Γραφείο Τελετών Γκύζη

Το Γραφείο Τελετών Ι.Ν Ευσταθίου αναλαμβάνει Τελετές Κηδείες σε όλες τις περιοχές, πάντα με σεβασμό και συνέπεια.​

Γραφείο Τελετών Γκύζη: Η εμπειρία που διαθέτουμε από το 1985 μας βοηθά να πραγματοποιούμε κηδείες στο Γκύζη με σεβασμό στον εκλιπόντα και την οικογένειά του.

Το γραφείο τελετών είναι ένας χώρος που διαδραματίζει ζωτικό ρόλο στην κοινωνία μας, παρέχοντας μια σειρά από υπηρεσίες που βοηθούν τις οικογένειες να ξεπεράσουν τη δύσκολη και συναισθηματική διαδικασία του αποχαιρετισμού ενός αγαπημένου προσώπου.

Μία από τις βασικές υπηρεσίες που προσφέρουν τα γραφεία τελετών είναι η προετοιμασία και ο χειρισμός του νεκρού. Αυτό περιλαμβάνει εργασίες όπως η ταρίχευση, το ντύσιμο και η κοσμετολογία, ώστε να διασφαλιστεί ότι ο αποθανών θα δείχνει ειρηνικός και ευπαρουσίαστος για το τελευταίο αντίο του. 

Εκτός από τις πρακτικές πτυχές της προετοιμασίας της κηδείας, τα γραφεία τελετών προσφέρουν επίσης μια σειρά υπηρεσιών για να βοηθήσουν τις οικογένειες να δημιουργήσουν έναν ουσιαστικό και εξατομικευμένο αποχαιρετισμό για τους αγαπημένους τους. Αυτό μπορεί να περιλαμβάνει τη βοήθεια στον σχεδιασμό και την οργάνωση της νεκρώσιμης ακολουθίας, την παροχή χώρου για επισκέψεις και αγρυπνίες και τον συντονισμό με κληρικούς ή τελετάρχες για τη διεξαγωγή της τελετής.

Γραφείο Τελετών Γκύζη

Πέρα από τις άμεσες υπηρεσίες που παρέχονται, τα γραφεία τελετών αποτελούν επίσης αναπόσπαστο μέρος της διαδικασίας του πένθους. Λειτουργούν ως σύστημα υποστήριξης για τις οικογένειες, προσφέροντας συναισθηματική υποστήριξη και καθοδήγηση κατά τη διάρκεια μιας περιόδου έντονης θλίψης. 

Είμαστε στη διάθεσή σας
όλο το 24ώρο

Για να σας εξυπηρετήσουμε τις δύσκολες αυτές ώρες αλλά και να
σας κατευθύνουμε με απόλυτη οργάνωση και συνέπεια.

Οι τιμές καθορίζονται σύμφωνα με τις υπηρεσίες και τα προϊόντα.

Το τελικό κόστος επηρεάζεται από το Κοιμητήριο που θα γίνει η ταφή και αυτό γιατί οι χρεώσεις ποικίλουν ανα Κοιμητήριο και Δήμο.

Τηλέφωνο Επικοινωνίας:
2109958691

Επικοινωνήστε μαζί μας

Στοιχεία
Επικοινωνίας

Δωδεκανήσου 6, Άλιμος 174 56
2109958691
6948556166
info@teleteseustathiou.gr

Φόρμα
Επικοινωνίας

Faq γραφείο τελετών

Ναι, το Γραφείο Τελετών Γιάννη Ευσταθίου μπορεί σίγουρα να σας βοηθήσει στην οργάνωση μνημόσυνων. Τα γραφεία τελετών έχουν εμπειρία στο χειρισμό όλων των πτυχών των μνημοσύνων, και το γραφείο τελετών Γιάννης Ευσταθίου δεν αποτελεί εξαίρεση. Κατανοούν τη σημασία της τιμής και της μνήμης των αγαπημένων προσώπων που έχουν φύγει από τη ζωή και διαθέτουν την τεχνογνωσία για να δημιουργήσουν μια ουσιαστική και εξατομικευμένη επιμνημόσυνη δέηση.

