Γραφείο Τελετών Άλιμος

Το Γραφείο Τελετών Ι.Ν Ευσταθίου αναλαμβάνει Τελετές Κηδείες σε όλες τις περιοχές, πάντα με σεβασμό και συνέπεια.

Γραφείο Τελετών Άλιμος: Η εμπειρία που διαθέτουμε από το 1985 μας βοηθά να πραγματοποιούμε κηδείες στον Άλιμο με σεβασμό στον εκλιπόντα και την οικογένειά του.

Κατά τη διάρκεια τέτοιων δύσκολων στιγμών, η εύρεση παρηγοριάς και υποστήριξης καθίσταται υψίστης σημασίας. Στο Γραφείο Τελετών Ι.Ν. Ευσταθίου, κατανοούμε τη σημασία του να τιμάμε τη ζωή του εκλιπόντος και να βοηθάμε τις οικογένειες στη διαδικασία του πένθους τους. Η ομάδα μας είναι αφοσιωμένη στην παροχή εξατομικευμένων και ουσιαστικών υπηρεσιών.

1. Μια ομάδα φροντίδας και συμπόνιας:
Στο Γραφείο Τελετών Ι.Ν. Ευσταθίου, πιστεύουμε ότι η ενσυναίσθηση και η συμπόνια αποτελούν τους ακρογωνιαίους λίθους των υπηρεσιών μας.

2. Τιμώντας τη ζωή μέσα από εξατομικευμένες υπηρεσίες:
Κάθε ζωή είναι μοναδική και πρέπει να αντιμετωπίζεται ανάλογα. Προσφέρουμε ένα ευρύ φάσμα εξατομικευμένων υπηρεσιών που σας επιτρέπουν να αποτίσετε φόρο τιμής στο αγαπημένο σας πρόσωπο με τρόπο που να αντικατοπτρίζει την προσωπικότητα, τις πεποιθήσεις και τα πάθη του. Αν προτιμάτε μια παραδοσιακή κηδεία, το αφοσιωμένο προσωπικό μας θα συνεργαστεί στενά μαζί σας με επαγγελματισμό.

Γραφείο Τελετών Άλιμος

3. Ολοκληρωμένες ρυθμίσεις κηδείας:
Ο σχεδιασμός μιας κηδείας μπορεί να είναι δύσκολος, ειδικά σε μια περίοδο θλίψης. Οι έμπειροι υπεύθυνοι κηδειών μας είναι εδώ για να σας καθοδηγήσουν σε κάθε βήμα της διαδικασίας, διασφαλίζοντας ότι όλες οι απαραίτητες ρυθμίσεις θα γίνουν με συμπόνια και αποτελεσματικότητα. Από την επιλογή του φέρετρου ή τεφροδόχου μέχρι τη διευθέτηση της μεταφοράς και το συντονισμό με κληρικούς , αναλαμβάνουμε τις λεπτομέρειες, επιτρέποντάς σας να επικεντρωθείτε στην επούλωση και στο να περάσετε χρόνο με τους αγαπημένους σας.

4. Άνετες και γαλήνιες εγκαταστάσεις:
Το Γραφείο Τελετών Ι.Ν. Ευσταθίου μας παρέχει ένα γαλήνιο και ανακουφιστικό περιβάλλον όπου οι οικογένειες μπορούν να επαναπαυτούν και να θρηνήσουν το αγαπημένο τους πρόσωπο, χωρίς έγνοιες αναφορικά με τα διαδικαστικά της κηδείας. 

Είμαστε στη διάθεσή σας
όλο το 24ώρο

Για να σας εξυπηρετήσουμε τις δύσκολες αυτές ώρες αλλά και να
σας κατευθύνουμε με απόλυτη οργάνωση και συνέπεια.

Οι τιμές καθορίζονται σύμφωνα με τις υπηρεσίες και τα προϊόντα.

Το τελικό κόστος επηρεάζεται από το Κοιμητήριο που θα γίνει η ταφή και αυτό γιατί οι χρεώσεις ποικίλουν ανα Κοιμητήριο και Δήμο.

