής υπηρεσίας. Από τη διευθέτηση της μεταφοράς και τον συντονισμό με τα νεκροταφεία μέχρι τη βοήθεια με τις ανακοινώσεις των νεκρολογιών και τις ανθοσυνθέσεις, η ομάδα μας θα χειριστεί κάθε πτυχή με απόλυτη φροντίδα και ακρίβεια.

Γραφείο Τελετών Αργυρούπολη

Υπηρεσίες προ-σχεδιασμού για ηρεμία

Ο προγραμματισμός εκ των προτέρων για το αναπόφευκτο μπορεί να φέρει ηρεμία τόσο σε εσάς όσο και στην οικογένειά σας. Το Γραφείο Τελετών προσφέρει υπηρεσίες προσχεδιασμού, επιτρέποντάς σας να πάρετε σημαντικές αποφάσεις εκ των προτέρων. Προετοιμάζοντας την κηδεία σας, μπορείτε να ελαφρύνετε την επιβάρυνση των αγαπημένων σας προσώπων σε μια ήδη δύσκολη περίοδο, διασφαλίζοντας ότι οι επιθυμίες σας θα τηρηθούν και ότι η κληρονομιά σας θα εορταστεί με τον τρόπο που εσείς οραματίζεστε.

Κοινοτική συμμετοχή και υποστήριξη

Στο Γραφείο Τελετών Ι.Ν. Ευσταθίου, πιστεύουμε στην προσφορά στις κοινότητες που υπηρετούμε. Συμμετέχουμε ενεργά σε διάφορες κοινοτικές πρωτοβουλίες και υποστηρίζουμε τοπικούς οργανισμούς, αναγνωρίζοντας τη σημασία της συσπείρωσης σε περιόδους ανάγκης. Με τη δέσμευσή μας να καλλιεργούμε την αίσθηση της ενότητας και της υποστήριξης, προσπαθούμε να έχουμε θετικό αντίκτυπο πέρα από τις υπηρεσίες που παρέχουμε.

Είμαστε στη διάθεσή σας
όλο το 24ώρο

Για να σας εξυπηρετήσουμε τις δύσκολες αυτές ώρες αλλά και να
σας κατευθύνουμε με απόλυτη οργάνωση και συνέπεια.

Οι τιμές καθορίζονται σύμφωνα με τις υπηρεσίες και τα προϊόντα.

Το τελικό κόστος επηρεάζεται από το Κοιμητήριο που θα γίνει η ταφή και αυτό γιατί οι χρεώσεις ποικίλουν ανα Κοιμητήριο και Δήμο.

Τηλέφωνο Επικοινωνίας:
2109958691

Επικοινωνήστε μαζί μας

Στοιχεία
Επικοινωνίας

Δωδεκανήσου 6, Άλιμος 174 56
2109958691
6948556166
info@teleteseustathiou.gr

Φόρμα
Επικοινωνίας

Faq Γραφείο Τελετών

Σε περίπτωση θανάτου, υπάρχουν διάφορα σημαντικά μέτρα που πρέπει να ληφθούν για να διασφαλιστεί μια ομαλή και με σεβασμό διαδικασία για όλους τους εμπλεκόμενους. Τα μέτρα αυτά μπορεί να ποικίλλουν ανάλογα με τις συγκεκριμένες περιστάσεις, τις πολιτιστικές πρακτικές και τις νομικές απαιτήσεις. Ακολουθούν ορισμένα γενικά βήματα που συνήθως συνιστώνται:

1. Επικοινωνήστε με ένα γραφείο τελετών: Είναι σημαντικό να επικοινωνήσετε με ένα αξιόπιστο γραφείο τελετών ή νεκροτομείο για να προβείτε σε ρυθμίσεις για τον θανόντα. Τα γραφεία τελετών διαθέτουν την τεχνογνωσία για να χειριστούν όλες τις πτυχές της διαδικασίας της κηδείας, συμπεριλαμβανομένης της προετοιμασίας της σορού, της οργάνωσης της νεκρώσιμης ακολουθίας και του συντονισμού της μεταφοράς και των ρυθμίσεων για την ταφή ή την αποτέφρωση.

2. Ενημερώστε την οικογένεια και τους στενούς φίλους: Είναι ζωτικής σημασίας να ενημερωθούν τα άμεσα μέλη της οικογένειας του θανόντος, οι στενοί φίλοι και κάθε άλλο σχετικό άτομο για τον θάνατο. Αυτό μπορεί να γίνει μέσω προσωπικών τηλεφωνημάτων, μηνυμάτων κειμένου ή προσωπικών ειδοποιήσεων. Η παροχή υποστήριξης και βοήθειας στους πενθούντες οικείους κατά τη διάρκεια αυτής της δύσκολης περιόδου είναι απαραίτητη.

