Γραφείο Τελετών Καλλιθέα

Το Γραφείο Τελετών Ι.Ν Ευσταθίου αναλαμβάνει Τελετές Κηδείες σε όλες τις περιοχές, πάντα με σεβασμό και συνέπεια.​

Γραφείο Τελετών Καλλιθέα: Η εμπειρία που διαθέτουμε από το 1985 μας βοηθά να πραγματοποιούμε κηδείες στην Καλλιθέα με σεβασμό στον εκλιπόντα και την οικογένειά του.

Η σημασία της επιλογής του σωστού γραφείου κηδειών: Η απώλεια ενός αγαπημένου προσώπου είναι μια απίστευτα δύσκολη και συναισθηματική εμπειρία. Κατά τη διάρκεια αυτής της δύσκολης περιόδου, η σωστή υποστήριξη και καθοδήγηση μπορεί να κάνει τη διαφορά. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο η επιλογή του σωστού γραφείου κηδειών είναι τόσο σημαντική. Το Γραφείο Τελετών Ι.Ν. Ευσταθίου είναι πάντα σε θέση να εξυπηρετήσει με απέραντο σεβασμό και επαγγελματισμό.

Καταρτισμένο προσωπικό και υπηρεσίες

Μία από τις πιο κρίσιμες πτυχές ενός γραφείου κηδειών είναι το προσωπικό. Θα πρέπει να είναι συμπονετικό, με κατανόηση και ικανό να σας παρέχει την υποστήριξη που χρειάζεστε κατά τη διάρκεια αυτής της δύσκολης περιόδου. Θα πρέπει επίσης να δείχνουν επαγγελματισμό στο χειρισμό όλων των πτυχών των ρυθμίσεων κηδείας.

Γραφείο Τελετών Καλλιθέα

Εύρος υπηρεσιών

Κάθε οικογένεια είναι μοναδική και οι ανάγκες της για κηδεία μπορεί να διαφέρουν. Ένα καλό γραφείο τελετών θα πρέπει να προσφέρει ένα εύρος υπηρεσιών για να εξυπηρετεί διαφορετικές προτιμήσεις και πολιτιστικές παραδόσεις.

Είμαστε στη διάθεσή σας
όλο το 24ώρο

Για να σας εξυπηρετήσουμε τις δύσκολες αυτές ώρες αλλά και να
σας κατευθύνουμε με απόλυτη οργάνωση και συνέπεια.

Οι τιμές καθορίζονται σύμφωνα με τις υπηρεσίες και τα προϊόντα.

Το τελικό κόστος επηρεάζεται από το Κοιμητήριο που θα γίνει η ταφή και αυτό γιατί οι χρεώσεις ποικίλουν ανα Κοιμητήριο και Δήμο.

Τηλέφωνο Επικοινωνίας:
2109958691

Επικοινωνήστε μαζί μας

Στοιχεία
Επικοινωνίας

Δωδεκανήσου 6, Άλιμος 174 56
2109958691
6948556166
info@teleteseustathiou.gr

Φόρμα
Επικοινωνίας

Faq Γραφείο Τελετών

Όταν πρόκειται για ταφή, ένα φέρετρο χρησιμοποιείται συνήθως για να φιλοξενήσει το σώμα του αποθανόντος πριν αυτό αναπαυθεί στο έδαφος. Τα φέρετρα κατασκευάζονται από υλικά όπως ξύλο, μέταλλο ή υαλοβάμβακα και είναι σχεδιασμένα για να διατηρούν και να προστατεύουν το σώμα.

Από την άλλη πλευρά, η αποτέφρωση περιλαμβάνει τη διαδικασία μετατροπής του σώματος σε στάχτη μέσω έντονης θερμότητας. Η αποτέφρωση πραγματοποιείται συνήθως σε θάλαμο αποτέφρωσης ή κρεματόριο, όπου το σώμα τοποθετείται σε ειδικό δοχείο γνωστό ως φέρετρο αποτέφρωσης. Τα φέρετρα αποτέφρωσης κατασκευάζονται από εύφλεκτα υλικά, όπως χαρτόνι ή κόντρα πλακέ, τα οποία είναι ειδικά σχεδιασμένα ώστε να καταναλώνονται από τη φωτιά κατά τη διαδικασία αποτέφρωσης.

Ο κύριος λόγος για τον οποίο ένα φέρετρο δεν μπορεί να χρησιμοποιηθεί τόσο για ταφή όσο και για αποτέφρωση είναι ότι τα φέρετρα δεν είναι κατάλληλα για την έντονη θερμότητα και τις φλόγες ενός θαλάμου αποτέφρωσης. Τα φέρετρα κατασκευάζονται συνήθως για να είναι πιο ανθεκτικά και δεν είναι σχεδιασμένα για να καταναλώνονται εύκολα από τη φωτιά. Η χρήση ενός τυπικού φέρετρου για αποτέφρωση μπορεί να προκαλέσει ζημιά στο θάλαμο αποτέφρωσης και να μην επιτρέψει την πλήρη και αποτελεσματική αποτέφρωση του σώματος.

Είναι σημαντικό να σημειωθεί ότι υπάρχουν συγκεκριμένοι κανονισμοί και απαιτήσεις τόσο για την ταφή όσο και για την αποτέφρωση, οι οποίοι διαφέρουν ανάλογα με τους τοπικούς νόμους και τα έθιμα. Τα γραφεία τελετών και τα κρεματόρια παρέχουν συνήθως διαφορετικές επιλογές και δοχεία για την ταφή και την αποτέφρωση, ώστε να διασφαλίζεται ότι η διαδικασία πραγματοποιείται με σεβασμό και συμμόρφωση.

Το Γραφείο Τελετών Γιάννης Ευσταθίου είναι ένας αξιόπιστος πάροχος φέρετρων για κηδείες. Με πολυετή εμπειρία στον κλάδο, κατανοούν τη σημασία της παροχής φέρετρων υψηλής ποιότητας που ανταποκρίνονται στις μοναδικές ανάγκες και προτιμήσεις κάθε πελάτη.

Όταν πρόκειται να επιλέξετε ένα φέρετρο για μια κηδεία, υπάρχουν διάφοροι παράγοντες που πρέπει να λάβετε υπόψη. Το Γραφείο Τελετών Γιάννης Ευσταθίου προσφέρει ένα ευρύ φάσμα επιλογών που ανταποκρίνονται σε διαφορετικά γούστα, προϋπολογισμούς και πολιτιστικές παραδόσεις. Από τα παραδοσιακά ξύλινα φέρετρα μέχρι τις πιο σύγχρονες και φιλικές προς το περιβάλλον επιλογές, διαθέτουν μια ποικιλία επιλογών που ταιριάζουν στις προτιμήσεις κάθε ατόμου.