Τηλέφωνο Επικοινωνίας:
2109958691

Επικοινωνήστε μαζί μας

Στοιχεία
Επικοινωνίας

Δωδεκανήσου 6, Άλιμος 174 56
2109958691
6948556166
info@teleteseustathiou.gr

Φόρμα
Επικοινωνίας

Faq Γραφείο Τελετών

Ο χρόνος που απαιτείται για την οργάνωση μιας κηδείας ή ενός μνημοσύνου μπορεί να ποικίλλει ανάλογα με διάφορους παράγοντες.

Ακολουθούν ορισμένοι παράγοντες που μπορεί να επηρεάσουν το χρονοδιάγραμμα:

1. Νομικές απαιτήσεις: Το πρώτο βήμα για την οργάνωση μιας κηδείας ή ενός μνημοσύνου είναι να διασφαλίσετε ότι όλες οι απαραίτητες νομικές διαδικασίες είναι σε τάξη. Αυτό μπορεί να περιλαμβάνει τη λήψη πιστοποιητικού θανάτου, την εξασφάλιση τυχόν απαιτούμενων αδειών και τη διασφάλιση της συμμόρφωσης με τους τοπικούς κανονισμούς. Ο χρόνος που απαιτείται για αυτές τις νομικές διαδικασίες μπορεί να διαφέρει από τόπο σε τόπο.

2. Διαδικασία λήψης αποφάσεων: Ο χρόνος που απαιτείται για τη λήψη αποφάσεων σχετικά με διάφορες πτυχές της υπηρεσίας μπορεί επίσης να επηρεάσει το συνολικό χρονοδιάγραμμα. Αυτό περιλαμβάνει αποφάσεις σχετικά με τον τύπο της τελετής, την επιλογή του χώρου, την επιλογή του διευθυντή κηδειών, την επιλογή φέρετρων ή τεφροδόχων, την απόφαση για μουσική ή ανάγνωση κ.ο.κ. Όσο πιο πολύπλοκες ή εξατομικευμένες είναι οι ρυθμίσεις, τόσο περισσότερος χρόνος μπορεί να χρειαστεί για την οριστικοποίησή τους.

3. Διαθεσιμότητα των βασικών ατόμων: Η διαθεσιμότητα βασικών ατόμων, όπως τα άμεσα μέλη της οικογένειας, οι φίλοι ή οι κληρικοί, μπορεί επίσης να επηρεάσει το χρονοδιάγραμμα. Είναι σημαντικό να διασφαλίσετε ότι όλοι όσοι πρέπει να συμμετέχουν μπορούν να παρευρεθούν και έχουν αρκετό χρόνο για να κάνουν τις απαραίτητες ρυθμίσεις.

4. Προσωπικές προτιμήσεις και παραδόσεις: Οι πολιτιστικές ή θρησκευτικές παραδόσεις, οι προσωπικές προτιμήσεις και η πολυπλοκότητα της τελετής μπορεί επίσης να επηρεάσουν τον χρόνο που απαιτείται για την οργάνωση. Για παράδειγμα, αν ο αποθανών είχε συγκεκριμένα αιτήματα ή αν η οικογένεια θέλει να ενσωματώσει μοναδικά στοιχεία στην τελετή, μπορεί να απαιτηθεί επιπλέον χρόνος για τον συντονισμό αυτών των λεπτομερειών.

Ναι, το Γραφείο Τελετών Γιάννης Ευσταθίου προσφέρει φιλικές προς το περιβάλλον και πράσινες επιλογές ταφής για άτομα που θέλουν να ελαχιστοποιήσουν τις περιβαλλοντικές επιπτώσεις τους ακόμη και στο θάνατο. Κατανοούν την αυξανόμενη ανησυχία για την αειφορία και έχουν λάβει μέτρα για να εξυπηρετήσουν όσους επιθυμούν μια πιο φιλική προς το περιβάλλον ταφή.