Όταν επικοινωνήσετε με το Γραφείο Τελετών Γιάννης Ευσταθίου, θα συνεργαστούν στενά μαζί σας για να κατανοήσουν τις συγκεκριμένες ανάγκες και προτιμήσεις σας για την επιμνημόσυνη δέηση. Θα σας καθοδηγήσουν κατά τη διαδικασία σχεδιασμού και οργάνωσης της τελετής, διασφαλίζοντας ότι θα ληφθεί μέριμνα για κάθε λεπτομέρεια.

Το γραφείο τελετών μπορεί να σας βοηθήσει με διάφορες πτυχές της επιμνημόσυνης τελετής, όπως:

1. Επιλογή του χώρου διεξαγωγής: Το γραφείο τελετών Γιάννης Ευσταθίου  μπορεί να προτείνει κατάλληλους χώρους για την επιμνημόσυνη δέηση, λαμβάνοντας υπόψη παράγοντες όπως ο αριθμός των παρευρισκομένων, η προσβασιμότητα και η ατμόσφαιρα που επιθυμείτε.

2. Οργάνωση της κηδείας: Θα αναλάβει όλες τις απαραίτητες ρυθμίσεις, συμπεριλαμβανομένης της μεταφοράς του νεκρού, του συντονισμού με το νεκροταφείο ή το κρεματόριο και της λήψης όλων των απαιτούμενων αδειών και εγγράφων.

3. Σχεδιασμός της τελετής: Το Γραφείο Τελετών Γιάννης Ευσταθίου μπορεί να βοηθήσει στο σχεδιασμό μιας τελετής που θα αντικατοπτρίζει τη ζωή και την προσωπικότητα του αποθανόντος. Μπορούν να σας βοηθήσουν να επιλέξετε την κατάλληλη μουσική, τα αναγνώσματα και τις τελετουργίες για να δημιουργήσετε έναν ουσιαστικό και εξατομικευμένο φόρο τιμής.

4. Παρουσιάσεις πολυμέσων: Εάν επιθυμείτε να συμπεριλάβετε προβολές φωτογραφιών, βίντεο ή άλλα στοιχεία πολυμέσων στην επιμνημόσυνη δέηση, το γραφείο τελετών μπορεί να σας παρέχει τον απαραίτητο εξοπλισμό και την τεχνική υποστήριξη.

5. Συντονισμός καλεσμένων: Το γραφείο τελετών μπορεί να σας βοηθήσει να διαχειριστείτε την υλικοτεχνική υποδομή της πρόσκλησης και της φιλοξενίας των καλεσμένων, διασφαλίζοντας ότι όλοι θα λάβουν τις απαραίτητες πληροφορίες και υποστήριξη.

6. Ρυθμίσεις για τη δεξίωση: Εάν επιθυμείτε να διοργανώσετε δεξίωση μετά την επιμνημόσυνη δέηση, το Γραφείο Τελετών Γιάννης Ευσταθίου μπορεί να σας βοηθήσει να βρείτε τον κατάλληλο χώρο και να συνδράμει στις ρυθμίσεις για την τροφοδοσία.

Ναι, το Γραφείο Τελετών Γιάννης Ευσταθίου μπορεί σίγουρα να σας βοηθήσει στην επιλογή διαφόρων προϊόντων κηδείας, συμπεριλαμβανομένων φέρετρων, τεφροδόχων και άλλων συναφών ειδών.