3. Ξεκινήστε τη διαδικασία διαθήκης: Εάν ο θανών είχε περιουσιακά στοιχεία, μπορεί να είναι απαραίτητο να ξεκινήσει η διαδικασία της κληρονομικής διαδοχής. Αυτή περιλαμβάνει τον εντοπισμό και την αποτίμηση των περιουσιακών στοιχείων, την πληρωμή τυχόν εκκρεμών χρεών ή φόρων και τη διανομή των υπόλοιπων περιουσιακών στοιχείων σύμφωνα με τη διαθήκη του θανόντος ή τους νόμους της εξ αδιαθέτου διαδοχής, εάν δεν υπάρχει διαθήκη.

4. Σχεδιάστε την κηδεία ή την επιμνημόσυνη δέηση: Το επόμενο βήμα είναι ο σχεδιασμός της κηδείας ή της επιμνημόσυνης δέησης. Αυτό μπορεί να περιλαμβάνει τη λήψη απόφασης σχετικά με το είδος της τελετής, την επιλογή του χώρου, τη διοργάνωση μουσικής, αναγνώσεων και ομιλιών και τον συντονισμό με το γραφείο τελετών και τυχόν άλλους εμπλεκόμενους παρόχους υπηρεσιών.

5. Διαχειριστείτε τις υποθέσεις του θανόντος: Εκτός από τη διαδικασία διαθήκης, ενδέχεται να υπάρχουν και άλλα διοικητικά καθήκοντα που πρέπει να αντιμετωπιστούν. Αυτό μπορεί να περιλαμβάνει την ακύρωση ή τη μεταφορά υπηρεσιών κοινής ωφέλειας, την ενημέρωση των ιδιοκτητών ή ενοικιαστών, την προώθηση της αλληλογραφίας και την αντιμετώπιση τυχόν εκκρεμών νομικών ή οικονομικών υποθέσεων.

 

Ναι, υπάρχουν ορισμένοι περιορισμοί και κατευθυντήριες γραμμές για τις υπηρεσίες ταφής ή αποτέφρωσης με υπηρεσίες κηδείας. Αυτοί οι περιορισμοί και οι κατευθυντήριες γραμμές ποικίλλουν ανάλογα με τη χώρα, την πολιτεία ή ακόμη και τους τοπικούς κανονισμούς, καθώς και τα συγκεκριμένα έθιμα ή τις θρησκευτικές πεποιθήσεις του αποθανόντος και της οικογένειάς του.

1. Νομικές απαιτήσεις: Οι περισσότερες χώρες έχουν συγκεκριμένους νόμους και κανονισμούς που διέπουν τις υπηρεσίες ταφής και αποτέφρωσης. Αυτοί οι νόμοι μπορεί να περιλαμβάνουν την απόκτηση των απαραίτητων αδειών, την τήρηση συγκεκριμένων διαδικασιών για το χειρισμό και τη διάθεση των ανθρώπινων λειψάνων και την τήρηση των προτύπων υγείας και ασφάλειας.

2. Θρησκευτικά ή πολιτιστικά έθιμα: Διαφορετικές θρησκείες και πολιτισμοί έχουν τις δικές τους παραδόσεις και οδηγίες για τις υπηρεσίες ταφής ή αποτέφρωσης. Τα έθιμα αυτά μπορεί να περιλαμβάνουν συγκεκριμένες τελετουργίες, προσευχές ή τελετές που πρέπει να τηρούνται.

3. Περιβαλλοντικές εκτιμήσεις: Με την αυξανόμενη εστίαση στη βιωσιμότητα και τις περιβαλλοντικές επιπτώσεις, πολλές χώρες και κοινότητες έχουν θεσπίσει κανονισμούς ή κατευθυντήριες γραμμές για πρακτικές ταφής ή αποτέφρωσης φιλικές προς το περιβάλλον.

4. Περιορισμοί χώρου ή νεκροταφείου: Ορισμένα κοιμητήρια ή χώροι ταφής μπορεί να έχουν τις δικές τους ειδικές οδηγίες ή περιορισμούς για τις υπηρεσίες ταφής. Αυτές οι κατευθυντήριες γραμμές μπορεί να περιλαμβάνουν κανόνες σχετικά με τον τύπο του φέρετρου ή του επιτρεπόμενου επιτύμβιου σημείου, τη φύτευση δέντρων ή λουλουδιών ή οποιεσδήποτε άλλες ειδικές απαιτήσεις.