Ως ένα αξιόπιστο γραφείο τελετών, ο Γιάννης Ευσταθίου κατανοεί τη σημασία της παροχής ενός ευρέος φάσματος επιλογών που να ταιριάζουν σε διαφορετικές προτιμήσεις και προϋπολογισμούς. Διαθέτει μια αφοσιωμένη ομάδα που ειδικεύεται στην καθοδήγηση των πελατών κατά τη διαδικασία επιλογής του κατάλληλου φέρετρου ή της κατάλληλης τεφροδόχου κύστης για το αγαπημένο τους πρόσωπο.

Όταν πρόκειται για φέρετρα, το Γραφείο Τελετών Γιάννης Ευσταθίου προσφέρει μια ποικίλη επιλογή, διασφαλίζοντας ότι οι πελάτες μπορούν να βρουν ένα που να αντικατοπτρίζει την προσωπικότητα και τις προτιμήσεις του αποθανόντος. Κατανοούν ότι τα φέρετρα διατίθενται σε διάφορα υλικά, όπως ξύλο, μέταλλο ή ακόμη και φιλικές προς το περιβάλλον επιλογές, και μπορούν να παρέχουν καθοδήγηση σχετικά με το ποιο υλικό θα μπορούσε να είναι το καταλληλότερο για τις επιθυμίες και τις πεποιθήσεις του ατόμου.

Εκτός από τα φέρετρα, το Γραφείο Τελετών Γιάννης Ευσταθίου προσφέρει επίσης μια σειρά από τεφροδόχους για όσους επιλέγουν την αποτέφρωση. Αυτές οι τεφροδόχοι διατίθενται σε διαφορετικά σχέδια, μεγέθη και υλικά, επιτρέποντας στους πελάτες να βρουν εκείνη που αντιπροσωπεύει και τιμά καλύτερα τη μνήμη του αγαπημένου τους προσώπου.

 

Ναι, το Γραφείο Τελετών Γιάννης Ευσταθίου μπορεί σίγουρα να σας βοηθήσει με τον συντονισμό των κηδειών και των ανθοστολισμών. Ως γραφείο τελετών, κατανοεί τη σημασία της παροχής μιας απρόσκοπτης και ανακουφιστικής εμπειρίας για τις οικογένειες που πενθούν σε μια τόσο δύσκολη στιγμή.

Όταν πρόκειται για τον συντονισμό των κηδειών, διαθέτει μια ομάδα έμπειρων επαγγελματιών που μπορούν να βοηθήσουν σε όλες τις πτυχές της διαδικασίας. Αυτό περιλαμβάνει τη βοήθεια της οικογένειας να λάβει αποφάσεις σχετικά με το είδος της κηδείας, την τοποθεσία, τη σειρά των εκδηλώσεων και τυχόν ειδικά αιτήματα ή παραδόσεις που πρέπει να τηρηθούν.

Όσον αφορά τις συνθέσεις λουλουδιών, το γραφείο τελετών συνεργάζεται στενά με έμπιστους ανθοπώλες που ειδικεύονται στη δημιουργία όμορφων και ουσιαστικών συνθέσεων για κηδείες. Μπορούν να βοηθήσουν την οικογένεια να επιλέξει τα κατάλληλα λουλούδια και σχέδια που μεταφέρουν τα συναισθήματά της και αποτίουν φόρο τιμής στο αγαπημένο της πρόσωπο.

Για να σας δώσουμε ένα παράδειγμα, ας πούμε ότι μια οικογένεια θέλει να κάνει μια παραδοσιακή θρησκευτική τελετή για το αγαπημένο της πρόσωπο. Το γραφείο τελετών μπορεί να τους βοηθήσει να βρουν έναν κατάλληλο χώρο λατρείας, να συντονίσει με τον κληρικό ή τον θρησκευτικό λειτουργό και να διασφαλίσει ότι θα γίνουν όλες οι απαραίτητες ρυθμίσεις. Μπορούν επίσης να βοηθήσουν στη διευθέτηση της μουσικής, των αναγνώσεων και οποιουδήποτε άλλου στοιχείου που η οικογένεια επιθυμεί να συμπεριλάβει στην τελετή.